çok çok çok acil kan aranıyor....

csi

Susuyorsam Asaletimdendir
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
6.719
6.335
398
48
Arkadaşlar merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilemedim ama şu anda gerçekten büyük bir dert.
Çok acil olarak a rh negatif(-) kana ihtiyacı var çok yakın bir dostumun ablasının.
Kadıköy Siyami Hersek Hastanesi'nde ameliyat olacak (hatta ameliyatı başlamış da olabilir)
Eğer yardım edebilecekler var ise, bana özel msj atsınlar lütfen.
Ben bir şekilde size telefon iletişim bilgilerini verebilirim.

Şİmdiden çok teşekkürler...

Benim kan grubum ama Ankaradayım maalesef Eğer burda olsaydı seve seve verirdim. Allahım acil şifa versin inş.

İnşallah aradığınız kanı bulursunuz.. Allah acil şifalar versin

İnşallah aradığınız kanı bulursunuz.. Allah acil şifalar versin

Benim kan grubum ama Ankaradayım maalesef Eğer burda olsaydı seve seve verirdim. Allahım acil şifa versin inş.

İnşallah en kısa sürede bulunur..

Çok teşekkürler arkadaşlar.
İnsanlar acayip duyarsızlaşmış.
Facebookta saçma sapan herşeyi paylaşan insanlardan o kadar rica etmeme rağmen, duvarlarında bir kere paylaşanların sayısı o kadar az ki.
Herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında.
Bir hayat söz konusu yahu...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..

Allah yar ve yardımcınız olsun...Rabbim acil şifalar versin...Malesef kanım tutmuyor ve de zaten Konyada oturuyorum (

İnsanlar kendi başlarına gelmedi mi anlayamıyorlar canım

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah..

Allah şifa versin inşallah bulursunuz

Allah yar ve yardımcınız olsun...Rabbim acil şifalar versin...Malesef kanım tutmuyor ve de zaten Konyada oturuyorum (

İnsanlar kendi başlarına gelmedi mi anlayamıyorlar canım

Hepinize çok tşkler arkadaşlarım.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Yok yok yok...
Negatif kan bulmak ne kadar zormuş.
Aklıma polis radyosu anonsu geldi, hatırlarmısınız bilmem oralardan anons yapılırdı...

Polis radyosunu bilmiyorum ama normal radyolardan da yapılıyor bu tarz anonslar bir şansını dene istersen canım :97:

Polis radyosunu bilmiyorum ama normal radyolardan da yapılıyor bu tarz anonslar bir şansını dene istersen canım :97:

yerel radyoları araştırıyorlar bir grup arkadaş da. saol canım ilgine gerçekten...

Hem kan grubum uymuyor, hem Çanakkale'deyim
Umarım en kısa zamanda bulursunuz...
Allh acil şifalar versin...

ben negatifim ama şehir uymuyor malesefAllah acil şifalar versin.umarım bulmuşsunuzdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…