- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 30
-
- Konu Sahibi Ruzgariklim
Yaptim o yoluda denedik esimle ama fayda bile etmedi...Doktora gitmeye korkuyorum...Cok tesekkur ederim..Kam kurumuş, yapışmış olabilir. Sıcak bir suyla banyo yapsanız yumuşar belki.. olmadı doktora yada yaptırdığınız yere gidin. Geçmiş olsun..
Yaptim o yoluda denedik esimle ama fayda bile etmedi...Doktora gitmeye korkuyorum...Cok tesekkur ederim..
Bende bundan korkuyorum zatenCikarmadan once mutlaka elini ve o bolgeyi sabunla. Mikrop kaparsa cok ugrastirir.
Yag surdum ama elimle icine dgru surdumKulak temizleyici ile yağ sürüp gevşetip mi deneseniz acaba ya da kolonya
Yarin bi acile gidecem mutlaka tesekkur ederimEnfeksiyon kaptırırsanız doktora gideceksiniz ama, korkma lüksünüz yok öyle bir durumda. Korkmayın bu kadar, belki sizin uğraşmanızdan daha az bir müdahaleyle çıkaracaklar. Geçmiş olsun.
Eczane ne diyor bu duruma ? Doktora gitmeniz şart.
Burun spreyi kullandınız mi ?
Dogru anladiniz burnumun icinde kocaman bi kupe burgusu var ve su an agrimayan burnum agriyorben mi yanlış anladım yoksa burnunun içinde küpe arkasındaki topuzdan mı var
Dogru anladiniz burnumun icinde kocaman bi kupe burgusu var ve su an agrimayan burnum agriyor
Eczanede deldirdim ...Su an cok sinirliyim bende arastirdim ama herkez bizde oyle bisey yoktu diyorlarBurnumu bende deldirdim gecen sene ama küpenin arkasina takilan seylerden takmadilar. Ilk deldirdigimde küpe kadar büyük hızma taktilar ama arkasındaki seyden yoktu. Bence kesinlikle deldiren kisi hata yapmis nerde deldirniz??
Cimbizla denedim ama denemeyi dusunmuyorum burnum mahvoldu kizardi sari melhem surdum bari iltihap kapmasin diyearkadaşlar hep hızma yapışmış zannetmiş ben yanlış anladım diye düşündüm. onu çıkartamazsınız kolay kolay çünkü o yeni delinen büyük küpelerin topuzu çok sert oluyor. cımbızla denediniz mi? birde eczane bir yanlışlık yapmış o topuzun olmaması lazım orada.
Beni dahada korkuttunuz su an keske izlemeseydim