Merhaba arkadaşlar konu biraz tuaf gelebilir ama lütfen ön yargılı olmayınbenim 3 çocuğum var en büyüğü üniversiteye hazırlanıyor biz 3 kardeşiz 15 yıldır annem ve babam sık sık evime kalmaya gelir 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ama ne geleceklerini haber verirler ne gidecekleri günü bilirim 10 gün dururlar gidip 10 gün sonra tekrar gelirler bir 10 gün daha kalırlar babam herşeye karışıyor esimin corbasina ekmek dogramasina kadar o corbaya ekmek mi dogranir gibi esimden utaniyorum artik cocuklarim sabah erkenden okula gidiyor evim küçük oldugu icin cocuklarim kanepede yatmak zorunda kaliyor babam sabah 6 da kalkip cocuklarin yaninda telefondan son ses video izliyor esimle desen hic bir ozelimiz kalmiyor ne tartisabiliyoruz nede vakit gecirebiliyoruz cok bunaldim evet annem babam ama gercekten bazen cok caresiz hissediyorum nolur akıl verin banada bu arada 3 kız kardesiz ama digerlerine asla gitmiyorlar cagardiklari zaman da türlü bahaneler uyduruyorlar
Neden kendi, evlerinde kalmıyorlar? Kardeşlerinizle konuşsanız sizin için evi zaten dar sıkılıyor olabilirler bir süre de bana gelin falan deseler.Merhaba arkadaşlar konu biraz tuaf gelebilir ama lütfen ön yargılı olmayınbenim 3 çocuğum var en büyüğü üniversiteye hazırlanıyor biz 3 kardeşiz 15 yıldır annem ve babam sık sık evime kalmaya gelir 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ama ne geleceklerini haber verirler ne gidecekleri günü bilirim 10 gün dururlar gidip 10 gün sonra tekrar gelirler bir 10 gün daha kalırlar babam herşeye karışıyor esimin corbasina ekmek dogramasina kadar o corbaya ekmek mi dogranir gibi esimden utaniyorum artik cocuklarim sabah erkenden okula gidiyor evim küçük oldugu icin cocuklarim kanepede yatmak zorunda kaliyor babam sabah 6 da kalkip cocuklarin yaninda telefondan son ses video izliyor esimle desen hic bir ozelimiz kalmiyor ne tartisabiliyoruz nede vakit gecirebiliyoruz cok bunaldim evet annem babam ama gercekten bazen cok caresiz hissediyorum nolur akıl verin banada bu arada 3 kız kardesiz ama digerlerine asla gitmiyorlar cagardiklari zaman da türlü bahaneler uyduruyorlar
3 çocuk yapmışlar 15 yılda, özel sorunu olmamış bence.Kocanız bir şey demiyor mu? Elleri ayakları tutuyorsa kızlarının evinde nasıl rahat ediyorlar? Bir de ev ufacıkmış, yazık değil mi kanepede beli bıkını tutunarak yatan çocuklarınıza. İnsanın özeli kalmaz ayol.
Onlar da karanlıkta iki fışfışla kör atışla tatsız tuzsuz görev gibi olmuştur konuşturma beni3 çocuk yapmışlar 15 yılda, özel sorunu olmamış bence.
Kırmadan konuşun veya evde yokuz diyin. Kısa bir tatile çıktık falan diyin.Merhaba arkadaşlar konu biraz tuaf gelebilir ama lütfen ön yargılı olmayınbenim 3 çocuğum var en büyüğü üniversiteye hazırlanıyor biz 3 kardeşiz 15 yıldır annem ve babam sık sık evime kalmaya gelir 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ama ne geleceklerini haber verirler ne gidecekleri günü bilirim 10 gün dururlar gidip 10 gün sonra tekrar gelirler bir 10 gün daha kalırlar babam herşeye karışıyor esimin corbasina ekmek dogramasina kadar o corbaya ekmek mi dogranir gibi esimden utaniyorum artik cocuklarim sabah erkenden okula gidiyor evim küçük oldugu icin cocuklarim kanepede yatmak zorunda kaliyor babam sabah 6 da kalkip cocuklarin yaninda telefondan son ses video izliyor esimle desen hic bir ozelimiz kalmiyor ne tartisabiliyoruz nede vakit gecirebiliyoruz cok bunaldim evet annem babam ama gercekten bazen cok caresiz hissediyorum nolur akıl verin banada bu arada 3 kız kardesiz ama digerlerine asla gitmiyorlar cagardiklari zaman da türlü bahaneler uyduruyorlar
Böyle bir konuya girmek bile bana bu denli ağır gelirken nasıl konu açayım ayrica zaten geleceklerini bana haber vermiyorlar ki cikip geliyorlar daha dogrusu özetle 10 gün kalıp gidiyorlar mesala gittikleri günün ertesi günü detaylı bir temizlik yapıyorum cocuklarimin odasinda kaldıkları için nevresim cam kapı baza altlari heryeri temizliyorum diger gün annemi arıyorum naptınız falan diye annem başlıyor baban ın isi varmis o tarafa gitmem lazim diyor ama asla şu gün demiyor sonra hoppp 3 beş gün sonra bendeler bir 10 gün daha eşim de cok merhametli asla birsey diyemiyor hoş tutmaya calisiyor ama ben tahammül edemiyorum çünkü hic bir özelim yok ayrica kayinvalidem rahmetli kayinbabam iki sokak aramiz olmasina ragmen 6 ayda bir gelir evime cok utanir gelincede oyle saatlerce oturmaz senin dedigin gibi evde yokuz diyebilecegim bir durum olmuyor malesef yaniKırmadan konuşun veya evde yokuz diyin. Kısa bir tatile çıktık falan diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?