Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin, yanlış birşey mi istiyorum?

Kuzenlerle ilk defami bir araya gelecek kızınız madem eşiniz bensiz olmaz diyor napsin etsin izin alsin. Rabbım sifa versin çok geçmiş olsun sizi boşuna strese sokup üzmesin . İzin alamazsa onun problemi organizyonu bozmaya hakkı yok
Evet ilk defa küçükler daha hepside ..Gelinimiz yabancı o yüzden her zaman bir araya gelemiyoruz maalesef yurt dışında yaşıyorlar..Kızım.2,5 kuzenleri 3,5 ve 2 yaşlarında..Ilk defa karşılaşacaklar bir arada olacaklar

Öncelikle acil şifalar dilerim size. Eşiniz saçmalıyor akrabalarınızla tabii ki bir ereye geleceksiniz. Lütfen kendinizi yıpratmayın öyle dedi böyle yaptı diye kendinize bakın siz.

İzin alamasa bile bunun sizin için moral olduğunu düşünüp,sizi desteklemesi gerekirken şu yaptığı şeyler akıl almaz gerçekten.Kocanız dış kapının mandalı değil tam bir öküzmüş.Size en iyi gelen şey moral.Eşinizi dinlemeyin.İster gelsin ister gelmesin.Gidin,eğlenin,tadını çıkarın.İnşallah bunu da atlatırsınız.Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ..Evet ailecek gidiyoruz erkek kardesim yurtdışında her zaman görüşemiyoruz bir araya gelebilmemiz için böyle bir organizasyon ayarliyor .Bende söyledim rızan olsun öyle yada böyle gidecem ..Bana psikolojik baskı uyguluyor gidecem dedigimdede için rahat edecek mi şöyle böyle.Ben gitmesemde icim rahat etmeyecek gitsemde öyle bu durumda ..Bari gideyim de kızım güzel vakit geçirsin..Kızım iki buçuk yaşında pandemide doğdu..Sonra benim sağlık.sorunlarim hastaneler hep dış dünyada n uzak kaldı..Tek istediğim kızımın keyifli anlar geçirmesi.Kuzenleri de 3,5 ve 2 yaşlarında..Yanı güzel olacak kızımı öyle orda mutlu olacağını biliyorum ve bunun için heyecanlanıyorum..Yoksa şu an ben inanın tatil falan modunda değilim anlatsam uzun sürer
Herşeyi boşver kardeşim .senin hastaligin morel lazim stresden uzak bir hayat gecirmen lazim .asıl eşin demesi lazim git canim kafani dagit hem cocuguda iyi gelir diye.eşinin maksadı ne bilmiyorum ama sana lütfen izin versin git dünyaya bir dahami gelicez ya gezip tozucaz .hem kardeşinlede görüşürsün .peki kardeşin konuşsa eşinizle .benim kardeşim olsa ben arar söylerim inşallah gidersin

Eşiniz çok bencil. "Senin için rahat ediyor mu bu hastalığımda beni sık boğaz ediyorsun" "Beni yorma" diyin kestirip atın. "Strese sokma ailemle görüşeceğim. İznini ayarliyorsan ayarla ayarlayamiyorsan sesini kes" diyin. Net olun. Sert olun. Ne bencil adam ya.

Arkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Çok geçmiş olsun. Sizin bu zamanda kendinizi uzmemeniz gerekiyor. Mutlu olmak için ne isterseniz onu yapın. Eşiniz de size uyum sağlasin. Bencillik bu yaptığı. Siz kendi mutluluğunuzu düşünün

Eşinize aşırı uyuz oldum. Ne demek ben gelmezsem gidemezsin, gittiğin yer neresi yahu kardeşinin yanı. Benim aileme gidip gidemeyeceğime kimse karışamaz. Evlendik diye kimse kimsenin esiri olmuyor ya. Saçmalığa bak. Gelmeyin siz sakın bu manipülasyonlara. Beni eziyorsun falan diyerek sizi manipüle etmeye çalışıyor. Ezilen birisi varsa o da sizsiniz. Karşımda olsa 80 saat bıkmadan kavga edebilirim o eşiniz olacak adamla.

İzin alamasa bile bunun sizin için moral olduğunu düşünüp,sizi desteklemesi gerekirken şu yaptığı şeyler akıl almaz gerçekten.Kocanız dış kapının mandalı değil tam bir öküzmüş.Size en iyi gelen şey moral.Eşinizi dinlemeyin.İster gelsin ister gelmesin.Gidin,eğlenin,tadını çıkarın.İnşallah bunu da atlatırsınız.Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim 🌼

Arkadaşlar slm en son kocamla ilgili sıkıntılardan ve hastalığımdan bahsetmiştim. Burdan başka bir yere dökemiyorum içimi..Yurtdışında yaşayan bir erkek kardesim var bir araya gelebilmemiz icin bir tatil organizasyonu ayarlamaya calisiyor ..Esim annem babam iki yegenim ve kizim ..Kizim kuzenleriyle hic bir araya gelemedi ..Esim is yerinden izin alamama durumu var izin alamazsa benim ve kizimin hicbirsekilde bu tatile gitmemize izin vermiyor ...Ben gidecegimi soyledigimdede kendisinin dis kapinin dis mandali oldugunu vb şeyler iddaa ediyor..Benim niyettim onu ezmek kırmak değil ama o eziyormuşum gibi algılıyor yada beni o psikolojiye sokup suçlu hissettirmeye çalışıyor.. Benimse tek istediğim kuzenlerin bir araya gelmesi beraber vakit geçirmesi .(Yakında ikinci bir ameliyata gireceğim meme kanseri tedavisi devam ediyor ) Cok bunaldim artik bu stresli olaylardan ne olur akil verin yanlış birşey mi istiyorum.Simdiden teşekkürler
Anlayışlı bir koca olsa kanser tedavisi gören eşini engellemez hayatım ben gelemiyorum izin alamadım ama sen çok eğlen der. Ama Anlayışlı insan olan der...

X