::: Çok Çok Uygun Kaliteli Bebek Şekerlerim :::

karaca16

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
185
0
42
Kızıma Yaptırmıştım doğduğunda ... yakın eş dost ve akrabalarıma dağıttım 70 adet yetmişti ..

şimdi kızım 3 yaşında ve gittiğimiz evlerde buzdolabında mıknatıslı görünce çok duygulanıyorum hoş bir hatıra oldu şimdi evde kendim uğraşıyorum

çok uygun fiyata ve kaliteli malzeme kullanıyorum

bu resimlere ek uğur böceği--- lavanta kokusu eklenecek... isimlerde yazılacak gönderilirken,, mıknatıslıdır hepsi ..

örn: hoşgeldin ece tuana 09/11/2008

cnm hangi ildesin bide ne kadar yaıyosun mıknatıslı iyi fikir çok beğendim...çok yakın bir arkadaşım doğracak ona doğum hediyesi olarak yaptıracam bide ona doğum fotosu armağan edicem arştıyorum bu yaptıkların çok hoşuma gitti..nette baktım bolesi yok

Canım bende istiyorum oğlumda yaptırmadım içimde kaldı ocakta kızım doğucak ona istiyorum mutlaka irtibata geçelim o zaman ismi kesin belli olursa önceden bile sipariş verebilirim hepside çok güzel eline emeğine sağlık

asyaca memnuniyetle yaparım TUANA BEBEK ŞEKERLERİ bu linkte numaram da var burdan
da görüşebiliriz

beğenmenize çok sevindim ...

hepsini beğendim ama tüylü olanlar daha bi güzel sanki gerçi sonra dökülme yapabilir en iyisi tüllü olması sanırım

tüylerde hiç bir sorun olmaz :)

onlarda lavanta olacağı için buzdolabında süs olarak da kullanılıyor :)
uzun süreli hatıra kalmasını isterseniz çevreniz de yıllarca :) ki ben eş dostta 3 yıldır halen görünce duygulanıyorum tavsiyem tüylüden yana :)

mıknatıslı istiyorum bende zaten tamam tüylü olsun o zaman =))

Açılıyo canım baktım teşekkür ederim çok sağol

Ya benim uyku problemim var hamilelik dışında ilaçla uyuyabiliyodum tedavi görüyodum yani uyku bozukluğu için şimdi ilaçta alamıyorum onun için böyle zombi gibi geziyorum ortalıkta

Ya benim uyku problemim var hamilelik dışında ilaçla uyuyabiliyodum tedavi görüyodum yani uyku bozukluğu için şimdi ilaçta alamıyorum onun için böyle zombi gibi geziyorum ortalıkta

Bende Öyle..
Düzen Yok ki Bir Gece Bir Gündüz Çalış..
Böyle Geceleri Buralarda Dolaşıyorum..

selam makara kukara :)

ben link verdim ama profilimde web sitem bölümünde de var bu link sahiden yasak mı bi de benim özel mesaj hakkım olmadığı i,çin şimdilik şey etmiştim

nasıl silicem ki linki maksat telefonumun olması bi de orası blog gibi

Zor işler bu işler bayılıyorum akşam 11-12 de yatıp sabah erkenden kalkan insanlara bende Allaha yalvarıyorum bi lokma uykum gelsede sızsam bi yere diye senin iş daha zor çalışıosun bide

Anladım Canım da..
Forumda Bu Site Dışında Link Paylaşmak Yasak..
Durduk Yere Banlanmayasın Diye Dedim..

Mesaj Düzenleme Paneline Tıkla Değişiklik Yap..

Zor işler bu işler bayılıyorum akşam 11-12 de yatıp sabah erkenden kalkan insanlara bende Allaha yalvarıyorum bi lokma uykum gelsede sızsam bi yere diye senin iş daha zor çalışıosun bide

Malesef Ama Şimdi Evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…