• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım yardım edin lütfen

yumzum

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
48
14
8
37
Merhaba arkadaşlar konu biraz tuaf gelebilir ama lütfen ön yargılı olmayın 😥 benim 3 çocuğum var en büyüğü üniversiteye hazırlanıyor biz 3 kardeşiz 15 yıldır annem ve babam sık sık evime kalmaya gelir 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ama ne geleceklerini haber verirler ne gidecekleri günü bilirim 10 gün dururlar gidip 10 gün sonra tekrar gelirler bir 10 gün daha kalırlar babam herşeye karışıyor esimin corbasina ekmek dogramasina kadar o corbaya ekmek mi dogranir gibi🙄esimden utaniyorum artik cocuklarim sabah erkenden okula gidiyor evim küçük oldugu icin cocuklarim kanepede yatmak zorunda kaliyor babam sabah 6 da kalkip cocuklarin yaninda telefondan son ses video izliyor esimle desen hic bir ozelimiz kalmiyor ne tartisabiliyoruz nede vakit gecirebiliyoruz cok bunaldim evet annem babam ama gercekten bazen cok caresiz hissediyorum nolur akıl verin banada bu arada 3 kız kardesiz ama digerlerine asla gitmiyorlar cagardiklari zaman da türlü bahaneler uyduruyorlar

Sinavlara hazirlandigim yıl çok zor zamanlar geçirmiştim lütfen çocuğunuza bunu yaşatmayın olması gereken belli o çocuklara sahip çıkmak zorundasınız. Eşinizin ailesi gelse çoktan olay olmuştu neden buna izin veriyorsunuz? Büyüklerin saçma egoları yüzünden çocuklar bedel odememeli

Merhaba arkadaşlar konu biraz tuaf gelebilir ama lütfen ön yargılı olmayın 😥 benim 3 çocuğum var en büyüğü üniversiteye hazırlanıyor biz 3 kardeşiz 15 yıldır annem ve babam sık sık evime kalmaya gelir 1 buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ama ne geleceklerini haber verirler ne gidecekleri günü bilirim 10 gün dururlar gidip 10 gün sonra tekrar gelirler bir 10 gün daha kalırlar babam herşeye karışıyor esimin corbasina ekmek dogramasina kadar o corbaya ekmek mi dogranir gibi🙄esimden utaniyorum artik cocuklarim sabah erkenden okula gidiyor evim küçük oldugu icin cocuklarim kanepede yatmak zorunda kaliyor babam sabah 6 da kalkip cocuklarin yaninda telefondan son ses video izliyor esimle desen hic bir ozelimiz kalmiyor ne tartisabiliyoruz nede vakit gecirebiliyoruz cok bunaldim evet annem babam ama gercekten bazen cok caresiz hissediyorum nolur akıl verin banada bu arada 3 kız kardesiz ama digerlerine asla gitmiyorlar cagardiklari zaman da türlü bahaneler uyduruyorlar

15 yıldır bu yapılanlardan bunalmayıp şimdi mi bunaldınız? Hani siz neyse, çocuklarınızın düzeni bozuluyor, uyku uyunmaz, ders çalışılmaz bir hal almış eviniz. Onlarıda mı düşünüp bu konuya çözüm bulamadınız? Yazık ya okul zamanı yatacak yerleri, odaları yok yıllardır. Önceliğiniz olması gereken çekirdek aileniz ve anne-babanız arasında bir denge kuramamışsınız. Konuşcaksın kibarca, çocukların sınav haftası lütfen gelmeyin diyeceksin.

15 yıldır böyle mi bu iş? Ben kv kp görümcemde az bende çok kalmasından bile hoşlanmıyorum ki benim evim daha uzak bir şehirde, hani otobüse binip yol geliyorlar. Hatta eşim x’de niye az kalıyorsunuz diyor onlara o derece 😂Eşin iyi sabretmiş, maaşallah yani

Neden kendi, evlerinde kalmıyorlar? Kardeşlerinizle konuşsanız sizin için evi zaten dar sıkılıyor olabilirler bir süre de bana gelin falan deseler.

Kaynana kayınbaba olsa o çeneniz bi açılır daha kapanmazdı, max 6 ayda ayağını keserdiniz. 15 yılda bişey yoktu şimdi mi geldi aklınıza? Adam iyi dayanmış yine dua edin, başkası olsa ilk yıl yollamıştı ananızın kucağına.

Kocanız bir şey demiyor mu? Elleri ayakları tutuyorsa kızlarının evinde nasıl rahat ediyorlar? Bir de ev ufacıkmış, yazık değil mi kanepede beli bıkını tutunarak yatan çocuklarınıza. İnsanın özeli kalmaz ayol.
3 çocuk yapmışlar 15 yılda, özel sorunu olmamış bence.😬

Çocuğunuzun sınav senesi olduğu için misafir kabul edemediğinizi söyleyin. ev küçük çocuk rahatsız oluyor çalışamıyor deyin. Darılırsa darılsınlar onlar unlarını eleyip eleklerini asmışlar zaten okumak iş bulmak zor. Bir de çocuğun sınav yılını yiyip güzel bölümlerden ünilerden etmesinler çocuğu.vebaline girmesinler.

3 çocuk yapmışlar 15 yılda, özel sorunu olmamış bence.😬
Onlar da karanlıkta iki fışfışla kör atışla tatsız tuzsuz görev gibi olmuştur konuşturma beni 😆 Benim merak ettiğim kaynana kayınpeder olsa 15 yıl çeker miydi?

Eliniz sabırlıymış. Evleri varsa ve sağlıkları yerindeyse bu kadar ağırlamak zorunda değilsiniz bence

Siz bayagı ailenizle yasıyorsunuz ay'ın hemen hemen yirmi günü sizde kalıyorlar o zaman. E bedavaya geçiniyorlar resmen ne kadar akıllıca. Yemek ısınma su masraflarını size kitliyorlar. Üstüne aile duzeniniz bozuluyor. Eşinizde evliya sabrı varmıs resmen bunca sene nasıl dayanmıs hayret ettim. Kusura bakmayın ama bu duruma siz getirmişsiniz şimdide acık acık konusmanız gerekiyor ailenizle.

Kırmadan konuşun veya evde yokuz diyin. Kısa bir tatile çıktık falan diyin.

Eşinizi tebrik ediyorum vallahi bu devirde kimse katlanmaz buna 👏🏻
Eşinizin ailesi aynı şeyi yapsa siz katlanmazdınız emin olun
15 sene dile kolay
Gelip sessiz sakin oturup gitmiyorlar da herşeye karışıyorlar gerçekten olacak iş değil
Ben aynı şeyi babam yapsa güzel bir dille konuşurdum onları kırmayarak

kiz anneleri boyle düşüncesiz olmaz ya ne bileyim bana tuhaf geliyor, annem ben rahat edeyim diye ugrasir hep, ust katimda olmasina rağmen evime karismaz vs kaldi ki bu derece huzursuz edecek beni. Var demekki boyle tiplerde Allah yardimciniz olsun ama bu insanlar esinizin ailesi olsaydi esinizden bu sorunu nasil cozmesini isterdiniz onu düşünün ve uygulayin.

Kırmadan konuşun veya evde yokuz diyin. Kısa bir tatile çıktık falan diyin.
Böyle bir konuya girmek bile bana bu denli ağır gelirken nasıl konu açayım ayrica zaten geleceklerini bana haber vermiyorlar ki cikip geliyorlar daha dogrusu özetle 10 gün kalıp gidiyorlar mesala gittikleri günün ertesi günü detaylı bir temizlik yapıyorum cocuklarimin odasinda kaldıkları için nevresim cam kapı baza altlari heryeri temizliyorum diger gün annemi arıyorum naptınız falan diye annem başlıyor baban ın isi varmis o tarafa gitmem lazim diyor ama asla şu gün demiyor sonra hoppp 3 beş gün sonra bendeler bir 10 gün daha eşim de cok merhametli asla birsey diyemiyor hoş tutmaya calisiyor ama ben tahammül edemiyorum çünkü hic bir özelim yok ayrica kayinvalidem rahmetli kayinbabam iki sokak aramiz olmasina ragmen 6 ayda bir gelir evime cok utanir gelincede oyle saatlerce oturmaz senin dedigin gibi evde yokuz diyebilecegim bir durum olmuyor malesef yani

Back