- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
Her kesin niyetine 1 er tane okunucakSayi var mi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her kesin niyetine 1 er tane okunucakSayi var mi ..
Ekliyorum canım seni deBende katılabilirim
TamamdırBeni de ekle canım
Evet canım öyle yapıcağız inşAllahHer kişi için niyetine 1 adet okuyacagız demi canım hergun birinemi öyleyse katılabilirim yetişirim çünkü
Tamam bende varım ozamanEvet canım öyle yapıcağız inşAllah
Hergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.Günde 1 kere okunacaksa katılabilirim canım daha fazlaysa çok isterim ama okumalarım ve kuranım çok birikti. Kadınlar kulübünün haricinde de aldım bitirmekte zorlanmaya başladım
Tamam canım benide al o zamanHer kişinin niyetine 1 tane okunucak kişi sayısına göre 10 gün ya da 15 gün gibi bitirme süresi verebiliriz müsait olduğunuzda tamamlarsınız
Hahaaa o daha meşakatliHergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.
20 ksıysek 1 kısıye 20 tane okunmus olacak galiba bılmiyorum ben genelde hep katan tarafım bılıyosunuz katılmak konussunda tecrubesızım
Katılamayacagm canim baslasaydim kendi grubumdan devam ederdim bliyosun elimdeki okuyacaklarimi bitirmem lazm once
Her bir kişi için 1 tane okunucak dediğiniz gibi 1 kişiye toplam kişi sayısı kadar okunmuş olucak gün içinde kaç kişiye okumak isterseniz okuyabilirsinizHergun birine dıe anladım bende.
O zmn bır kısıye kısı sayısı kadar okunacak dogru mu anladım cnm
Evet bu şekilde yapıcaz inşAllahHergun 1 kısıye 1 tane okunacak dıe anladım bende.
20 ksıysek 1 kısıye 20 tane okunmus olacak galiba bılmiyorum ben genelde hep katan tarafım bılıyosunuz katılmak konussunda tecrubesızım
Evet bu şekilde olucakHergun birine dıe anladım bende.
O zmn bır kısıye kısı sayısı kadar okunacak dogru mu anladım cnm
Tamam cnm ben varımEvet bu şekilde olucak