Çok çirkinim

Senin sorunun çirkin olmak mı sevgili bulmak mı ? Sevgili bulmaksa merak etme herkesin bir alıcısı vardır . Zamanı gelmemiştir .

Para kazan oluyorsan sıkı çalış derslere.para kazandıktan sonra çirkin olduğunu düşünürsen gidersin iyi bir doktora baştan yaratıyorlar zaten.şu an beslenmene sporuna cilt temizliğine dikkat et herisi hallolur.ama sen insanlara göre şekil alan insanların lafıyla kendini şekillendiren bi ünsansan bu hallolmaz ve mutsuz olursun.onl

Sen onlara bakma onlarin kalbi,beyni çirkin.Bence sen cirkin degilsin sadece ozguvenin yok.Kisisel bakimini duzenli yap.Her zaman bakimli ol.Cevreni duyma.Muzik dinle,kitap oku,gez:) Amann bidaha gelmicen bu dunyaya:)

Bir hastalık var, gördünüzmü hiç bilmiyorum. Cadı yüzü görünümü oluyor. Öyle bir gençkız var o hastalığı taşıyan, yolda gören hayretle bakıyor ona çirkinliği yüzünden. Amaaaaa kız bir erkeklerle flört ediyor sorma...İnanmakta güçlük çekersin. Yakışıklı, boylu poslu adamları buluyor. Fakat bu kız çirkin ve hasta olmasına rağmen bir havalı giyimi var, kendine öyle bir bakıyor, burnu büyük kimselere selam vermez, lüx semtlerde , lüx cafelere takılıyor.....Artık yorumu sana bırakıyorum.

Canım abartıyor musunuz. Ciddi misiniz ?
Sizi çok merak ettim sakınca görmezseniz özelden fotoğraf atar mısınız?
Çünkü ben abarttığınızı düşünüyorum.

Bende mutsuz olunca kendimi çirkin hissediyorum çünkü mutsuzken bakımlı olmuyorum. Ama mutluyken aynaya baktığımda dünyanın en güzel kadınıyım. Herşeyin bir çaresi var ümitsiz olmamalısın çevrendekilerin yüzü güzel olsa ne olcak kalpleri çirkin olduktan sonra.

Asyalılarda öyle çirkinler var ki ameliyatla tanıyamazsın o kadın bu kadın mı diye hiç olmadı estetik yaptırırsın ama sanmıyorum o kadar çirkin olduğunu zaten çirkinlik güzel olmak sorun değil önemli olan öz güvenli olmak

Giyinmeyi ve kendinize yakistirmayi bilmiyor olabilir misiniz? Belki yaptiginiz makyaj sac modeli vs sizi kotu gosteriyordur
Acikcasi ben hicbir kadinin bu kadar cirkin olacagina inanmiyorum
Cevrenizdekiler3 gereken cevabi verin laf ettiklerinde , kendinoz de isi bilen bitine danisip makyaj , giyim vs tuyolar alin

Acaba burada ki bazı kadınlara fotografimi yollayıp tavsiye alabilirmiyim? Ama lütfen fotografımı paylaşmayın

Aman yaaaa bir estetiğe bakar bu işler. Yaptır gitsin.
Onlar kalplerine nasıl estetik yaptıracak?
Böyle konuştuklarında lafınızı sokup mosmor etseniz suratlarını, belki o zaman içiniz söner ve özgüveniniz çok zarar almaz.
Ne iğrenç insanlar var ya, o arkadaşlarınızı tek tek çıkarın bence hayatınızdan.

Fiziğimi anlatim size

Boyum 155
Kilo 48
Burnum cok buyuk (estetikli olmasina ragmen)
Dudaklarim cok ince
Gozelerim buyuk kahve rengi
Esmer tenliyim
Yuzumun Tek guzel yani kasli gozlu olmam

Güzelim adını bile femme (kadin)dechet (copluk) olarak koymuşsun etme eyleme ,toparla kendini!dış güzelliği olan insanlarla ömür gecmiyor içi güzel olmadıktan sonra.

Fiziğimi anlatim size

Boyum 155
Kilo 48
Dudaklarim cok ince
Esmer tenliyim
Ne güzel zayıfsın. Burnuna tekrar operasyon geçirme şansın var mı?
Dudaklarına da silikon yaptırabilirsin çok rahatsız ediyorsa.
Ay bir Kylie Jenner'ın estetik öncesi haline bak da gör neler oluyor.
Asya'da özellikle Güney Kore'de de bu estetik inanılmaz etkili bir sektör.
Büyük göz de güzeldir.

Fiziğimi anlatim size

Boyum 155
Kilo 48
Dudaklarim cok ince
Esmer tenliyim
Burnuna bi estetik Daha yaptırabilirsin güvenilir yerde.dudaklara da yaptırırsın ufak operasyon esmerler güzel olur gözü büyük kızlar da çok güzeldir geriye bişey kalmıyo sıkma canını bu dünya gelip geçici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…