• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım bıktım bu görümcelerden kaynanadan herkes mi böyle?

Bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?

• Hepsinden uzaklaşıp mesafe koymak

• Herşeyi söyleyip bütün nefretimi kusmak

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Balkopugum_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
523
129
103
Arkadaşlar bu benim ilk konum o kadar cok daraldım ki sizede anlatmak istedim
Sorun görümce hele bir tanesi var ki çok fena hep bir fesatlık sinsilik peşinde bu kişide benim eşimle tanışma sebebim eski arkadaşım olan şahıs x diyeyim ona çok uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım

Sorun tabikide para biz ev aldık kayınbabamda size yardım ederim dedi 115bin biz verdik 25bin verecekti tabi bizde evindeki hakkımızdan vazgeçecektik ki biz demeye kalmadı kızlar hep oğluna yardım ediyorsun bizede etmek zorundasın diye tartıştılar halbuki karşılığında hakkımızdan vazgeçiyorduk bunu demeye kalmadı eşimde vazgecmıyorum o zaman baba demiş babasına kb da farkında yani ben ölmeden mirasa düştüler dedi

Neyse onu atlattık şimdide kb yurtdısına çalışmaya gidiyor bizim arabamız bozuldu yaptırmayın ben para göndereyim başka alın dedi
biz laf olur istemeyiz dedik tabi bunu o sevgili görümcelerim duyar duymaz yine kıyamet koptu tabi en çok x görümcem hepimize aynısını yapmak zorundasın falan demiş kb benim arabayı size vereyim ben alayım yeni dedi ben bunuda istemiyorum kesin sorun olacak böyle yapıncada
En son olayda pikniğe gittik benim gözümün içine baka baka babam köydeki tarlayı dagıtıyodu gecen dedi kardeşine dönerek artık kb kv alıp pikniğe gidersin dedi güldü o kardeşide nefret eder köyden bende o gitmezki sevmiyor dedim oda o zaman giderim dedi çok sinir oldum

Sinirlenmem paylaşılmasına değil bu konunun bizim olmadığımız ortamda konuşulması ve sanki ben tam tersini istiyormuşum gibi bana iğneleyici söylenmesi yüzümü astım ve hiçbişey yapmadım gülmedim bundan başka çok laf çarpmalar oldu ama hiçbirşey demedim kv sürekli neyin var deyip durdu ki kendiside kızını sürekli övüp durdu piknikte anladı yani
birazda kızlarından taraf halbuki ben hep anne derim hiç saygısızlık yapmadım bu zamana kadar saf birisi x görümcem onu parmağında oynatır

Sabah kb gidicek kahvaltıya çağırıyorlar nefret ediyorum suratlarına bakasım yok napıcam bilmiyorum hep soracak yine ağzımda herşey nefretimi dökmek istiyorum ama desemde birşey değişmeyecek ne yapmalıyım sizce yoksa bana mı öyle geliyor artık anlamiyorum

ay içim şişti. gerçekten ölmeden ne mirası bu? hiç hoşuma gitmiyor maddi kavgalar. öz be öz halam da babamlara “sizin bindiğiniz her arabanın bir tekerinde benim de hakkım var” diyordu. o da annemin görümcesi diyeceklerim bu kadar akslfksdjghh

ben de bir görümceyim girelim bakalım...çıkmaza :D

koy mesafeyi nefreti kusmayı unut. hem kırmış ve kırılmış olacaksın hem de ne tas değişecek ne hamam..

Ben zaten onları ayırsın demiyorum eşimde öyle şey istemez aksine kb onlara daha çok yardımda bulunur ama onlar sanıyorki hep biz parasını yiyoruz fesatlıktan bencede :110:

Iyi de bir insan hayattayken arabamı vereyim siz kullanın demesinde ne sakınca var anlamadim? Isterse tüm parasını tek bi çocuğa verir doğru olmasa bile.

Nasıl karışıyorlar ki?

Bence buna tepki vermesi gereken sen değilsin, esin ve kp.

Yerinde olsam mesafe mesafe...

Iyi de bir insan hayattayken arabamı vereyim siz kullanın demesinde ne sakınca var anlamadim? Isterse tüm parasını tek bi çocuğa verir doğru olmasa bile.

Nasıl karışıyorlar ki?

Bence buna tepki vermesi gereken sen değilsin, esin ve kp.

Yerinde olsam mesafe mesafe...
malesef eşimde onların tam tersi hiç gözü yoktur en son babam yardım ediyor kavgasında hepsi zin olsun gözünüz doysun dedi patladı artık kb sözü geçen birisi olsa bunlar zaten olmazdı

Kp ölürse 3. Dünya savaşı çıkacak gibi. Bence sakin olun ve eşinizi de sakinleştirin.
öyle bir durumda malesef çok işimiz var benim hiç gözüm yok ama bunlar böyle yaptıkça kendimi saf gibi hissediyorum

Eğer Bir mal varsa nekadar evlat varsa ona bölünmeli diğeri yanlış ve hak yemek okut
Eğer bu durumdan kızıyorsanız kızın
biz bölünsün diyoruz zaten ama ne bu acele bana birsey alsa onlara da alır ne ala alsın tabı ki para onun o erkek herşeyi ona verecek korkusu onlarda

öyle bir durumda malesef çok işimiz var benim hiç gözüm yok ama bunlar böyle yaptıkça kendimi saf gibi hissediyorum

biz bölünsün diyoruz zaten ama ne bu acele bana birsey alsa onlara da alır ne ala alsın tabı ki para onun o erkek herşeyi ona verecek korkusu onlarda
Demekki bişey hissetmiş ler

Sorun görümce hele bir tanesi var ki çok fena hep bir fesatlık sinsilik peşinde bu kişide benim eşimle tanışma sebebim eski arkadaşım olan şahıs x diyeyim ona çok uzun ama kısaca anlatmaya çalışayım

Sorun tabikide para biz ev aldık kayınbabamda size yardım ederim dedi 115bin biz verdik 25bin verecekti tabi bizde evindeki hakkımızdan vazgeçecektik ki biz demeye kalmadı kızlar hep oğluna yardım ediyorsun bizede etmek zorundasın diye tartıştılar halbuki karşılığında hakkımızdan vazgeçiyorduk bunu demeye kalmadı eşimde vazgecmıyorum o zaman baba demiş babasına kb da farkında yani ben ölmeden mirasa düştüler dedi

Neyse onu atlattık şimdide kb yurtdısına çalışmaya gidiyor bizim arabamız bozuldu yaptırmayın ben para göndereyim başka alın dedi
biz laf olur istemeyiz dedik tabi bunu o sevgili görümcelerim duyar duymaz yine kıyamet koptu tabi en çok x görümcem hepimize aynısını yapmak zorundasın falan demiş kb benim arabayı size vereyim ben alayım yeni dedi ben bunuda istemiyorum kesin sorun olacak böyle yapıncada
En son olayda pikniğe gittik benim gözümün içine baka baka babam köydeki tarlayı dagıtıyodu gecen dedi kardeşine dönerek artık kb kv alıp pikniğe gidersin dedi güldü o kardeşide nefret eder köyden bende o gitmezki sevmiyor dedim oda o zaman giderim dedi çok sinir oldum

Sinirlenmem paylaşılmasına değil bu konunun bizim olmadığımız ortamda konuşulması ve sanki ben tam tersini istiyormuşum gibi bana iğneleyici söylenmesi yüzümü astım ve hiçbişey yapmadım gülmedim bundan başka çok laf çarpmalar oldu ama hiçbirşey demedim kv sürekli neyin var deyip durdu ki kendiside kızını sürekli övüp durdu piknikte anladı yani
birazda kızlarından taraf halbuki ben hep anne derim hiç saygısızlık yapmadım bu zamana kadar saf birisi x görümcem onu parmağında oynatır

Sabah kb gidicek kahvaltıya çağırıyorlar nefret ediyorum suratlarına bakasım yok napıcam bilmiyorum hep soracak yine ağzımda herşey nefretimi dökmek istiyorum ama desemde birşey değişmeyecek ne yapmalıyım sizce yoksa bana mı öyle geliyor artık anlamiyorum
Bence görümcelerin çok haklı evlat ayırımı yapmasin ailesi herkes düşman kesilir haklı olarak size yapılsa siz de ayni tepkiyi

Ben kayın pedere üzüldüm Allah sabır versin adama.
Kaç yaşına gelmiştir hala yurt dışına çalışmaya gidiyor sonuç evlatları mal mülk için birbirini yiyor.
Kılımı bile kıpırdatmam ben olsam herkes çalışsın kendi alsın ne alıyorsa.

Ben zaten onları ayırsın demiyorum eşimde öyle şey istemez aksine kb onlara daha çok yardımda bulunur ama onlar sanıyorki hep biz parasını yiyoruz fesatlıktan bencede :110:
Bosver oyle sansinlar. Onlarin soylediklerni gormezden gel. Esinle mutluysan kv kb iyiyse sanagerisi onemli degil

kayinvaliden saf değil kızlarının tarafını tutuyor her kayınvalide gibi. kimse saf değil bunu unutma herkes cin gibi. o kac yaşında kadın kim bilir neleri hesaiyodur kaç kayinvalide görümce görmüştür :KK39:entrikalar entrikalar. adam hayatta malını istediği gibi kullanır ki belki görümcelerine de yapar her şeyin zamanı var kimin ihtiyacı olursa ona yardim edilir.

surat asmak , küsüp oturmak . bunlar herkesi memnun eder . amacına ulaştığını düşünür.
evlatsa onlar da evlat .
kız evlat erkek evlat diye ayırmak olmaz .
herkese aynı özeni göstermesi gerekir diye düşünüyorum .
diğer türlü laflarına maruz kalmanız normal

Onlara böyle düşündürecek bir şeyler yaşanmıştır mutlaka. Yoksa bu hâle gelmezdi bu durum.
Gayet de haklılar, erkek çocuğunu kayıran zihniyetteki anne babalara uyuz oluyorum.

Back