Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok cimri çok üzülüyorum
- Konu Sahibi m1y1v
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cimri cimri insan cimrilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.797
- 223
Allah baska dert vermesin size ..Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 12 Haziran 2019
- 18.241
- 110.521
- 598
- 36
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
Gelecek kaygısı olan biri söz konusu.
Tutumlu davranıyor oluşunu anlamak zor değil bu durumda..
Sağlık sorununu olumsuz etkilemeyecek bir iş bulsa ne iyi olurdu..
Eminim kendisi de zaman zaman savurganca davranma lüksü olsun isterdi..
Çünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..
- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 34
Herkes bir vasıfsız kelimesi kullanıyor artık daha öncede türkçede böyle bir kelime yokmuş gibi siz vasıfsız yazmışsınız arkadasinizla ilgili vasıfsız anlamı sizde daha iyi duruyor anlamı da niteliksiz demektir öz türkçede sizin meslek bankacı felan mi ?? yok bu kadar başkasının parasini ne yaptığını dikkat eden biri Aa tabi ya vasıfsız olur
Kusura bakmayın ama konuyu siz açtınız diye dert edinmedik, size niye dert oldu diye cidden sormuştum olayın neresinde olduğunuzu öğrenmekti amacım. Cevabımı aldım. o zaman konuyu açarken 'arkadaşım fikir almak istiyor' diye yazıp, bu ayrıntıyı belirtin ki biz de çarpıya basmak için yorulmayalımKonuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsinHem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsin
Evet benide arada yokluyor,, hayır yani o 30 bin lira Bi on yıl sonra pul olacak harcasın ne var..
- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
Size ne?Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
- 18 Aralık 2009
- 6.114
- 6.529
- 773
- 17 Aralık 2015
- 26.585
- 48.459
- 598
iyide 30 bin lirayla hayati ne kadar yakalayabilir ki mecburen sinekten yağ çıkarıyor ilerisi ne olacak hic degilse giyecek bir seyleri var o 30 binde giderse ilerde hergun giyecek kiyafeti bile bulamayacak belkiÇünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..
ayligi falan varmi
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
O
O zaman bana akil danışıyor ne yapayim diye belirtin.. vahiyle mi inecek konunun detayları...Konuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
- 10 Ekim 2014
- 31.823
- 142.512
- 798