• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok cimri çok üzülüyorum

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :( para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?

Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :KK43: para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Allah baska dert vermesin size ..

Gelecek kaygısı olan biri söz konusu.
Tutumlu davranıyor oluşunu anlamak zor değil bu durumda..
Sağlık sorununu olumsuz etkilemeyecek bir iş bulsa ne iyi olurdu..
Eminim kendisi de zaman zaman savurganca davranma lüksü olsun isterdi.. :(

Çünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..

Konuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor

Herkes bir vasıfsız kelimesi kullanıyor artık daha öncede türkçede böyle bir kelime yokmuş gibi siz vasıfsız yazmışsınız arkadasinizla ilgili vasıfsız anlamı sizde daha iyi duruyor anlamı da niteliksiz demektir öz türkçede sizin meslek bankacı felan mi ?? yok bu kadar başkasının parasini ne yaptığını dikkat eden biri Aa tabi ya vasıfsız olur

Konuyu bnm açmamı dert edinenler sağ üst köşede çarpı var oraya tıklayabilirsiniz,)) çünkü bana soruyor acaba yalnış mı yapıyorum diyor
Kusura bakmayın ama konuyu siz açtınız diye dert edinmedik, size niye dert oldu diye cidden sormuştum olayın neresinde olduğunuzu öğrenmekti amacım. Cevabımı aldım. o zaman konuyu açarken 'arkadaşım fikir almak istiyor' diye yazıp, bu ayrıntıyı belirtin ki biz de çarpıya basmak için yorulmayalım

Hem akrabam hem arkadaşım olan biri bu, kremleri bile biticek diye kullanmaz, dışardan su almaz aynı peti çeşmeden bir ay boyunca doldurup kullanabilir. Elbiseleri eskir diye genelde aynı şeyleri giyiyor, güzel elbiseler kıyamıyor, bir yandan anlamaya çalışıyorum geliri yok işi yok vasıfsız ztn... İş bulup çalışması bazı sağlık sorunlarından dolayı zaten imkansız... Zamanında kendine kalmış Bi 30 bin lirayıda bankada eskitiyor :( para değerini kaybetti, bari harcasa yani dimi ama?
Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsin

Cimri insan asla degismiyor. Tam tersi cevresindekileri de cimri yapiyor. Benim bir tanidigim icilmis ayran kaplarini yikar saklardi. Ne ise yarayacaksa. Bosverin ne yaparsa yapsin

Evet benide arada yokluyor,, hayır yani o 30 bin lira Bi on yıl sonra pul olacak harcasın ne var..

Size ne?

Size ne sanene mi... Belli bir olgunluğa erişmiş kişiler cvp yazarsa sevinirim.. Okuduğumuzu anladıkmı dersinden kalanlar değil.. Kız bana dert yanıyor hayatı kaçırıyormuyum diyor yazmışım ya işte.. Diğer konularımdan bana bilenenler doluştu yine Allahım :KK70:

Tlc aşırı pintiler için bu kişiyi de programa almalı 1 ay pet şişeden Çeşme’den doldurmak nedir ya mikrop kapar bakteri dolu Çeşme suyu

Çünkü kendisi soruyor acaba yanlışmı yapıyorum hayatı kaçırıyormuyum diyor, pek birikimden yana olmadığım için benim vericeğim cvp belli..
iyide 30 bin lirayla hayati ne kadar yakalayabilir ki mecburen sinekten yağ çıkarıyor ilerisi ne olacak hic degilse giyecek bir seyleri var o 30 binde giderse ilerde hergun giyecek kiyafeti bile bulamayacak belki
ayligi falan varmi

O
O zaman bana akil danışıyor ne yapayim diye belirtin.. vahiyle mi inecek konunun detayları...

Back
X