çok bunaldım ve 9 aylık hamileyimm :((

kusra bakmayın ama hele ki şu cümleden sonra yazmadan duramıcam sanırım.

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler ama malesef okumak eşinizden cehaleti bile almamış. Kızları diri diri toprağa gömen zihniyetlerden farkı ne bu insanın şimdi, über cahil!

yorumlarınızı okudum herkese bi cevap vermeye çalışayım.kız çocuğunu kabullendi artık ama anlattığım sorunlar var şimdi de .çok kıskanç ve korumacı olduğundan kızının başına bi iş gelir korkusu var. yani öldürmeyi hiç bi şekilde düşünemez. (bunu eşimi korumak için söylemiyorum) çocuğum sağ salim doğarsa boşanmayı düşünmem ama şu an hamileliğin de verdiği stres ve sinirden acaba ayrılsam mı demiştim.ben eşime çok iyi davranıyorum ama hep diyorum eğer ayrılırsam bana yaptıklarını ona yapacak biriyle evlensin diye dua ediyorum. çoğunn dediği gibi bu öküzün aslında iyi olduğunu söylememe kızmışsınz. şöyleki sinir hastası olduğunu düşünüyorum artı obsesif. obsesiflikten kaynaklı kavgalarımız.dışardan herkes bizi gözlüyor sanıyo.perde veya cam açılınca çok sinirleniyo.hep gereksiz şeylere sinirleniyo.iyi dememin sebeplerinden biri de kaba kuvveti yok, sigarası yok, içkisi kumarı yok, arkadaşlarıyla bile gezip tozan biri değil, öncelik evi. diyorum bu olmazsa diğerleri iyi mi olcak dedim hep.bi nişanlılık da geçirdim.bu ona göre iyiydi.ama şu anki düşüncem yalnız yaşardım diyorum. şu anda biraz sakinleştim farkedersenz. zaten şu anda tek yapabileceğim kendimi sakinleştirmek...

eşine bebeğini kaybedenler bölümünden bizim doğum hikayelerimizi okut canım o zaman haline şükreder belki.Allahm akıl versin.

eşine bebeğini kaybedenler bölümünden bizim doğum hikayelerimizi okut canım o zaman haline şükreder belki.Allahm akıl versin.
Aynen benim hikayemide okuyabilirsiniz.@ betty Rabbim sagsalim sağlıklı sihhatli ve de ömürlü nasip etsin yavrunuzu bir avazda saglicakla dogurursunuz inşallah...

Aynen benim hikayemide okuyabilirsiniz.@ betty Rabbim sagsalim sağlıklı sihhatli ve de ömürlü nasip etsin yavrunuzu bir avazda saglicakla dogurursunuz inşallah...

inşallah canım benim ya aynı acıları tekrar yaşatmasın Allahım kimseye.en doğru zamanda hayırlı yavrular nasip etsin hepimize

kızlar ben dediğinz yerleri bulamadım.link atarmısınz?
Direkt bizim.actigimiz konular da beterin beteri var şükür de fayda var.Rabbim yavrunuza sağlık sihhat nasip etsinetsin.Kocanizada azcik vicdan kiz erkek farketemez evlat evlattir.

kizi olacak diye mutsuz mu sizde kiz cocuga hamilesiniz diye kotu muamelemi goruyordunuz?
halada o adami baba yapmak icin onun yanindamisiniz.
ben olsam inanin sunu yaparim:
dogumumu yaparim ve cocugumuda alir sonsuza kadar o adami terk ederim

Allah isteyenlere tez zamanda versin inş. eşimi doğumdan sonra terkedersem çıldırır. hem kızını hem beni kimseye güvenemez. dediğim gibi çok kıskanç onun için kızının olmasını istemiyordu. ama sebep ne olursa olsun istememesi beni üzdü. ama napalım şimdi dert etmiyorum o önceki sıkıntımdı. genel bi sorun eşimin huzursuzluğu. ama bakalım çocuk olunca düzelir inş bi mucize

Allahım ya vicdansiz allah belasını versin onun ya kız erkek ne farkeder allahım ne kadar cahil geri kafali insanlar vicdandan yoksun insanlar var ...ben hamile kaldım eşim dedi cinsiyetini tahmin edoyirum :)ne dedim kız dedi ben çok şanslı bir insanim allah benim kiz istediğimi biliyor bak kiz olacak görürsün dedi şimdi bir kızım var el üstünde tutuyoruz kız erkek ayırımı nedir ya .....

Ay kafa yapısına bak canım bu adam cocugu filan haketmiyor inş allah sevgisini verir dogumca içine utanır söyledilşerinden. Allah saglıklı versinde sen takma bebegini düsün her bir stresini hisseditor dogunca huzursuz bir cocuk olur sonra annen ile de konus pnun barı uapmaması lazım

Cnm bu ruh halinin en büyük sebebi hormonlar hamilelik insanın ruhunu değiştiriyor evet iyice agirlastin ilgi bekliyorsun hassasin haklısın da ama eslere de bir haller oluyor bu dönemde senin şişen karnın değişen fiziki yapın hassasligin hiç baba olmamış biri için anlaşılmaz oluyo sanki onlarda bunalıma giriyor benim eşime de aynısı olmuştu ilk bebeğimde ve önünde yine aşırı inişli çıkışlı bir lohusalik süreci var sabırlı ol bu günlerinin keyfini çıkar bebeğinin karnında olduğu günleri ozleyeceksin ilerde. böyle yaparak kendini yipratiyorsun kimseyi takmamaya çalış kız çocuk meselesine gelirsek cahilce söylenmis saçmalık o bebek dogunca hepsi geçecek çünkü evlat bambaşka. Yani cnm kisacasi bu dönemler geçici boşuna kendini yipratma hatta bebek evliliginizi daha da guzellestirecek zamanla hersey düzelir yeterki sabır olsun. Evlilik cok emek istiyor sen de biliyorsun zaten çok ciddi mesele yoksa boşanma kelimesi hiç kullanılmamalı ilk bebeğimde eşim bana dünyayı zindan etmişti şimdi ikinciye hamileyim ve eşim en büyük destegim babalık çok farklı onlar bebeği görmeden anlayamiyorlar malesef. Sağlıkla gelsin bebeğin Rabbim yardımcın olsun

Keşke anlayamayanlar için evlenmeden önce erkeklere cehalet testi yapılsa. Kız diye sorun çıkarmak nedir yahu? Ulan dümbelek, cinsiyeti belirleyen kromozom senden geldi, ben mi belirliyorum diyemedin mi şu adama? Nereden buluyorsunuz bu cahilleri anlamıyorum ki? Böyle erkek erkek diye zıplıyorlar, sonra büyüyünce baş gelemiyorlar. Eşim hep kız çocuk istedi Allah var. Rabbim de böyle hayırlı görmüş kızım olacak. Tek sağlıklı olsun. Ama gelip bana şunu söylese anında çeker annemin evine giderdim. Bir gün beklemez açardım boşanma davasını. Adam hem cahil hem saygısız. Dün forumda bir konunun içinde geçiyordu çok üzüldüm o kız adına. Erkek olmadığı için babası sevmiyormuş. Çok mutsuzdu. Yarın sizin kızınız da böyle olacak. Boşanın bu adamdan. Hem size hem evladınıza yazık.

eşiniz tam dayaklık..adama bak ya ..cinsiyeti kendi belirlemiş..birde sanki kadınlarda suç muş gibi sinirleniyor..sizi bir fabrika olarak görüyor..bu adama çoçuk doğurulmaz..çocuk doğduktan sonra ayrılın gitsin..

Ölsem fln deme canim kocani Allah islah etsin.
Erkek olupta sakat olsa dahami iyi acaba bunu sormak lazim esinize bu devirde hala bole sacma insanlar var inanamiyorum.

sen kimseyi takma bebegini dusun onla konus karnindaki bu son gunlerinin tadini cikar dogunca o tekmeleri cok ozlersin.

O eşin olacak adam kurban olsun o kız bebeği veren Allaha,bulmuşta bınıyor derler böylesine. hem kendisi erkek olmuşta ne olmuş insanlıktan adamlıktan haberi yok hala bu devirde kız çocuğunu aşşağılayan bir zihniyet devam ediyor hayret ediyorum yaa, rabbim böylesine hiç vermeyecek olsunda bitanecik kızım olsun diye yalvartacak çok sinirlendim canım işin çok zor böyle bir adamla ama imtihan dünyasındayız senin imtihanında bu demekki annenin eşinin laflarıyla rabbimin sana hediyesi olan bu yavrucaktan sakın soğuma sen kendini ona ada bol bol dua et rabbim büyüktür. annenede strese girdiğini herşeyin farkında olduğunu sürekli başına kakıp durmamasını söyle,bol bol dua et canım rabbim huzur versin sana kocanada akıl versin. unutma canım imtihandayız çektiğimiz sıkintılar boşa değil her sıkıntı cennet yoluna giden birer taştır herşeyin başı sabır

Bence eşinizin doktora gitmesi gerek. Bu konuda ciddiyim. Saplantılı fikirleri yüzünden hayatı size dar ediyor hadi sizi geçtim çünkü bu adam sizin tercihinizdi peki doğacak çocuğunuz? O bu adamı baba diye seçmedi. Sizin sağlıksız seçimleriniz yüzünden onun da hayatı çok etkilenecek. Bu kadar takıntılı bir baba neler düşünmez neler yapmaz. Hepinizin iyiliği için eşinizin tedavi olması şart. Lütfen bu dediğim bebeğinizi azcık da olsun düşünüyorsanız yapması için zorlayın eşinizi.

Büyük konuşmayı hiç sevmem ama o cümle ağzından çıktığı anda bu adamı kapının önüne koyardım.
Öküz desem öküzlere hakaret olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…