::: Çok Çok Uygun Kaliteli Bebek Şekerlerim :::

meraba.bn ilk sayfadaki tüylüyü beyendim ama oglum olucak.mavisini yapabilir misin.yada erkege uygun baska sekerlerin var mı mesala o ayılı gibi.bn mıknatıslı lavantalı yaptırmak istiorum.ama 25-30tane alıcam hastanede dagıtmak için istiorum.nekadara yaparsın bi fiyat verir misin.nerde oturuosun birde kargo vs nasıl olur.çunku bn bu ayın sonunda dogurucam ınsallah.mumkunse ozelden cvplarını beklıorum.saol sımdıden..

çok uygun fiyata ve kaliteli malzeme kullanıyorum

bu resimlere ek uğur böceği veya nazar boncuğu (yapıştırma) --- lavanta kokusu eklenecek... isimlerde yazılacak gönderilirken,, mıknatıslıdır hepsi ..

örn: hoşgeldin ece tuana 09/11/2008

Unutmadan : Anneler için Pilli Kirpik Kıvırıcısı da Ekstra HEDİYE

Fiyat Ekleyemiyorum .. İlgilenen anne adayları yada hediye etmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşın lütfen :)

çok çok indirim yaptım arkadaşlar .. benden daha uygun fiyatı bulamazsınız muhakkak ulaşın bana, elimdekileri çıkaracağım

Son düzenleme:
Benden daha ucuzunu uygununu bulamazsınız .zararına desem yeridir .. itina ile severek isteyek yapıyorum görüşmek üzere

kız bebekleriniz için tüylü mıknatıslı ve inanılmaz uygun fiyata .**..

Son düzenleme:

Büyük İndirim Hiçbiyerde Bulamazsınız

Bebekleriniz için ikram yada hediyeniz hem uygun hem kaliteli muhakkak ulaşın arkadaşlar çok memnun kalacaksınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…