Çocuk Hastalıkları Çok Çaresizim :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

muzderif

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
44
0
16
Bursa
slm size birşey tanışmak istiyorum kafam çok karışık ben hamile kaldıgımı daha bebeğim 3 haftalıkken öğrendim doktora gitmeye başladıgımda daha miniğim keseye bile düşmemişti her ay kontrollerimize zamanında gittik her türlü testleri yaptırdım . 3 lü taramadır doppler taramadır renkli ultroson filan . 22 haftalıkkken renkli ultroson yaptırdım we bebeğimde allaha şükür bir sorun olmadıgı gözüktü. şuan 37 haftamı tamamlamak üzereyim geçen haftaki kontrolumde doktor bebeğimin ayagının birinde içe dönüklük oldugunu söledi ama tam emin olamamakla kesin birşey diyemem dedi. duruşu yan mış duruş pozisyonuda olabilir dedi ama gelin görünki bnm içime kurt düştü o günden sonra uyku uyuyamıyorum internette araştırdım. hastalıgın pes ekunovaris diye bir hastalık oldugunu öğrendim allaha şükür tedavisi var ama her anne saqlıklı bir çocuk dünyaya gtrmek istiyor. kafayı yemek üzereyim allahıma sıgındım dua ediyorum ama doktorun kararsızlıgı bu tam son günlerde bna bunu sölemesi bnm dünyamı başıma yıktı ne yapcamı şaşırdım..

inşAllah bebişin sağlıklıdır, bence aklına kötü birşey getirme. bi kere doktorunun bundan emin olmadan sana söylememesi gerekirdi. bence çok düşük bir ihtimal, sadece bir ayagında mı varmış? o kadar takıldıysanız başka bir doktora gidip emin olun. yazık bebeğinizde üzülür. ayrıca Rabbim dermansız dertler vermesin...

Rabbim dermansız dert vermesin bunı düşünüp sakinleşmeye çalışın.benim bir tanıdığımın oğlu bu şekilde dünyaya geldi ayagını bir kaçkez alçıladılar şauan problem yok Allaha sığınıp dua et rabbim dilerse herşey düzelir.hamileliğ
inin tadını çıkar mutsuzluğun bebişinede yansıyıp onun ruh halinide değiştirir yani daha dünyaya gelmeden iç sıkıntısı çeker.

saqolun arkadaşlar. yarın son kontrolüm var dua ediorum inşallah bebeğimin hiç bişe yi yoktur temennimiz bu ama öle bişede varsa tedavisi için elimizden geleni yapacagız. herşeyin hakkında hayırlısı olsun. allah kimseye dermanı olmayan dert, şifası olmayan hastalık vermesin.

haberdar edersen sevinirim, inşAllah hiçbir şeycik çıkmıycak. dualarım seninle....

kafana takıp ne kendini nede bebişi üzme.artık bu tip problemlerde tedavisi olmayan şey yok ki daha da emin değilmiş doktor.bir doktora daha danış derim.eger öle birşey varsada üzülmek yerine tedavisi nasıl olur nerede yapılmalı onu araştır cnm.

bence de şu an çok stres yapma bebeğinde ve kendinde daha çok probleme yol açarsın...inşallah bir problem yoktur...hayatta olacakla öleceğe çare yoktur...kaderimizde yaşanması gerekeni yaşarız çok dua et..yaramaz yan durmuştur olsa başta da söylenirdi bence

doktorum gine kesin bir bilgi vermedi öyle gözüküyor ama duruşundanda kaynaklanabilir dedi. fazla üzmüyorum kendimi beterin beteri war allahım ne gönderirse kabulüm. inşallah daha büyük bir sorunu yoktur meleğimin çarşamba sabahı kucagıma almayı dört gözle bekliorum.

Canm hiç üzme kendini
Dr. bile emin değilmiş duruş pozisyonundan yanlış görülmüş olabilir olsa bile tedavisi var merak etme
Dualarım bebişin için

canım doğum yaptın sanırım, inşAllah sağlıkla doğmuştur bebeğin. hayırlı evlat olsun inşAllah. umarım hiç bir problem yoktur. bizi de haberdar et lütfen..

ewt cnm doqum yaptım kızımı kucaqıma alalı 9 qün oldu bile allahıma binlerce şükür bebeğim çok saqlıklı doqdu.hiçbirşeyi yok dualarım kabul oldu. :)

ewt cnm doqum yaptım kızımı kucaqıma alalı 9 qün oldu bile allahıma binlerce şükür bebeğim çok saqlıklı doqdu.hiçbirşeyi yok dualarım kabul oldu. :)

Sakın aklınıza kötü bir şey getirmeyin. oğlum da aynı şekilde anne karnında ayaklarını devamlı kesenin duvarına dayamaktan, ilk doğduğunda ayak parmaklarının ucu, ayak bileklerine değiyordu neredeyse. Doktor hiçbir sıkıntının olmadığını ve egzersiz yaptırmamız gerektiğini söyledi. 2 haftalık masaj yağıyla günde 1 defa yapılan egzersizden sonra tamamen normale döndü ve hiç bir sıkıntı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…