- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.394
- Konu Sahibi Ruzgariklim
Bence bu işlerin uzmanına gidebilirsiniz. Onlar hemen hallederler gibi geliyor.Beni dahada korkuttunuz su an keske izlemeseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu işlerin uzmanına gidebilirsiniz. Onlar hemen hallederler gibi geliyor.Beni dahada korkuttunuz su an keske izlemeseydim
Cimbizla denedim ama denemeyi dusunmuyorum burnum mahvoldu kizardi sari melhem surdum bari iltihap kapmasin diye
Benim düsüncem şu; eczanedeki kisi küpeyi sizin burnunuza takicakti ama arkasini cıkarmayi unuttu. Cunku benim burnumu deldiklerinde hizmanin demirinden daha kalin küpeye benzer (ya da küpeydi) taktilar.. cunku kesinlikle buruna küpe arkasi monte edilmez. Gidip eczaneciyi dövün şaka bi yana hastaneye falan gidin saglik bu sonucta.Eczanede deldirdim ...Su an cok sinirliyim bende arastirdim ama herkez bizde oyle bisey yoktu diyorlar
Hanimlar meraba...
Durumum vahim..Burnumu deldirdim 10 gun oldu yaklasik..
Burnumun icinde kocaman bir kupe burgusu var ...Hani su kupelerimizin arkasina taktigimizdan...
Eczanede deldirdim burnumu ....1 haftaya cikar dediler ...2 3 gundur ugrasiyorum ama ne yaptiysak cikmiyor ...Burnumda sanki japon yapistiricisiyla yapistirmislar ...Her yolu denedik ama cikmiyor o kocaman sey...
Ne alaka anlamadim
Onu neden takmislar onu hic anlamadim
Acaba yanlis bisey mi oldu ?
Burnunu deldirenler sizdede boyle sorun oldumu ?
Burgu varmiydi ilk taktiklarinda
Varsa nasil cikardiniz ?
Lutfen bana yardim edin..
Cikarmaya calisim derken iltihap kapacak ((
Evet bende arkasındaki topuz olmuyor diye biliyorum.sanki yanlış yapılmış birşey var gibiarkadaşlar hep hızma yapışmış zannetmiş ben yanlış anladım diye düşündüm. onu çıkartamazsınız kolay kolay çünkü o yeni delinen büyük küpelerin topuzu çok sert oluyor. cımbızla denediniz mi? birde eczane bir yanlışlık yapmış o topuzun olmaması lazım orada.
Benim de dudağımın kenarında piercing var .ilk taktirdigim vakit ileri geri oynamiyordu çok kurumustu. Mikrop kapmış meğer ..şimdi yalama oldu :) yemek yerken ordan fışkıracak diye korkuyorum muhtemelen mikrop kapmistir. Bir doktora görünmende fayda var .Hanimlar meraba...
Durumum vahim..Burnumu deldirdim 10 gun oldu yaklasik..
Burnumun icinde kocaman bir kupe burgusu var ...Hani su kupelerimizin arkasina taktigimizdan...
Eczanede deldirdim burnumu ....1 haftaya cikar dediler ...2 3 gundur ugrasiyorum ama ne yaptiysak cikmiyor ...Burnumda sanki japon yapistiricisiyla yapistirmislar ...Her yolu denedik ama cikmiyor o kocaman sey...
Ne alaka anlamadim
Onu neden takmislar onu hic anlamadim
Acaba yanlis bisey mi oldu ?
Burnunu deldirenler sizdede boyle sorun oldumu ?
Burgu varmiydi ilk taktiklarinda
Varsa nasil cikardiniz ?
Lutfen bana yardim edin..
Cikarmaya calisim derken iltihap kapacak ((