Kızlar, ablalarim belki de bazılarıniz sıkıldı benden sürekli konu açmamdan falan.. Ama bunalmıs ne yapacağını bilemeyen bi haldeyim 2 yıldır sevgilim var Çok sevıyorum üniversite ye gittiğim ilk gün tanıştık arkadaş vasıtasıyla sonrada sevgili olduk oda polis memuru. Benim okulum bu yıl bitti ama. Daha 1 ay olmadı çalışmaya başlayalı işi öğrenmek amaçlı girdim bi yere. Sevgilim evlenelim diye sıkıştıriyor bense hem evlenmek istiyorum hemde istemiyorum 1. Si okulum yeni bitti babama asla bunu diyemem 2. Si evlilikten korkuyorum çünkü ben umursamaz takmayan bi insan değilim sevgilimin yaptığı hatalara sessiz kalamiyorum oda hep anlayış bekliyo ve kendisini hiç hatalı görmüyor. Zaten ailesine de çok düşkün son konum buydu çok borcu var o kadar borç içinde evlenelim diyor yargilamadan son konumu okumanızı öneririm sanane ailesine istediği yardımı yapar demeyin lütfen çünkü daha 30.000 borcu var kendisi gecinemiyo bana evlenelim sende uygun seyler alırsın falan diyo. Beni önemsemediğini düşünüyorum çoğu zaman ama bazen de kimse bana onun kadar değer vermiyo diyorum şimdi ikimiz de ayrı sehirlerdeyiz 2 yıl boyunca onun sözünden hiç dışarı çıkmadım o öyle daha mutlu oluyor diye buraya bi geldim 3 aydır sevgilim kafasına göre geziyo tozuyo bende diyorum ki zaten sadece aksamlari musait olabiliyorum bi akşam olsun evde otur da sohbet edelim tamam diyor Özür diliyor yine yapıyo. Daha dün onun yanındayım oturdugum şehirden kalktım gittim 4 saatlik yola. 3 saat yanindaydim hersey çok güzeldi sonra tekrar eve döndüm geçen gece telefonunun şarjı bitmişti 5 saat boyunca haber alamadım dun gelmiş diyo ki haklısın Özür dilerim bidaha olmcak ama lütfen tartismayalim başka bigün kızarsin bende tamam bidaha olmasın dedim uzatmadim. Dün akşam eve geldim benim yolculugum sırasında tekrar şarjı bitmiş neyse ki bikaç kez yanındaki abilerden aradı ama benim son arabama bincegim zaman aramadı ben eve yaklaşım daha yeni arıyo bende dedim ki arabaya bineli 1 saat oldu hiç mi merak etmedin abi yanımda değildi aşkım arayamadim diyo ya altında araba var evin 2 dk yukarda eve gidip şarja takip arayabilirdin diyorum haklısın diyo kapatıyo akşam oldu neyse eve geldim saat 9 buçuk gibi aradı biz abilerleyiz icicez bu aksam bende dedim ki ben seni bekledim konuşmak için sohbet ederiz diye kızdım biraz daha bugün söz verdim falan kapattım telefonu konuştuğumuz da saat 10 du gece 2 bucukta mesaj attı bana ben evdeyim diye o saate kadar teli kapaliydi ben sabah 6 da kalkıp o kadar yola gittim ona göreyim diye gece de aramasını bekledim içki masasindan kalkıp beni aramaya bile tenezzül etmedi çok bunaldim umursamamak tan biraz önce aradı hiç bisey olmamış gibi. Artık kızmıyorum kırılıyorum daha dün söz verdin akşam yine saatlerce aramadin diyorum haklısın ne diyim diyo ayrılmak istiyorum ama onsuz da olmuyo salak gibi geri arıyorum onla da olmuyo çok üzülüyorum napıcam destek olun nolur