Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana yardımcı olabilirim biraz tanırım oranın insanını inan bana düzelir
kırıkkale de alışılacak yer değil gerçekten
evet.ankara ya yakın olması avantaj gibi görünsede askında dezavantaj.gelişmiyor çünkü.ne yapacaksan ankara ya gidip yapıyosun e talep olmayınca arz da olmuyor hiçbişey yok o yüzden
1 aylık evlisin ve bu dönemdeki izninide arkadaşlarıyla mı geçiriyor? valla üzücü..nişan döneminde de böyle ilgisiz miydi?haftada bir günlük izinde beraber geçirilmiyorsa ciddi bi problem bu,hele ki daha 1 ayda sonu tartışmayla bitiyorsa..
gelişmeyişi biraz da insanlarından otogarda bir yabancı görünce yiyecek gibi bakıyorlar üni öğrencilerinin çoğu hocaların da çoğu ankaradan git gel yapıyorlar
henüz çok yeni evlisiniz canım, nasıl alıştırırsan öyle gidecektir. baştan açıkca bunu istemediğini söylemen lazım, bunalsın beyfendi. evde taze karısı dururken ne işi var koca adamlarla? evlenmeseymiş madem. ailesiyle de aynı apartmandasınız ya sen güvendesin yalnız değilsin gibi düşünüyor olmalı. ama iş öyle değil,sen onunla evlendin, onun hayat arkadaşısın.seni yalnız bırakmaya ne hakkı var. arkadaşlarıyla takılacaksa da onların eşleriyle beraber hep birlikte olmalısınız. evli erkeğin bekarlarla fazla takılmasını doğru bulmuyorum ben şahsen.kendini bekarmış hala özgürmüş gibi gösterme çabasına girebilirler.
valla o yiyecek gibi bakma olayı hemen hemen her yerde var
garip bir muhafazakarlık anlayışımız var
kendi karısını kızını eve kapatan erkeklerimiz dışarda başkasının karısına kızına bakmakla meşgul
zaten onun için kendi karısını eve kapatıyorlarya
içleri fesat
herneyse canım sen şehre çok takılma.sen adabınla hareket ettikten sonra kimse sana zorla bişey yapmaz.
şehre zaten fazla takılmıyorum tek huzur bulmak istiyorum bende ailesine bile doğru düzgün alışamadım hiç mi bi insan dışarı çıkmaz gezmez ne kayınvalidem ne de kayınbabam evden dışarı çıkmıyorlar bunalmıyorlar mı ya
benimle yaşıt komşu var çok şükür ama hepsi kayınvalidemin komşularının gelinleri hani bi otursak ne biliyim bişeyler konuşsak desem tam güvenemiyorum gidip söyler o da kayınvalidesne o da gelir benim kayınvalideme söyle tatsızlık çıkar diye pek de güvenemiyorum
Canım,Allah kolaylık versin..
Bence ne mektup ne başka birşey etkili olur..
Haftaya pazara kadar hiç ses etme..
Pazar günü olunca eşin hazırlanmaya başlar sen de erken kalk hazırlan..
Bir arkadaşın dediği gibi "Ankara'ya gidiyorum,liseden arkadaşım evlenmiş,oraya yerleşmiş,beni davet etti piknik yapacağız"de..
Eşi bizi gezdirecek de..
Tabii ki gitmene izin vermeyecektir,muhtemelen kendisi de gitmeyecektir..
Bir pazar Ankara'ya birlikte gitmeyi teklif et..Belki etkili olur..
yok yok sakın kimseye bişey anlatma orası küçük yer çabuk yayılır
öncelikle 1aylık evliyken eşinin bunları yapması doğru değil
bir an evvel bir şeyler yapmalısın
çok sıkılmana gelincede herhangi bir mesleğin yokmu canım çalışmayı denesen
hem sıkıntın gider hemde evine katkın olur