cok buyuk bir hata yaptim kendimden nefret ediyorum lutfen bana yardim edin

"kafasi ii oldugu icin. normal
bisey cok icmistik bole seyler olabilir "

Ben güvenilir hissetmedim belki benim paranoyaklığımdır. Sen niye kendi sınırını ayarlıyamıyorsun çoşmuşsun resmen tecrübe olarak not al bunu olan olmuş.

ne desen haklisin hata yaptigimin ben de farkindayim

hata içmen değil cnm
kendını kaybetmen !..

sonucta karsında ki bir erkek, içki insanı değiştirir aklını karıstırır, belkıde aklına neler geldı de
senın kadar sarhos deıldı...

ayrıca
sankı bılerek sarhoş etmiş gibi seni

ben olsam arkadasımı uyarırdım, kör kütük olmasını istemezdım
ne anlamı kaldı muhabbetın!.

Son düzenleme:
erkek arkadaşını bırak bence sen kendini düşün..
o zaten seni değil kendini düşünüyor. gezmeler tozmalar tatiller oh valla
sende ben kendi hayatımı yaşıyorum yaşıyorum derken bira zabrtmışsın galiba :))

o değilde senin durumun daha önemli arkadaşın ne diye soymuş ki seni hadi soydun bari bir şeyler geçirir üstüne

erkekler işte birşey yaptığını sanmıyorum yapsa mutlaka hatırlarsın sızıp kalmışsın nekadar içersen iç aslında herşeyi hatırlarsın
sadece doğruyu ve yanlışı idrak edemezsin..

arkadasınız bana hıc masum gelmedı dıkkat edın ona derım .

eger arkadasınız masum olmus olsaydı ,evıne gelen arkadasına

hele kı bıu bi'de kız ıse ,sarhos olana kadar içirtmezdı izn vermezdı .

masum ayagına yatan ama kafasın da bın turlu tılkı donen bırı bence .

erkekler; ozellıkle sevgılısınden ayrılmıs bunalım da olan kız arkadaslarını

eve davet eder ,dertlesıyor ıyı dost ayagına yatıp kızı sarhos edene kadar ıcırır.

amacı bellıdır ama .bu tur planlara ünv.ortamların da cok fazla sahıt oldum .

o yuzden o arkadasına cok guvenme derım .

valla canım moralini bozmak istemem ama insan çok sarhoş olunca ne yaptığını hatırlamaz derlerdi ben inanmazdım çok kez sarhoş oldum her seferınde ne dedığımı ne yptığımı hatırlardım dun gece ortalama 1 şişe şarabı devirdim pijama partisi yaptık güya

sonra ben bi ara sevgılımı aradım konuştum telefonu komodinin üzerine koydum.sonra gittim kustum rezıl ettım midemi gittim yattım...bende gerisi yok ben nasıl uyuduysam öyle uyanmışım canım.

uyanınca kafamın altından telefonum çıktı allah allah bu nıye burda diye düşünüyorum bi cevap yok kafamda yani üstüne yatıp sızmışım

meğer sevgilimi bi daha arayıp tam 20 dk daha konuşmusum ve o bana ben daha önce hiç seni böyle duymadım dün gece çok başka biri vardı senı tanımasam sankı sen değilsin diycektim dedi. ben bunu hala hatırlamıyorum bende o 20 dk yok...beyın sıfır o konuda..

sabah arama kaydına baktım öyle inandım yoksa sen karıştırmışsın dıyecektım yok.doğruymuş...

yani canım emin misin sen bu adamın birşey yapmadığına eğer öyleyse ortada ciddi bir durum olabilir...:18:

bnde sarhoş oldum bir kaç kez ama kendii evimde dışarıdda çok dikkat ederm az içerim ama evimde sorun olmuyor kussamda vs.

konuna gelirsek arkadaşının yaptığı dvranış hoşuma gitmedi ne olursa olsun soyunmana yardım etmesii bile hoş değill.Siz sevvgili değilsiniz yarı çıplak bir biçimde seni görmeside hoş değil erkek nihayetinde art niyeti olmasa bile hoş değil işte yaa bir de niye sizin yanınızda uyumuş insanın cidden art niyeti yoksa yere bile yatar yanii niye yanınıza yatmış ben çok kızardım açıkçasıı bir daha dikkatli olun derim.

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya :26: bu nasıl bi cesaret bi erkeğin yanında zil zurna sarhoş olmak ondaki cesarete ne demeli gelmişş seni soymuş bi de yanına uzanmış ohhh ne ala valla ne kadar güvensnede bi erkeğe bu kadar güvenemezsin ya senn resimlerini çektiğse onlafra bakıp bakıp hayal alemlerine geziyordur işte bence arkadaşından iyice emin ol ve bi erkeğe yanına hop diye gelip yatıcak şekilde yüz verme sevgilin değil kocan değil bu ne cürret valla dikkatli ol bence bi dahada yapma böle bişi ve bu arkadaşınlada görüşme bi daha

"Erkek arkadaşım bunu haketmiyordu"dan çok "ben kendimi bu duruma düşürmeyi haketmiyordum"u düşünün.

Olan olmuş artık ama bu olaylar size iyi bir tecrübe olsun

yaptin bir hata birdaha sanirim kesinlikle tekrarlamazsin o arkadasinla muhabbetini kes derim ve dua et kimseye birlikte uyandik ve ciplakti falan hatirlamiyoruz ne oldugunu falan diye anlatmasin

Sanki banyoda yapmışsın oda sana aradan havlu vermiş hatta 20 dakika sürmüş ve sen bunuda hatırlamıyorsun.
Sonra aynı yatakta yatmışsın

Bence o hiç bir şey yapmamış olsa bile sabaha kadar seni seyretmiştir.

bunun suçlusu ilk önce erkek arkadaşın seninle ilgilense sende bu duruma düşmezdin içmezdin tabi sende kendini kaymetmesen iyiymiş ama olmuş bi kere bence bu durumu arkadaşınla konuşmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…