Çok bunaldım yardım edin lütfen

Bence de.

Çocuklarınıza anneniz ve babanız mı baktı? Belki zamanında çocuk bakımı ki 3 çocuk onlar büyüttü ise şimdi çocuklar büyüdü ve evinize gidin gibi algılayabilirler.

19 yillik evliyim ben neden kırıcı oluyorsunuz anlaya anlaya bunumu anladınız bir sorunumdan bahsediyorum siz olayın sadece bu kısmını dikkate alarak belli ediyorsunuz zaten kendinizi
Yaptınız bari rahat verin. Bedavacı ana babanıza yaptığınız vicdanı 19 yıl boyunca 3 çocuğunuza yapmamışsınız. Anca çocuk yapın, arada derede büyür zaten. Şimdi siz şey sanıyorsunuz değil mi karı koca, biz atamıza bakıyoruz çocuklarımız da bize bakar. Akılları varsa kendilerini kurtardıklarında yüzünüze bakmazlar.

Neden kendi, evlerinde kalmıyorlar? Kardeşlerinizle konuşsanız sizin için evi zaten dar sıkılıyor olabilirler bir süre de bana gelin falan deseler.
Diyorlar zaten ama dedim ya istemiyorlar onlar bugün de bize gelin dediginde türlü bahaneler uyduruyorlar kalmiyoruz yatamiyoruz gibi zorla 1 gün gitseler sabah 9 da bana geliyorlar yine

Annenizle konuşacaksınız konuyu, başka yapılacak bir şey yok. Darılır, küserler belki ilk başta ama zamanla alışırlar. Gelip eşinize de karışıyor, çocukların düzenini de değiştiriyorlar üstelik. Yani hastalık gibi önemli bir konu olur neyse. Sizi de eşinizi de sessiz sakin bulmuşlar kafalarına göre davranıyorlar. Diğer kızlarına damatlardan çekildiler için gitmiyorlardir.

Aynen öyle diger enistelerimle o sekilde konusamiyor babam çünkü onlardan cekiniyor

Aynen öyle diger enistelerimle o sekilde konusamiyor babam onlardan cekiniyor

Allah aşkına gece gece insanları kandırma. Gerçekten inanılmaz düşüncesiz bir annesin. Hadi kocanı boşver, cidden çocuklarını koltuklarda yatırmayı, düzenlerini bozmayı nasıl göze alıyorsun? Bu çocukların banyosu var, giyimi var, birde ergenlikleri var. Bir değil, iki değil yıllardır böylesin. Kocaman yetişkin kadınsın, sen anne olarak önce kendi öz evlatlarını düşüneceksin, sonra annenle babana sıra gelecek. Sen onlara böyle hizmetçilik yapıp, baş taçı edip, kendi ailenin böyle düzenini bozamazsın. Ha, en kötü 4+1, 5+1 eve geçmeyi düşünürsün. Bunu da yapmamışsın yıllarca.

Önümüzdeki ay anne müsait değiliz dersin, sonraki ay okulu bahane edersin gelmezler.

Bu kadar anacıysan sen git her gün annene, işlerini gör, akşam evine gel. Sende gayette memmunsun annenlerin evinde kalmasından belliki. Burada yapılan yorumlarıda beğenmemişsin, neye dert yanıyorsun şimdi?

Aynen öyle diger enistelerimle o sekilde konusamiyor babam çünkü onlardan cekiniyor
Siz sessiz kalarak hem eşinizin hem çocuklarınızın hakkına giriyorsunuz. Adam sessiz diye babanızın onu ezmesine musade etmeyin. Çocuklarınız neden oda değiştirsin sürekli? Annem olsanız çok kızardım size. Çünkü ortada bir mecburiyet yok. Sizin pısırıkliğiniz var sadece.

Evleri var memlekette esim bosver kalp kırma falan deyip gecistiriyor ama ben cok yoruluyorum yemek yatak iş güç okul ders

Valla açık konuşmaktan başka çare yok gibi görünüyor. İlk zaman alınırlar biraz ama hem siz kafa dinlersiniz hem de çekinirler belki. Şahsen ben anneme yanlışını söylemekten hiç çekinmeyen biriyim. Oda bana söyler. Öyle küsmeler olmaz o an kızıyor gibi olsa da bir farkındalık yaratırım kendisine. Sizde söyleyin bence. Başka yolu da olmaz ki bunun kapıyı açmasan olmaz :))

Annenizle konuşun gelmeden haber versinler müsait misiniz diye sorsunlar.
Üniversite 'ye hazırlanan çocuğum var bende büyük aile oldum artık ev küçük eşime mahcup oluyorum çocukların düzeni bozuluyor deyin.

Bence konuşun açık açık bunda darilacak bisey yol darilirlarsa da kendileri bilir aynı şeyi eşinizin anne babası yapsa bu kadar sabırlı olamazdiniz o yüzden esinizi de artık yeter diyip sabrının tasacagi noktaya getirmeyin bi de kimse kusura bakmasın ama benim için öncelik evlatlarimdir onlar kanepe köşelerinde surunecek sınava girecek ama çalışacak ortam yok onların hakkına giriyorsunuz böylelikle yapmayın konuşun kırılırlarsa da kendileri bilir

En doğrusu konuşmanız. Ama ben bunca zaman konuşmadığınız için konuşacağınızı düşünmüyorum.
Onun yerine yıldırma politikası uygulayın.
Çocuklarınız odasında kalacak, anneniz-babanız salon/oturma odası neresi müsaitse orada yatacaklar.
Sabah video açtığında babanızın yanına gidip, komşum mesaj atmış, rahatsız olmuşlar diyip sesini kıstıracaksınız.
Evlerine döndüklerinde arayıp eşiniz ile aranızın kötüye gittiğinden, eşinizin agresif olduğundan falan bahsedeceksiniz.
Çocuğunuzun okulundan rehber öğretmenin aradığını, evinizde ders çalışmaya uygun ortamı sağlamadığınızdan dolayı derslerinde sıkıntı yaşadığını söyleyeceksiniz.
Onlar size geldiğinde hizmet etmek yerine dışarıda vakit geçireceksiniz.
Babanıza evin alışverişini falan yaptıracaksınız.
Gittiklerinden sonra kayınpederinizle ilgilenmeniz gerektiği bugün yarın size geleceğini kalacağını yada hastane işleri ile ilgilenmeniz gerektiğini söyleyeceksiniz
Vs vs
Bana kalsa direkt konuşun.
Annenize açık açık anlatın, bu misafirliklerin aile düzeninizi etkilediğini söyleyin. Ama bunca zaman sustuysanız, ihtimal veremiyorum maalesef.
O ev bir tek sizin değil, çocuklarınız da evlerinde mutlu ve huzurlu olmalı. Sizin önceliğiniz onları düşünmek.

Anlamiyorsunuz hic bir destek cim yok yapamiyorum konusamiyorum esime soyluyorum olsun gelsinler nolcak gibi gecistiriyor herkesin bir. Karakteri var bende kalp kirmak istemiyorum anneme boyle birsey soylemek cok agrima gidiyor biliyorum kafasina takacak dert edecek

Ahhahahahahah

Aynen biz anlamıyoruz. Sen böyle devam et çocuklarının düzenini mahvetmeye.

O zaman kanepe de bir zahmet annenler yatsın çocukların düzeni kalmadı huzursuzluk yapıyorlar deyin.
Kanepe de yatınca gelmeyi azaltirlar belki.

Çocuklarınız peki? Onlara da mı üzülmüyorsunuz? Hayir illa becerip gelmeyin diyemeyeceksiniz, anne babaniz çekyatta yatsın, üzerine yumuşak bir şeyler serersiniz. Ne demek keyfe gelip gidenler için çocukların düzenini sürekli bozmak? Tam çıldırmalik konu onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…