• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım artık..

kırıkkale de erkek erkeğe kızılırmak kenarına gidip piknik yaparlar her hafta sonu o aklıma geldi benim

yapmayın lütfen, ne pikniği, 1 aylık evli ancak eşiyle piknik yapmak ister. hepimiz evlendik, daha 1. ayda ne arkadaşı bu. insan 20 günde kendine bile gelemiyor. bir sürü yorgunluk geçiriyorsun, bir de piknikmiş. :47:

canım kırıkkale ünide mi okuyorsun açıköğretim mi yoksa üniversiteden arkadaşların yok mu yani şunu demek istiyorum durumu öyle bir tersine çevir ki eşin senden ilgi bekler göremez hale gelsin o senin zamanından çalmak için çabalasın

kırıkkale üniv. de okuyorum canım bahar dönemi geçiş yaptım ama evlilik hazırlıkları falan derken sürekli kayserideydim sadece sınavlara gittim o yüzden hiç arkadaş edinemedim

dilekcim sen benim hemşerimmişsin ben de kayseriliyim ama ankaradayım yakınız otobüse bin gel beraber gezelim ben de sıkılıyorum zaten:16:

yapmayın lütfen, ne pikniği, 1 aylık evli ancak eşiyle piknik yapmak ister. hepimiz evlendik, daha 1. ayda ne arkadaşı bu. insan 20 günde kendine bile gelemiyor. bir sürü yorgunluk geçiriyorsun, bir de piknikmiş. :47:

işte benimde anlatmak istediğim bu insan eşiyle vakit geçirmek istemez mi ya

evet 2 hafta önce oraya gittiler bu hafta okey oyanayıp kokareç yemişler evden çıkıp bunları yapıyor

Daha önce de siz nişanlıyken falan da mı böyleydi? Arkadaşlarıyla gezip tozar mıydı?

Şimdiden böyleyse 35 inden sonra kahveden cıkmaz da bu?

kırıkkale üniv. de okuyorum canım bahar dönemi geçiş yaptım ama evlilik hazırlıkları falan derken sürekli kayserideydim sadece sınavlara gittim o yüzden hiç arkadaş edinemedim

sakın okulunu ihmal etme evlendim diye bitir mutlaka ne güzel üniversite öğrencisisin tanışırsın birileriyle mutlaka radyo tv de muzaffer hoca var onun yanına git sohbet eder seninle:) internete gir yeter ki ama kayınvaldenin yanına çok gitme bak tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum kayınvaldeyle çok samimi olunmaz:60:

Daha önce de siz nişanlıyken falan da mı böyleydi? Arkadaşlarıyla gezip tozar mıydı?

Şimdiden böyleyse 35 inden sonra kahveden cıkmaz da bu?

biz eşimle 4yıllık sevgiliydik askerlik olayı çıkınca babası nişan yapalım dedi ailem bildiği için kabul etti. Askerden geldikden 1ay sonrada evlendik
askerden izine geldiğinde hiç böyle değildi hatta izne geldiğinde 1 hafta boyunca kayseride kaldı gezdik eğlendik o kadar güzeldi ki o günler şimdi hiç biri yok

biz eşimle 4yıllık sevgiliydik askerlik olayı çıkınca babası nişan yapalım dedi ailem bildiği için kabul etti. Askerden geldikden 1ay sonrada evlendik
askerden izine geldiğinde hiç böyle değildi hatta izne geldiğinde 1 hafta boyunca kayseride kaldı gezdik eğlendik o kadar güzeldi ki o günler şimdi hiç biri yok

Zamanında yapamadıklarının acısını şimdi çıkarıyor demek ki? Ama zamanlaması yanlış. Daha bir aylık evli :19:

sakın okulunu ihmal etme evlendim diye bitir mutlaka ne güzel üniversite öğrencisisin tanışırsın birileriyle mutlaka radyo tv de muzaffer hoca var onun yanına git sohbet eder seninle:) internete gir yeter ki ama kayınvaldenin yanına çok gitme bak tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum kayınvaldeyle çok samimi olunmaz:60:

asla o hatayı bu dönem yaptım bin pişman oldum..
saat 3 oldu hiç gitmedim, kayınvalidem gelmedi zaten mecburiyetten gidiyorum yanına evde çok sıkılıyorum diye tek başıma bütün gün geçmek nedir bilmiyor ki

canım şöyle de yapabilirsin, eşine güzel bri mektup yazablirsin, bütün duygularını anlatabilirsin. belki bundan etkilenir.
ya da işten gelince şöyle bir yürüyelim de, artık havalar da güzel nasılsa, çıkıp yarım saat yürüyebilirsiniz. evli genç çiftlerle tanışmaya çalışın. daha rahat edersiniz.

ben orda yaşayan erkeklerin bir alışkanlığından söz ettim benim yaptığım bişey yok yani

Zamanında yapamadıklarının acısını şimdi çıkarıyor demek ki? Ama zamanlaması yanlış. Daha bir aylık evli :19:

insan hiç merak etmez mi kaç saat geçti bi kere bile arayıp sormaz mı nasılsın nerdesin diye :5: of düşündükce ağlıyorum çok doluyum şuan annemin babamın yanını çok özledim ben

şu anda gerçekten şoktayım:53::53:
1aylık evli adamın ne işi var arkadaşlarıyla eşi dururken yaaa
ne desen haklısın inannn banaa
1ayda ne de çabuk bunalmış beyefendi
asıl bunalması gereken senken bir de üste çıkmış yaaaa

evet 2 hafta önce oraya gittiler bu hafta okey oyanayıp kokareç yemişler evden çıkıp bunları yapıyor

kırıkkalenin erkekleri erkek erkeğe takılmaya bayılır.ben bunu anladığımdan ordan evlenmeyi asla düşünmedim mesela:1:
işin biraz daha zor ama çözümsüz değil.

canım şöyle de yapabilirsin, eşine güzel bri mektup yazablirsin, bütün duygularını anlatabilirsin. belki bundan etkilenir.
ya da işten gelince şöyle bir yürüyelim de, artık havalar da güzel nasılsa, çıkıp yarım saat yürüyebilirsiniz. evli genç çiftlerle tanışmaya çalışın. daha rahat edersiniz.

mektup yazabilirim aslında mantıklı..
eve geldiği nerden baksan 8 i buluyor yemek ye falan derken 9veya 9buçuk derken hiç dışarı çıkıp benimle yürüyeceğini sanmıyorum. evli arkadaşlarıda var onlara gidip geliyoruz fırsat buldukca ama gel gör ki bi işe yaramıyor

Back