• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok buyuk bir hata yaptim kendimden nefret ediyorum lutfen bana yardim edin

tobetobe

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
10
0
16
İstanbul
5 yillik bir iliskim var sevgilim atandi ve uzak bir sehire gitti telefonla gorusuorz ama eskisi gibi degiliz ama beni sevdiginden eminim..o ogretmen arkadaslariyla gezip tozuyo 1 aylik tatile ciktilar beni arayip sormuyo. dun gece okuldan eglenceli bir erkek arkadasimin evine gittim o kadar ictim ki sarhos oldum her yere kustum ustume falan kusmusum arkadasim ustumu cikarms ortuye sarmis yer olmadigindan da yanima yatmis..kendime geldigimde utanctan olecektm..kacar gibi gittim bu konuyu arkadasimla konusamadim bile utanctan. kendimden nefret ediyorum ucuz bi kiz gibi davrandim sevgilim bunu haketmedi :( ne yapacam ben? :(

senı adam uzun zamandır aramıyor ..sen kendın için uzuleceğine,o haketmedılerde misin yaa??

Alkolden bilincini mi kaybetmiştin? nasıl soymuş adam ve hiç hatırlamıyorsun?

senı adam uzun zamandır aramıyor ..sen kendın için uzuleceğine,o haketmedılerde misin yaa??[/QUOTE

sence arkadasimla dun gece olanlari konusmali miyim? bazi seyleri hatirlamiyorum dustugum durum utanc verici

özür dilerim ama eski erkek arkadaşın diye bahsetsen daha ii olur çünkü o senin vazgeçemeyeceğinden o kadar eminki gününü gün ediyo anlattıklarından anladığım o:5:

Sevgilim hak etmedi mi?? adam seni aramıyor sormuyor,kendi hayatını yaşıyor, sen de o hak etmedi diyorsun..İlginç.. Sen kendine baksana,olmuş bir hata bir daha kontrolsüz içmezsin.. Olur biter.. Hatta başkalarıyla hiç içme ne kadar arkadaşınsa da dikkatli olmak lazım..
Arkadaşınla konuş,o geceyi öğren..Ne olmuş..Ama nasıl hiçbir şey hatırlamazsın..Ben de içtim ama hiç hatırlamadığım an bile olmaz..

Son düzenleme:
senı adam uzun zamandır aramıyor ..sen kendın için uzuleceğine,o haketmedılerde misin yaa??[/QUOTE

sence arkadasimla dun gece olanlari konusmali miyim? bazi seyleri hatirlamiyorum dustugum durum utanc verici

insanlık hali gençliktı oldu dıyelım..geleceğinı mahvedecek bişey yok ortada..

benım anlamadığım; erkek senı nasıl soyuyor canım?? doktor mu arkadaş.. ne demeye soyuyor..turk sıneması mı bu??

bırakır oyle uyursun sabahta kendın bakarsın çaresıne..soymakta ne demek?? iyilik bıle olsa hoş değil:20:

bnce bunu sor:20:

sankı çok sarhoştum arkadaşımla yattım dıyceksın sandım bışey olmadığına emınsen abartma ortalığı da bulandırma vıcdan yapıp..

birdaha da okadar içme başkalarıyla bırlıkte ve evının dışındayken...

rahat ol.:34:

Bence sevgilinin bunu hakedipp etmediğini sorgulamak yerine senin hakedip etmediğini düşünmelisin.yani o arkadaşlarıyla gezip tozuyo ben de ona nispet gezerim,içerim mantığı kendine saygısızlık daha çok bence.sen kendinden kendin için ödün verme önce canım.ona bişeylerin hesabını vermek zorunda değilsin.ama kendi vicdanından sorumlusun sen.
ben öbür arkadaşa anlam vermedim asıl.ne demek soymak,bişeye sarmak,yanına yatmak falan,.hiç içime sinmedi bu bahaneler benim.iyiniyetli gelmedi bana nedense.
kendinden de nefret etme,ders çıkarıp hatalarını tekrar etme.daha dikkatli yaşa.

aynen arkadasim neden bole bisey yapti bilmiyorum.. bu konuyu onunla konusacam sabah onunla uyanmak beni cok incitti ama soktan bsy demedm o da bsy yokmus gibi dawrandi uyuduk uyandk gibi.zaten oyledir de ciplaktim ve utanc vericiydi! cagirdim konuscam kendimi kotu hissettigimi soyleyecem. sewgilime gelince az once aradi gunler sonra dun gece icine mi dogmus ne beni sewiyor mu die dusunmus tum gece.. onu sewip sewmedigimi sordu tatilden dondugunde benmle ilgileneceini falan soledi ozur diledi.. neler oluo anlamiyorum hissetmis sanki

aynen arkadasim neden bole bisey yapti bilmiyorum.. bu konuyu onunla konusacam sabah onunla uyanmak beni cok incitti ama soktan bsy demedm o da bsy yokmus gibi dawrandi uyuduk uyandk gibi.zaten oyledir de ciplaktim ve utanc vericiydi! cagirdim konuscam kendimi kotu hissettigimi soyleyecem. sewgilime gelince az once aradi gunler sonra dun gece icine mi dogmus ne beni sewiyor mu die dusunmus tum gece.. onu sewip sewmedigimi sordu tatilden dondugunde benmle ilgileneceini falan soledi ozur diledi.. neler oluo anlamiyorum hissetmis sanki

sevgilin biraz git gel akıllı galiba.biraz ilgiye ihtiyacı varmış sanırım ondan aramış merak ettiğinden değil.
sen kendine yoğunlaş canım.yani o çocukla uyanmak sevgilinden dolayı rahatsız etmesin seni,senin kendine olan saygından solayı rahatsız etsin..ve mümkünse o çocuğa da bu durumu bu şekilde izah et ki seni öyle yersiz bi konumda görmesin.hadsizlik etmiş fazlasıyla.ve kendine gel,vicdanım rahatlasın diye sevgiline en ince detayına kadar herşeyi anlatma kafasında kurar iyice ve açıkçası tanıdığım hiçbir erkek de bunu anlayışla karşılamaz.senin canım sıkılır yine

olan olmuş boşversene, üzme kendini.

sevgilin atanıp başka şehre gidiyor,sonra tatile çıkıyor seni aramıyor...

sen eğlenceli bir arkadaşının evinde çıplak ve çarşafa sarılmış şekilde uyanıyosun...

artık hiçbişey eskisi gibi değil farkındasın dimi tatlım...

ya bu erkekler neden bu kadar firsatci ya ck cnm skldi.. brzdan gorusebilirsek arkadasima beni ndn soydugunu ve yari ciplak bi halde biraktigini soracm bari bsy giydirseydi.. farkli dusuncelerle gelmedigimi anlatcam ona.. hatta gelmek uzere umarim beni anlar

canm çıplak derken atlet falan vardı diğmi t-short le pantolonumu çıkarmış anlamdım ben kussan bile ona ne vazife iyilikte yapsan herşeyin bi sınırı var

Bu fırsatçı pardon eğlenceli arkadaşın sana bişey yapmadı ise sakin ol bi anlık bunalım ile yanlış hareket etmişsin. İnşallah şantaja girmez bu adam ne insanlar var. Ona vazife değildi bu yapmamalıydı ama erkek işte fırsat bu fırsat demiş resmen.Erkek arkadaşın bunu hak etmiyordu öylemi al işte bende yaptım demek seni karşındakinden farksız kılar ama önce kendine saygın olsun ki saygı duyulabilesin.

arkadasimla konustum az once.dun gece cok kotu olmusum ck kusuyormusm uzerimi cikarmama yardm etms dus almami istems ne yaptim bilmiorm o da bilmio kapidan havlu uzattigini soledi.. sabah o da beni oyle gorunce sasirmis.. soledigine gore o da farkinda deilms kafasi ii oldugu icin. normal bisey cok icmistik bole seyler olabilir ben yanls anlamiorm 2mzn de kotu bi niyeti yoktu unutalm dedi.

çok safsın yaaa, bu kadar saf olunur mu ??

erkek arkasın senı aramıyor, sense çok içtim şöyle şöyle oldu
sevgılım bunları haketmedı vs vs vs ....

sen bunları hakedıyor musun bakalım??

gözlerini aç
saf olma!.

arkadasimla konustum az once.dun gece cok kotu olmusum ck kusuyormusm uzerimi cikarmama yardm etms dus almami istems ne yaptim bilmiorm o da bilmio kapidan havlu uzattigini soledi.. sabah o da beni oyle gorunce sasirmis.. soledigine gore o da farkinda deilms kafasi ii oldugu icin. normal bisey cok icmistik bole seyler olabilir ben yanls anlamiorm 2mzn de kotu bi niyeti yoktu unutalm dedi.

arkadaşın çok iyi olabılır
ama sen ne kadar içeceğine karar vermeliydin

arkadasın ya kullansaydı bu durumunu?

anlamıyorum arkadas yaaaa

madem içiyorsun dozunda iç,,bu devırde babana bıle güvenmeyeceksin..
çiğ süt emmedik mi sonuçta .

Back