senı adam uzun zamandır aramıyor ..sen kendın için uzuleceğine,o haketmedılerde misin yaa??[/QUOTE
sence arkadasimla dun gece olanlari konusmali miyim? bazi seyleri hatirlamiyorum dustugum durum utanc verici
senı adam uzun zamandır aramıyor ..sen kendın için uzuleceğine,o haketmedılerde misin yaa??[/QUOTE
sence arkadasimla dun gece olanlari konusmali miyim? bazi seyleri hatirlamiyorum dustugum durum utanc verici
özür dilerim ama eski erkek arkadaşın diye bahsetsen daha ii olur çünkü o senin vazgeçemeyeceğinden o kadar eminki gününü gün ediyo anlattıklarından anladığım o
insanlık hali gençliktı oldu dıyelım..geleceğinı mahvedecek bişey yok ortada..
benım anlamadığım; erkek senı nasıl soyuyor canım?? doktor mu arkadaş.. ne demeye soyuyor..turk sıneması mı bu??
bırakır oyle uyursun sabahta kendın bakarsın çaresıne..soymakta ne demek?? iyilik bıle olsa hoş değil
bnce bunu sor
aynen arkadasim neden bole bisey yapti bilmiyorum.. bu konuyu onunla konusacam sabah onunla uyanmak beni cok incitti ama soktan bsy demedm o da bsy yokmus gibi dawrandi uyuduk uyandk gibi.zaten oyledir de ciplaktim ve utanc vericiydi! cagirdim konuscam kendimi kotu hissettigimi soyleyecem. sewgilime gelince az once aradi gunler sonra dun gece icine mi dogmus ne beni sewiyor mu die dusunmus tum gece.. onu sewip sewmedigimi sordu tatilden dondugunde benmle ilgileneceini falan soledi ozur diledi.. neler oluo anlamiyorum hissetmis sanki
canm çıplak derken atlet falan vardı diğmi t-short le pantolonumu çıkarmış anlamdım ben kussan bile ona ne vazife iyilikte yapsan herşeyin bi sınırı var
arkadasimla konustum az once.dun gece cok kotu olmusum ck kusuyormusm uzerimi cikarmama yardm etms dus almami istems ne yaptim bilmiorm o da bilmio kapidan havlu uzattigini soledi.. sabah o da beni oyle gorunce sasirmis.. soledigine gore o da farkinda deilms kafasi ii oldugu icin. normal bisey cok icmistik bole seyler olabilir ben yanls anlamiorm 2mzn de kotu bi niyeti yoktu unutalm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?