• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bunaldım artık..

dilosamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
435
1
116
Kırıkkale
merhaba kızlar...

eşimle bir sorunumu paylaşacağım sizinle.. eşim bana karşı çok ilgisiz hemde aşırı derecede desem yeridir. Yaz aylarında oldugumuz için eşimin işi gereği eve çok geç geliyor 8 ve ya en geç 9 gibi eve gelir yemek yer tv.ye bakarız sonrada uyuruz bu yönde hiç bir sıkıntım yok inanın ki. Tek sorun sadece pazar günü tatil ve o pazar gününün 1 saatini bile bana ayırmıyor ve ben çok bunaldım ben bu durumdan. Ben ailemden ayrı şehirdeyim kayseriden kırıkkaleye gelin geldim eşimin annesi babası abisi yengesi hep bir apartmanda otuyoruz anlıyacagınz aile apartmanı. Çok zor alıştım resmen benim için farklı bi hayat oldu. Çok bunalıyorum yalnız kalıyorum hiç bi şekilde benim yanımda olmuyor pazar günleri ben evde kalıyorum o arkaşlarıyla geziyor tozuyor doğru düzgün arkadaşım bile yok hep eşimin arkaşlarının eşleri ve ya kız kardeşleriyle arkadaşlık kurdum. Bir yere gidiyim desem olmuyor tanıdık yok gidemiyorum.. Hafta içi aşağı kata inip kayınvalidemin yanında günü geçiyorum evde çok bunalıyorum. Eltime hadi gel dışarı çıkalım desem çocuk huysuzlaşıyor diyor gerçekten de öyle oğlu çok huysuz sadece apartmanın önüne inebiliyoruz ki ben sevmiyorum öle şeyi. Bütün bi günümü evde geçiriyorum eşim hadi gel bu pazar şöyle yapalım buraya gidelim demiyor ve ya evde oturup da yada benimle dışarı çıkmıyor bile. Dün de bu konuyu söyledim çok bunaldım artık hiç ilgilenmiyorsun alışamıyorum dedim gece 2 ye kadar tartışdık ağla ağla derman kalmadı. Sen her hafta böyle yapıyorsun beni bi köşeye bırakıp geziyor eğleniyorsun beni hiç hatırlamıyorsun bile dedim ve bana dediği tek şey beni çok bunaltıyorsun dilek dedi. Şu derdimi bile anlatacagım kimsem yokken onu ben çok bunaltıyormuşum. Tek dertleşe bileceğim kişiler sizsiniz bana yardım edin..:5::5::5:

açtığın konulardan anladığım kadarıyla çok yeni evli olman lazım canımcım.. bu kadar yeni evli bir erkeğin, eşine o kadarcık zaman ayırmaması çok üzücü.. umarım evliliğe alıştıkça, evinin ve eşinin değerini idrak eder..

seni o kdr iyi anlıyorum ki.benimde eşim öle h.içi 8,3da geliyo allahı var gitmez bi yere evdedir.Ama pazar günleri oldumu yemek yemeye gelir sadece eve akşam 7ye kdr dışardadır o yüzden pazar günlerinin gelmesini istemiyorum bende gezmeyi seven bi insanım sölediğimde de bi pazarım var dinlenmek istiyorum bütün günümü yollarda geçiremem diyo.Hepde bu yüzden tartışma çıkıyo pek nadir dışarı çıkarız o da artık benm zorlamalarımla.Sakin bi dille anlat ne kdr üzüldüğünü kırıldığını.eğer hala devam ediyosa uzatma boşver bu yüzden aranızdaki çizgi açılmasın.:30:

açtığın konulardan anladığım kadarıyla çok yeni evli olman lazım canımcım.. bu kadar yeni evli bir erkeğin, eşine o kadarcık zaman ayırmaması çok üzücü.. umarım evliliğe alıştıkça, evinin ve eşinin değerini idrak eder..

evet canım mayıs ayında evlendim dün bir ay oldu 26 - 27- 28 mayısda evlendim ben.
eşim hiç bişey yapmıyor hiç ilgilenmiyor bi pazar gününü bile bana ayırmıyor ve ben alışamadım dedikce hiç bi yarımda bulunmuyr bana

canım biz bu erkekleri çok şımartıyoruz ya senin de ondan ayrı bir hayatın olsun eğitim durumun ne iş bulup çalışsan hiçbirşey olmadı sürücü kursuna git ya da başka bir kurs olabilir spor yapabilirsin kendine mutlaka bir uğraş bulmalısın onunla fazla ilgilenme yeni çevre edin bulunduğun ilde
kimle geziyor her haftasonu çıktığı arkadaşlarını tanıyor musun güveniyor musun bu da önemli
o aile apartmanı dediğin şeyi ben çok iyi bilirim kabus gibi ne yaptım ettim o apartmandan kendi anneme yakın yere taşındırmayı başardım eşimi ama senin ailen de şehir dışında benim tavsiyem eşinin ailesiyle fazla samimi olma sık muhabbet tez ayrılık getirir derler başka arkadaşlar bul kendine komşularla tanış ne bileyim işte

benimkide ilk zamanlar öyleydi.aradan bir yıl geçince ancak düzeltebildim.

ama benim taktikleri yapabilirmisin bilmem ben tek başıma çarşıya çıktım mesela kırıkkale de çay bahçeleri var sadece kadınların yada ailelerin gidebildiği oralara git küçük yer heryere gidemezsin çünkü ne biliyim kendini meşgul et bir müddet sonra sana alıştıkça eşinde beraber gelmeye başlar

seni o kdr iyi anlıyorum ki.benimde eşim öle h.içi 8,3da geliyo allahı var gitmez bi yere evdedir.Ama pazar günleri oldumu yemek yemeye gelir sadece eve akşam 7ye kdr dışardadır o yüzden pazar günlerinin gelmesini istemiyorum bende gezmeyi seven bi insanım sölediğimde de bi pazarım var dinlenmek istiyorum bütün günümü yollarda geçiremem diyo.Hepde bu yüzden tartışma çıkıyo pek nadir dışarı çıkarız o da artık benm zorlamalarımla.Sakin bi dille anlat ne kdr üzüldüğünü kırıldığını.eğer hala devam ediyosa uzatma boşver bu yüzden aranızdaki çizgi açılmasın.:30:

ya inanın ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim bile yok.. ben böyle değildim çok durgunlaştım pazar gününün tamamını istemiyorum ben ondan 1 saatini istiyorum ve biz yeni evliyiz.
pazar günü yaptıgımız tek şey kahvaltı sonrasında eşim ben dışarı çıkıyorum der ayakkabılarını giyer ve çıkar.. ben evde tek başıma kalırım bu durum beni çok üzüyür..:2:

evet canım mayıs ayında evlendim dün bir ay oldu 26 - 27- 28 mayısda evlendim ben.
eşim hiç bişey yapmıyor hiç ilgilenmiyor bi pazar gününü bile bana ayırmıyor ve ben alışamadım dedikce hiç bi yarımda bulunmuyr bana

canım seninki küçük bir dert değil.. neden biliyo musun? ister 2 günlük evli olsun, ister 20 yıllık evli olsun bir kadın ilgi isteeer.. bu bizim doğamızda var değiştiremeyiz..

ama nedir? 20 yıllık evli bir kadın genelde ilgiyi dağıtır.. eşine, çocuğuna, dostuna vs..

ama sen daha 1 aycık evlisin.. ne hayallerle evlendin.. evini değiştirdin.. kaldı ki yaşadığın şehri de değiştirdin.. bu süreçte eşinden ilgi görmek istemek kadar doğal bir hakkın yok..

eşin fevri çıkış yapmış olabilir.. biraz ikinize de zaman tanı.. üzerine çok gitme.. eğer hala aynı şekilde pazar günü kendini sokağa atmaya çalışırsa (belli evlilik hayatına henüz alışamamış; ama bu demek değildir ki ömrünün sonuna kadar öyle gidecek) o zaman tekrar karşına alır, bu kez daha sakin şekilde konuşur, derdini güzel bir lisanla anlatırsın.. ama ona 1 2 hafta süre ver.. bu olayı şimdilik küslük vs boyutuna getirme bence.. yine de doğrusunu sen bilirsin.. her insanın kullanım klavuzu başkadır..

ya inanın ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim bile yok.. ben böyle değildim çok durgunlaştım pazar gününün tamamını istemiyorum ben ondan 1 saatini istiyorum ve biz yeni evliyiz.
pazar günü yaptıgımız tek şey kahvaltı sonrasında eşim ben dışarı çıkıyorum der ayakkabılarını giyer ve çıkar.. ben evde tek başıma kalırım bu durum beni çok üzüyür..:2:

canım ben çıkıyorum diyip nereye gidiyor bu adam?????????

Ne kadar zordur senin icin kim bilir? Hic bilmediğin bir şehir, tanımadığın insanlar, hem de daha bir aylık evlisin. Kaçıyor mu arkadaşları sen alıştıktan sonra gitsin.

Eşim benim yaşadığım şehre geldiğinden beri haftasonları bilfiil beraberiz. O sıkılmasın alışsın yalnız hissetmesin kendini diye yapışık ikizler gibi geziyoruz. Bazen ben de bunalıyorum ama sesimi cıkarmıyorum üzülmesin diye.

Sakin sakin konuşsan eşinle, derdini onu suçlayarak değil de daha hoş bi dille anlatsan işe yarar mı?

canım biz bu erkekleri çok şımartıyoruz ya senin de ondan ayrı bir hayatın olsun eğitim durumun ne iş bulup çalışsan hiçbirşey olmadı sürücü kursuna git ya da başka bir kurs olabilir spor yapabilirsin kendine mutlaka bir uğraş bulmalısın onunla fazla ilgilenme yeni çevre edin bulunduğun ilde
kimle geziyor her haftasonu çıktığı arkadaşlarını tanıyor musun güveniyor musun bu da önemli
o aile apartmanı dediğin şeyi ben çok iyi bilirim kabus gibi ne yaptım ettim o apartmandan kendi anneme yakın yere taşındırmayı başardım eşimi ama senin ailen de şehir dışında benim tavsiyem eşinin ailesiyle fazla samimi olma sık muhabbet tez ayrılık getirir derler başka arkadaşlar bul kendine komşularla tanış ne bileyim işte

zaten ehliyetim var canım, üniversite okuyorum evlilik hazırlıkları yüzünden okulum yarım dönem uzadı.. bugün zaten kayınvalidemin yanına hiç inmedim. Taşınma durumuda şimdilik gözükmüyor çünkü evlilik borçları var iki şehirde düğün yaptıgımızdan çok açıldık.

eğer konuşarak anlatamıyorsan derdini, yani anlamamakta direniyorsa işin çok zor demektir. bir pazar kahvaltı yapınca, o ben dışarı çıkıyorum dediğiinde, tamam hayatım, ben de bu gün gidip biraz gezicem, biraz hava almaya ihtiyacım var de. bakalım napcak, pazar günü seni yalnız başına dışarı bırakacak hali yok. o zaman ben de sennle geliyorum der.
allah sabır versin, evlilikte en zor zamanlarını geçiriyosun, keşke eşin sana dahada yardıncı olsa.. allah yardımcın olsun

benimkide ilk zamanlar öyleydi.aradan bir yıl geçince ancak düzeltebildim.

ama benim taktikleri yapabilirmisin bilmem ben tek başıma çarşıya çıktım mesela kırıkkale de çay bahçeleri var sadece kadınların yada ailelerin gidebildiği oralara git küçük yer heryere gidemezsin çünkü ne biliyim kendini meşgul et bir müddet sonra sana alıştıkça eşinde beraber gelmeye başlar

cidden çok küçük bir yer alışamıyorum gidip gezeceğim doğru düzgün bi yer inan ki yok.. ve kendimi meşgül etcek hiç bişeyim de yok evde oturup ya internet yada tv ye bakıyorum bu da beni bunaltıyor kayınvalidemin yanına iniyorum mecburen

zaten ehliyetim var canım, üniversite okuyorum evlilik hazırlıkları yüzünden okulum yarım dönem uzadı.. bugün zaten kayınvalidemin yanına hiç inmedim. Taşınma durumuda şimdilik gözükmüyor çünkü evlilik borçları var iki şehirde düğün yaptıgımızdan çok açıldık.

canım kırıkkale ünide mi okuyorsun açıköğretim mi yoksa üniversiteden arkadaşların yok mu yani şunu demek istiyorum durumu öyle bir tersine çevir ki eşin senden ilgi bekler göremez hale gelsin o senin zamanından çalmak için çabalasın

kırıkkale de erkek erkeğe kızılırmak kenarına gidip piknik yaparlar her hafta sonu o aklıma geldi benim

hahaha alemsin mirka :)))

Bir aylık evli adamın ne işi var yahu sapların yanında bunlar da bi ailem

kırıkkale de erkek erkeğe kızılırmak kenarına gidip piknik yaparlar her hafta sonu o aklıma geldi benim

ohhh bekar hayatına devam ya bu her evlilikte oluyor bence özellikle de arkadaşlarının çoğu bekarsa erkek sürüsü olarak takılıyorlar sonra evliliğe alıştıkça sürüden ayrılıyorlar

Ne kadar zordur senin icin kim bilir? Hic bilmediğin bir şehir, tanımadığın insanlar, hem de daha bir aylık evlisin. Kaçıyor mu arkadaşları sen alıştıktan sonra gitsin.

Eşim benim yaşadığım şehre geldiğinden beri haftasonları bilfiil beraberiz. O sıkılmasın alışsın yalnız hissetmesin kendini diye yapışık ikizler gibi geziyoruz. Bazen ben de bunalıyorum ama sesimi cıkarmıyorum üzülmesin diye.

Sakin sakin konuşsan eşinle, derdini onu suçlayarak değil de daha hoş bi dille anlatsan işe yarar mı?

geçen hafta sakin sakin konuştum anlattım yapmıcam dedi ama bu hafta da yapınca akşam eve geldiğinde kendimi tutamadım inanın aşağıda kayınvalidemgil var diye ses tonuma bile o kadar çok dikkat ettim ki saygısızlık olarak algılamsınlar diye tartıştıkdan sonra yatak odasına geçip saatlerce ağladım ve gelip tek kelime laf etmedi bana

Back