• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çabuk ağlayanlar...

didoss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.275
19
116
Diğer
ya kızlar ben saçma sapan şeylere çok çabuk ağlıyorum yaaa... sonrada ağladığım sebein saçmalığına gülüyorum doğrusu.nişanlımda bu duruma tepki gösteriyoo, niye hemen ağlıyorsun kendimi suçlu hissediyorum sonra diyo. var mı benim gibi başka sulu gözzz???:gitme:

ben canım en ufak birşeye ağlıyorum eşimde hep sinir eder hemen ağla der ben de bu huyumu hiç sevmiyorum ama elimde değil hemen ağlıyorum nasıl geçer bilmiyorumda

aynen yaaa açıyorum muslukları... psikolojik mi acaba dedim araştırıyorum ama bazı insanlar bizim gibi duygusallıktan sulu göz olurmuş. doktora gitmeyi bile düşünüyorum doğrusu...

Ben de çok hassasım insanları da çok seviyorum, çok çabuk göz yaşı döküyorum... gamyoncuiremsu

kızlar kaydirigubbakcemilenasıl yeneriz acabaaa. hemen ağlamayanlara imreniyorum doğrusu

yaaa ben de hemen ağlarım herşeye. Çok sinir oluyorum bu huyuma ama elimde olmuyor, kendimi sıkmaya çalışıyorum bu sefer boğazım düğüm düğüm oluyor. Bir iki arkadaşım oldu hemen ağladığım için kendimi acayip zayıf hissettirdiler.' Hı hemen mıymıy ağla zaten' diyerek. Hiç sevmiyorum bu huyumu senağlama

Ben de aynı durumdayım malesef kendımı savunmaya geçtiğim her ortamda istemeden ağlıyorum karşımdaki müdürü kocam ailem ya da arkadaşım kim olursa olsun.

bende çabuk ağlarım ama arkadaşlarım için değil sonuçta onları fazla takmam o an çok basit bişeyde olsa damarıma bastılarsa silerim ama ailemle ve erkek arkadaşımla tartıştığımızda hemen dolar gözlerim kızlar ama ağlamak iyidir içinizde tutmaktansa ağlayın

Ben gözümün üstünde kaş var diye bile ağlarım o kadar kötüyüm bu konuda yani...

Ben de aynı durumdayım malesef kendımı savunmaya geçtiğim her ortamda istemeden ağlıyorum karşımdaki müdürü kocam ailem ya da arkadaşım kim olursa olsun.

Bende senin gibiyim.Hadi göstermeyeyim desem bile iki damla yaş aksada gözlerim kızarıyor beni ele veriyor...

ben de sizdenim kızlar önceden hiç aglamazdım şimdi saldım cayıra hesabı musluklar hep acık

bende çabuk ağlarım ama arkadaşlarım için değil sonuçta onları fazla takmam o an çok basit bişeyde olsa damarıma bastılarsa silerim ama ailemle ve erkek arkadaşımla tartıştığımızda hemen dolar gözlerim kızlar ama ağlamak iyidir içinizde tutmaktansa ağlayın

ayy ben de aynen senin gibiyim canım arkadaşlara da zamanında çok ağladım ama artık onları takmıyorum. Annemle kavga etsek ya da erkek arkadaşımın en ufak bi lafında alınıp hemen ağlıyorum.Tamam ağlamak içimizde tutmaktan daha iyidir ama ben gene de güçlü olmayı isterdim.:sinifsinif:

sevdiğim insandan ummadıgım tepkı ıle karsılastıgımda kalbımınkırıklığı gozyaslarımla ortaya cıkıyor bıraz fevrı bırısıyım ıyıkı aglıyorum aglamazsam cevremde tek bir insan bıle kalmaz aglayınca kelımelrımı secerek konusabılıyorum. zaten ıçımdekını anlatıyorsam aglamıyorum bir anlamda ıyı oluyor ama karsı taraf anlamıyor

Her türlü şartta ağlarım bende. Kızgınsam, sinirliysem, üzüntülüysem. Ağlayınca rahatlarım, yoksa vay hallerine.

bende sulugözùn biriyim ve bu huyumdan nefret ediyorum ya kuzenim askere gittî 50 kişi varsa 2 kişi aglıyo aglancak bi durum degil ama cok duygusalım, haber izler ağlarım, bu konuda anneme çekmişim:(

şuan ağladığım gibi herseye ağlıyorum az önce sözlümle kavga ettim az çok bi atışma değildi ama ağlamama yetti oda öğrendi kapatırken hadi ağla şimdi deyip kapattı yoruldum ağlamakdan ama elimde değil ağlamamak

Back