çok bunaldım ve 9 aylık hamileyimm :((

önceki konularımdan bilen bilir.hamileyim ve kız diye eşimle çok sorun yaşadım. eşim zaten sorunlu biri anlayacağınz gibi. annem uzakta doğum için yanıma geldi.şimdi doğumu bekliyoruz.eşim çok kaba. annemin yanında beni azarlıyor bağırıyor.aslında bi işi yapamayınca kendine kızmış oluyor ama bana bağırıyor da diyebiliriz.haliyle annem sinir oluyor.sürekli bana eşimi kötülüyor. niye böyle yaptı.niye şöyle yaptı.benm oğullarım olsa böyle yapmazdı vs vs..işte kaç yıl evliydinz çocuğunz olmamıştı keşke çocuk olmadan ayrılsaydınz falan diyo.yani içimde zerre kadar çocuğuma ilgi kalmadı.bunu yazarken bile çok üzülüyorum.ne yapacağımı şaşırdım.acaba çocuk doğunca boşansam mı bi de kredi çekmiştik ev için.aslında iyi biri ama bana çok ilgili değil.bazen çok iyi bazen dayanılmaz kötü.yani şu doğumda ölsem bari diyorum artık çok bunaldımm.bense ona çok ilgiliyim, öksürse hastamısın derim hemen.benm o kadar sevgime karşılık görememek de beni çok yıprattı.bi de annem gerçekleri yüzüme vurması beni resmen öldürüyor.kendimi çok değersiz hissediyorummm.buraya yazma nedenim de rahatlamak için çünkü sürekli gözlerim çeşme gibi.içimi dökmek istedimm :KK43:(
Bence şu an hormonlardan dolayı olsa gerek yanlış düşüncelerdesiniz. Kendi canınızdan bir parça var karnınızda, bir kaç güne kucağınızda olacak. Size o kadar muhtaç ki :KK43: Eşiniz bu şekilde kız olarak değerini biçmişken o çocuğa, siz ölsem gitsem, ilgim kalmadı diyorsunuz. Aksine onu daha çok kollamalısınız bırakmamalısınız. Böyle bir babaya mı kalsın o günahsız. Boşverin hayat şartlarını eşinizin tavırlarını, bebeğinizi düşünün, kucağınıza aldığınız zamanları düşünün. Size böyle davranan yüzünden ikinizin de üzülmesi haksızlık. Bebeğiniz için güçlü olun ne olur

Allah bebegınıze yardım etsin dogunca ins onu çok seven anne ve babasi olur zor bu hayatta istenmeyen bebek olmak üstelik annesi de kızı olacağı için zor kabullenmis durumda herkes olmayanı ister farklı olsun ister belki ama Allahın size layık gördüğü emaneti sevmek korumak lazım bence dogurunca sen kucağına sende seveceksin :KK66:

Canim o bebek rabbimin bir hikmeti
Oncelikle lutfen olumu dusunme
Annesinin her seyini hissediyor
İstenmeyen bebek oldugunu hissetturme
Rabbim cook buyuk belki esinin hidayeti bebegin dogumu ile olacak kucagina alinca belki anlayacak
Bende anne adayi olarak ,yazxdiklarini uzulerej okudum
Lutfen bebegine saril bol bol dua et

Sende değer verme O oduna. Ne gerek var. Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer ver. Bizim ki sabah kalktı mesela boğazım ağrıyor, boğazım diye yanımda mızırdanıyor. Hiiiçç duymadım. Sende öyle ol. Belki böylelikle biraz kıymet bilirler de bir yerleri iner:KK11:

günümüzde koruma konusunda kız erkek ayrımı yok ki artık. neler duyuyor ve okuyoruz Allah korusun kızınızın başına gelebilecek şeyler erkeklerinde başına geliyor. mesela karsta yaşanan olay 8 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz edilip öldürülmesi.. oysaki erkek çocuk korunmaya ihtiyacı yok gibi eşinizin zihniyetine göre..yanlış düşünüyor eğer erkek çocuk değerli kız çocuk değersiz olsa Allah Peygamber Efendimizin soyunu Hz. Fatımadan devam ettirmezdi. ayrıca biyolojik olarakta biz bayanlarda hep x kromozomu var eğer spermden y gelirse erkek olur x gelirse kız olur. yani iila Rabbimin takdirine karışacaksa kendinde suçu arasın neden bu kadar becereksizimde y kromozomu gönderemedim diye...

hamileyim ve kız diye eşimle çok sorun yaşadım. eşim zaten sorunlu biri anlayacağınz gibi

Şöyle insanların kafasını duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartmak istiyorum.Şu karikatürü gösterde olay kimde bitiyormuş görsün
kız çocuk.jpg

öncelikle şimdi sadece doğumuzu düşün.eşiniz kız bebek diye kızıyor ve siz hala aslında iyi biri diyebiliyorsunuz eşiniz için.doğumdan sonra hareketlerine bakın ona göre karar verin anneniz sonuna kadar haklı.

Kaçıncı yüzyıldayız kız çocuk olmasından dolayı tartışmak ne demek ? :KK57:
Hakkınızda gerçekten hayırlısı olsun, şuan o miniğe üzüldüm.

hakkımızda hayırlısı ama dün çok duygusal ve sinirliydim.şimdi iyiyim Allaha şükür. eşimden de özür dilettim bebeğime.bizi üzüyorsun dedim. o da sevdi karnımı . :nazar:ben de kaç kere dedim biz seni seviyoruz bebeğim diye. inş unutmuştr dünkü ruh halimi. takmıyorum valla annemle eşimi.anneme de dedim bari sen sus.yanıma doğuma geldin hiç moral olmuyosun diye.şimdilik iyiler bakalım.bir an önce doğurmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum. :emir_bebek: yorumlarınız için teşekkürler kızlar :KK68:

ben de diyordum hamileyken stres olmamam lazım ama hayat şartları. hiç bişey güllük gülistanlık değil.eşime de o kadar dedim.hamileyken bari huzursuzluk çıkarma diye.çocuk ne hissedecek diyo. şöyle dışardan bakan benm ne kadar şanslı olduğumu düşündürecek kadar da nazik görünr dışardan.

erkek olsa hisseder demi deseydin
kocanın kafasına sopayla vursak yerine gelirmi acaba

X