E Eda1905 Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2020 171 57 13 27 1 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda1905 #1 Troitim 5.6 ilaca başladım 7 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik başka bir rahatsızlığım yok sizce hamile şansım yüksek mi olabilir mi ilaca devam ediyorum
Troitim 5.6 ilaca başladım 7 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik başka bir rahatsızlığım yok sizce hamile şansım yüksek mi olabilir mi ilaca devam ediyorum
safi.naz Nirvana Pro Üye 16 Nisan 2008 5.276 14.199 773 1 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda1905 #2 Sağlıklı bir gebelik için tiroid değerlerinin 2 nin altında olması gerekiyor demişti dr.um. Tavsiyem, önce istenilen değerlere inip sonra deneyin
Sağlıklı bir gebelik için tiroid değerlerinin 2 nin altında olması gerekiyor demişti dr.um. Tavsiyem, önce istenilen değerlere inip sonra deneyin
E Eda1905 Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2020 171 57 13 27 1 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Eda1905 #3 safi.naz .!.: Sağlıklı bir gebelik için tiroid değerlerinin 2 nin altında olması gerekiyor demişti dr.um. Tavsiyem, önce istenilen değerlere inip sonra deneyin Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorum kolay hamile kalırsın dedi dahiliye sordum bekleşen iyi olur dedi kesin bu ay gebelik olmasın demedi bende umutlandım açıkcası
safi.naz .!.: Sağlıklı bir gebelik için tiroid değerlerinin 2 nin altında olması gerekiyor demişti dr.um. Tavsiyem, önce istenilen değerlere inip sonra deneyin Genişletmek için tıkla... Kadın doğum doktorum kolay hamile kalırsın dedi dahiliye sordum bekleşen iyi olur dedi kesin bu ay gebelik olmasın demedi bende umutlandım açıkcası