Her kesin niyetine 1 er tane okunucakSayi var mi ..
Ekliyorum canım seni deBende katılabilirim
TamamdırBeni de ekle canım
Evet canım öyle yapıcağız inşAllahHer kişi için niyetine 1 adet okuyacagız demi canım hergun birinemiöyleyse katılabilirim yetişirim çünkü
Hergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.Günde 1 kere okunacaksa katılabilirim canım daha fazlaysa çok isterim ama okumalarım ve kuranım çok birikti. Kadınlar kulübünün haricinde de aldım bitirmekte zorlanmaya başladım
Tamam canım benide al o zamanHer kişinin niyetine 1 tane okunucak kişi sayısına göre 10 gün ya da 15 gün gibi bitirme süresi verebiliriz müsait olduğunuzda tamamlarsınız
Hahaaa o daha meşakatliHergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.
20 ksıysek 1 kısıye 20 tane okunmus olacak galibabılmiyorum ben genelde hep katan tarafım bılıyosunuz katılmak konussunda tecrubesızım
Katılamayacagm canim baslasaydim kendi grubumdan devam ederdim bliyosun
Her bir kişi için 1 tane okunucak dediğiniz gibi 1 kişiye toplam kişi sayısı kadar okunmuş olucak gün içinde kaç kişiye okumak isterseniz okuyabilirsinizHergun birine dıe anladım bende.
O zmn bır kısıye kısı sayısı kadar okunacak dogru mu anladım cnm
Evet bu şekilde yapıcaz inşAllahHergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.
20 ksıysek 1 kısıye 20 tane okunmus olacak galibabılmiyorum ben genelde hep katan tarafım bılıyosunuz katılmak konussunda tecrubesızım
Evet bu şekilde olucakHergun birine dıe anladım bende.
O zmn bır kısıye kısı sayısı kadar okunacak dogru mu anladım cnm
Tamam cnm ben varımEvet bu şekilde olucak