Çok büyük pot kırdım :(

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.817
3.145
133
Herkese günaydın
Bu sabah sevgilimin annesiyle konuşuyorduk sevgilim bütünlemeye gitti. Dedim işte o da iyi sınava gitti. Annesi şaşırdı onun sınavı daha sonra değil miydi diye. Meğer bugün gittiği dersten bütünlemeye kaldığını söylememiş. Ben bunu bilmiyordum.
Kızlar çok keyfim kaçtı sabah sabah Gitmeme kaldı son bir hafta ve ben ilişkimde sorun istemezken bu nereden çıktı şimdi ya :’( böyle bir durumda benden ayrılsa haklı mıdır

Annesiyle iletisiminiz olduğunu bildiği halde size niye söylememiş bak anneme böyle böyle demedim bilgin olsun diye. Ayrıca yalan söyleyen kendisi bunun için ayrılmak neymiş.

isteseniz guzel bi sekilde lafi degistirirdiniz.son bi sinavi kalmis deseydiniz.ayrica takmayin o kadar da buyuk bi sorun degil yani

Kıvırmaya çalışınca annesi de dedi yok yok biliyorsun sen yalanı ortaya çıkmasın diye böyle dedin sen çok zekisin falan ben şehir değiştirsem çok iyi olacak sanırım

Hiçbir suçun yok annesine söylememen için seni uyarabilirdi, eğer normal bir insansa böyle basit bir şeyden ayrılacağını zannetmiyorum

tabiki değildir ne saçma, siz müneccim misiniz nerden bileceksiniz annesinden gizlediğini dimi ama...

sizi uyarmamış etmemiş bu durumda onun kendi hatası.ayrılma nedeni değil ama bu sebepten ayrılırsa hayrınıza olurbüte kalmak öğrencilikte kaçınılmaz birşey ben her yıl derslerin yarısını bütünlemede geçiyorum

Böyle bir meselede senden ayrılacaksa gitsin ötede ayrilsin
Kaldi ki sınav tarihlerinin fotoğrafını çekip mi attı sanki annesine? Öyle bile olsa 'secmeli dersten girdim, yan binada' desin, bana neden söylemedin? Dediyse 'anne,kicikirik xyz dersi,kitabı yok birşeyi yok. Neden haber vereyim? Girdim çıktım işte desin.
Hala olay büyürse de öyle manyak -sorgulayici kadından hayır gelmez, hazır önünüz yaz tatili, topukla gitsin.
Üniversiteye geçmiş bir çocuga bu kadar müdahil olunmaz. Ben aileme kaldığım dersi bile söylemezdim. Neden soyliim ki? Lisedeki gibi kağıda bastirayim transkripti, karne gibi baksınlar oldu olacak

*Adamın annesiyle konuşman çok yanlış. Deneyimli biri olarak söylüyorum, yarın bir gün aklına gelmeyecek şekilde seni pişman edebilirler.
En iyisi evlilik teklifinden sonra aileler tanışmadan bir kere görmek bakmak.
Bu kadar erken muhatap olacaksın da ne olacak? İnan bir süre sonra pişman olma ihtimalin yüksek.

Sevgilin annesiyle çok samimi olma bence, şimdiden mesafe en iyisidir.

Ayrıca geçeceğini düşünüyorsa sevgilinin söylememesi çok normal, ama keşke sizin de haberiniz olsaydı.

Benim de alttan bir siri dersim vardı ama 4. Sene haziranda bitirdim okulu, söylesem annem muhtemelen aldığım nefesi derslere bağlardı

Ben annesinin üniversitede okuyan bir çocuğun sınav zamanlarını bu kadar yakın takip etmesine, bir de tepki vermesine şaşırdım. İlkokul çocuğu mu yahu. Bütünlemeye de kalabilir, başarısız da olabilir. Koca insan. Biz de okuduk, ailem bilmezdi bile hangi dersi verdim hangisinden kaldım. Sorumluluk bendeydi. Çocuk korkudan yalan söylüyor, anne açık yakalamaya çalışıyor. Tamam ailenin eğitim hayatına ilgili olması, sorması güzel de bizim ortaokulda yaşadığımız korkuyu sevgilinizin üniversitede yaşaması tuhaf.

He özel okulda para ile okuyorsa ve aile yine mi para vereceğiz derdinde ise onu bilmem. Ayrıca gencecik üniversite okuyan insanlarsınız şimdiden aileyle muhabbetlere girmek nedir yahu. Gezin tozun eğlenin. Keşke dönebilsem ben o yıllara. Hey gidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…