Çok büyük bir dert olmasa da..

Sonsuzsukurler

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
2.197
4.858
133
34
Merhabalar herkese ben de yepyeni bir anne adayı olarak aranızdayım. Ama ne kadarlığım anlamıyorum yardımcı olablir misiniz

Ilk olarak 5 aralıkta silik çizgi sonrası kan tes ile öğrendim ki bes hcg 23,40. 8 Aralık'ta 104 ve en son 19 Aralık'ta 8440. 26 Aralık'ta kesem 17 mm ama bebeği göremedi doktor kaç haftalığım diyorum bebek görünmeden söyleyemem yor bir tahmininiz var mı kızlar çok teşekkür ederim son adet tarihimi. Bilmiyorum 5 Kasım olsa adet başlayınca geciktirici içmiştim işler karıştı..
Umarım jepmizin gebeliği sağlıklı llur inşallah

Teşekkür ederim belki aynı değerlere sahip arkadaşlar vardır diye neyse teşekkürler 5-6 haftalık demeye devam kalbini duymak için sabırsızlanıyorum ondan merak yapmıştım teşekürler

Bende ilk doktora gittigimde , keseyi felan goremedi ama 5 haftalik demisti , baska doktorada danis istersen.

Son adet tarihinize göre hesaplamanız lazım. İnternette bir çok yerde hesaplayıcılar çıkıyor, kadınlar kulübünde de var.

Ben de düşüyorum başka doktor diye bakalım.

Som adet tatihimi bilsem.. 4 Kasım başladı sanırım geciktirîci îçtim işler karıştı galiba.

Teşekkür ederîm cevaplar için ini 10 gün sonra gifînce bebeği görür

Bekleyin birazdahaa aceleci davranmayın 2-3 hafta daha sabredin ucunda ölüm yok nasılsa ozaman dahada anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…