- 27 Kasım 2022
- 136
- 45
- 39
-
- Konu Sahibi denizsu1041
Öncelikle geçmiş olsun amaArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Kuzenlerle ilk defami bir araya gelecek kızınız madem eşiniz bensiz olmaz diyor napsin etsin izin alsin. Rabbım sifa versin çok geçmiş olsun sizi boşuna strese sokup üzmesin . İzin alamazsa onun problemi organizyonu bozmaya hakkı yokArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Sen çocukmusun basına bi iş mi gelir onsuz gitmezsen. Direkmen kıskanıyor. Ben gezip tozamazsam sizde yapamazsınız demek buArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Au bir de hastalıkla ugrasiyormussunuz esiniz de sacmalamasın bir zahmet. Gidin hem moral olurArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Cok gecmiş olsun kardeşim allah acil şifar versin evladina bagişlasin seni.eşin cok bencillik yapmiş bu durumda asil sana izin vermesi lazim gunahtir ya ve sen sanirsam ailenle gidiceksin tek de gitmiyorsun .acaba orda sana birsey olur diyemi izin vermiyor bilemiyorum ki .benim eşimde kanser tedavisi gördü şuan sonuclarini bekliyorum ve ona dedim git arkadaşlarinla uzak bir yere kafa dinle morel olur dedim .eşinizin tavrini begenmedim .bu durumda ben olsam kiyameti koparirdim inanArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Arkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Böyle kocalara illet oluyorum.Kadın bir bireydir bir erkeğin tasmalı köpeği değildir.Bu ne bencillik yahuArkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Teşekkür ederimAllah sifa versin esinize de merhamet versin. Gelmek istiyorsa isini ayarlasin yoksa zaten hastasiniz dinlemeyin moralinizi yukseltmek icin gidin.
Teşekkür ederim ..Evet ailecek gidiyoruz erkek kardesim yurtdışında her zaman görüşemiyoruz bir araya gelebilmemiz için böyle bir organizasyon ayarliyor .Bende söyledim rızan olsun öyle yada böyle gidecem ..Bana psikolojik baskı uyguluyor gidecem dedigimdede için rahat edecek mi şöyle böyle.Ben gitmesemde icim rahat etmeyecek gitsemde öyle bu durumda ..Bari gideyim de kızım güzel vakit geçirsin..Kızım iki buçuk yaşında pandemide doğdu..Sonra benim sağlık.sorunlarim hastaneler hep dış dünyada n uzak kaldı..Tek istediğim kızımın keyifli anlar geçirmesi.Kuzenleri de 3,5 ve 2 yaşlarında..Yanı güzel olacak kızımı öyle orda mutlu olacağını biliyorum ve bunun için heyecanlanıyorum..Yoksa şu an ben inanın tatil falan modunda değilim anlatsam uzun sürerCok gecmiş olsun kardeşim allah acil şifar versin evladina bagişlasin seni.eşin cok bencillik yapmiş bu durumda asil sana izin vermesi lazim gunahtir ya ve sen sanirsam ailenle gidiceksin tek de gitmiyorsun .acaba orda sana birsey olur diyemi izin vermiyor bilemiyorum ki .benim eşimde kanser tedavisi gördü şuan sonuclarini bekliyorum ve ona dedim git arkadaşlarinla uzak bir yere kafa dinle morel olur dedim .eşinizin tavrini begenmedim .bu durumda ben olsam kiyameti koparirdim inan
Maalesef anlamıyor kızım mutlu olacak onun için değişik bir deneyim olacak diyorum nuh diyor peygamber demiyor..Yanı kızının keyif alacak.olmasi bile onu yumusatmiyorHastalığınızın en büyük ilaçlarından biri de moral o yüzden eşiniz kendisi gidemesede sizi ne yapıp edip yollamalıydı. Bu tatil size baya iyi gelir,moral olur diye düşünüyorum. Eşiniz neden tribe girmiş anlamadım. Bunları söyleyerek konuşsanız bi belki dank eder kafasına.
Off aman onun iznine mi kaldınız ya? O anlamıyorsa sizde anlamamazlıktan gelin. Yabancı insanlar değil yanına gideceğini kişiler aileniz yani.Maalesef anlamıyor kızım mutlu olacak onun için değişik bir deneyim olacak diyorum nuh diyor peygamber demiyor..Yanı kızının keyif alacak.olmasi bile onu yumusatmiyor
Çok teşekkür ederimEşiniz gerçekten evlerden ırak bi tip.
Allah şifa versin inşallah, morale çok ihtiyacınız olduğu bir dönemdesiniz ve ailenizle planladığınız bu tatil size eminim çok iyi gelecektir.
Bunu eşinize bu şekilde anlattınız mı? Ona rağmen bu tavrı sürdürüyorsa sizin adınıza gerçekten üzgünüm çünkü tamamen dış kapının dış mandalı gibi davranıyor.
Siz tatile gidin, çok isteyen iznini ayarlar.