• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım artık..

1 aylık evlisin ve bu dönemdeki izninide arkadaşlarıyla mı geçiriyor? valla üzücü..nişan döneminde de böyle ilgisiz miydi?haftada bir günlük izinde beraber geçirilmiyorsa ciddi bi problem bu,hele ki daha 1 ayda sonu tartışmayla bitiyorsa..

evet.ankara ya yakın olması avantaj gibi görünsede askında dezavantaj.gelişmiyor çünkü.ne yapacaksan ankara ya gidip yapıyosun e talep olmayınca arz da olmuyor hiçbişey yok o yüzden

gelişmeyişi biraz da insanlarından otogarda bir yabancı görünce yiyecek gibi bakıyorlar üni öğrencilerinin çoğu hocaların da çoğu ankaradan git gel yapıyorlar

1 aylık evlisin ve bu dönemdeki izninide arkadaşlarıyla mı geçiriyor? valla üzücü..nişan döneminde de böyle ilgisiz miydi?haftada bir günlük izinde beraber geçirilmiyorsa ciddi bi problem bu,hele ki daha 1 ayda sonu tartışmayla bitiyorsa..

canım o kadar da kötü değil bence asıl yeni evli olduğu için böyle özgürüm ben hala çıkar erkek pikniği de yaparım diyor aklı sıra bekarlıktan evliliğe geçme süreci diyelim:9:

gelişmeyişi biraz da insanlarından otogarda bir yabancı görünce yiyecek gibi bakıyorlar üni öğrencilerinin çoğu hocaların da çoğu ankaradan git gel yapıyorlar

valla o yiyecek gibi bakma olayı hemen hemen her yerde var

garip bir muhafazakarlık anlayışımız var

kendi karısını kızını eve kapatan erkeklerimiz dışarda başkasının karısına kızına bakmakla meşgul

zaten onun için kendi karısını eve kapatıyorlarya

içleri fesat

herneyse canım sen şehre çok takılma.sen adabınla hareket ettikten sonra kimse sana zorla bişey yapmaz.

henüz çok yeni evlisiniz canım, nasıl alıştırırsan öyle gidecektir. baştan açıkca bunu istemediğini söylemen lazım, bunalsın beyfendi. evde taze karısı dururken ne işi var koca adamlarla? evlenmeseymiş madem. ailesiyle de aynı apartmandasınız ya sen güvendesin yalnız değilsin gibi düşünüyor olmalı. ama iş öyle değil,sen onunla evlendin, onun hayat arkadaşısın.seni yalnız bırakmaya ne hakkı var. arkadaşlarıyla takılacaksa da onların eşleriyle beraber hep birlikte olmalısınız. evli erkeğin bekarlarla fazla takılmasını doğru bulmuyorum ben şahsen.kendini bekarmış hala özgürmüş gibi gösterme çabasına girebilirler.

henüz çok yeni evlisiniz canım, nasıl alıştırırsan öyle gidecektir. baştan açıkca bunu istemediğini söylemen lazım, bunalsın beyfendi. evde taze karısı dururken ne işi var koca adamlarla? evlenmeseymiş madem. ailesiyle de aynı apartmandasınız ya sen güvendesin yalnız değilsin gibi düşünüyor olmalı. ama iş öyle değil,sen onunla evlendin, onun hayat arkadaşısın.seni yalnız bırakmaya ne hakkı var. arkadaşlarıyla takılacaksa da onların eşleriyle beraber hep birlikte olmalısınız. evli erkeğin bekarlarla fazla takılmasını doğru bulmuyorum ben şahsen.kendini bekarmış hala özgürmüş gibi gösterme çabasına girebilirler.

çok haklı konuştun bekarlıgını hala sürdürüyor beni de güvende biliyor çünkü ailesinin dibindeyim hemen bişey olamaz diye düşünüyor

valla o yiyecek gibi bakma olayı hemen hemen her yerde var

garip bir muhafazakarlık anlayışımız var

kendi karısını kızını eve kapatan erkeklerimiz dışarda başkasının karısına kızına bakmakla meşgul

zaten onun için kendi karısını eve kapatıyorlarya

içleri fesat

herneyse canım sen şehre çok takılma.sen adabınla hareket ettikten sonra kimse sana zorla bişey yapmaz.

şehre zaten fazla takılmıyorum tek huzur bulmak istiyorum bende ailesine bile doğru düzgün alışamadım hiç mi bi insan dışarı çıkmaz gezmez ne kayınvalidem ne de kayınbabam evden dışarı çıkmıyorlar bunalmıyorlar mı ya

şehre zaten fazla takılmıyorum tek huzur bulmak istiyorum bende ailesine bile doğru düzgün alışamadım hiç mi bi insan dışarı çıkmaz gezmez ne kayınvalidem ne de kayınbabam evden dışarı çıkmıyorlar bunalmıyorlar mı ya

canım orda kadınlar hep evdedir olsa olsa ev gezmesine giderler.ben ilk şehre gittiğimde burda hiç kadın yaşamıyomu sokaklar hep erkek dolu demiştim ama yıl 1996 idi.belki şimdi daha iyidirkomşun falan yokmu senle yaşıt

benimle yaşıt komşu var çok şükür ama hepsi kayınvalidemin komşularının gelinleri hani bi otursak ne biliyim bişeyler konuşsak desem tam güvenemiyorum gidip söyler o da kayınvalidesne o da gelir benim kayınvalideme söyle tatsızlık çıkar diye pek de güvenemiyorum

Canım,Allah kolaylık versin..

Bence ne mektup ne başka birşey etkili olur..

Haftaya pazara kadar hiç ses etme..

Pazar günü olunca eşin hazırlanmaya başlar sen de erken kalk hazırlan..

Bir arkadaşın dediği gibi "Ankara'ya gidiyorum,liseden arkadaşım evlenmiş,oraya yerleşmiş,beni davet etti piknik yapacağız"de..

Eşi bizi gezdirecek de..

Tabii ki gitmene izin vermeyecektir,muhtemelen kendisi de gitmeyecektir..

Bir pazar Ankara'ya birlikte gitmeyi teklif et..Belki etkili olur..

benimle yaşıt komşu var çok şükür ama hepsi kayınvalidemin komşularının gelinleri hani bi otursak ne biliyim bişeyler konuşsak desem tam güvenemiyorum gidip söyler o da kayınvalidesne o da gelir benim kayınvalideme söyle tatsızlık çıkar diye pek de güvenemiyorum

yok yok sakın kimseye bişey anlatma orası küçük yer çabuk yayılır

öncelikle 1aylık evliyken eşinin bunları yapması doğru değil
bir an evvel bir şeyler yapmalısın
çok sıkılmana gelincede herhangi bir mesleğin yokmu canım çalışmayı denesen
hem sıkıntın gider hemde evine katkın olur

Son düzenleme:
Canım,Allah kolaylık versin..

Bence ne mektup ne başka birşey etkili olur..

Haftaya pazara kadar hiç ses etme..

Pazar günü olunca eşin hazırlanmaya başlar sen de erken kalk hazırlan..

Bir arkadaşın dediği gibi "Ankara'ya gidiyorum,liseden arkadaşım evlenmiş,oraya yerleşmiş,beni davet etti piknik yapacağız"de..

Eşi bizi gezdirecek de..

Tabii ki gitmene izin vermeyecektir,muhtemelen kendisi de gitmeyecektir..

Bir pazar Ankara'ya birlikte gitmeyi teklif et..Belki etkili olur..

bu pazar deneyim bi etkisi olur inşallah da düzelir yoksa ben eşimi pazar günleri bu gidişle evde tutamıcam

öncelikle 1aylık evliyken eşinin bunları yapması doğru değil
bir an evvel bir şeyler yapmalısın
çok sıkılmana gelincede herhangi bir mesleğin yokmu canım çalışmayı denesen
hem sıkıntın gider hemde evine katkın olur

ben üniversite öğrencisiyim okulum yarım dönem uzadı
bu şehre yeni geldiğim için çevrem yok ki çalışayım eşim dersen çalışmam tarafında değil maaşım yeter kendi işimizi yapıyoruz zaten diyip çıkıyor

Back