Çok bunaldim artık bu durum normal mi.?:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi kopuz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar geçen ay 36 ayını doldurmusmus bir kizim var allah herkesin evladini bagislasin.ev hanımıyim ve kizimi dogdugundan beri ben baktim cok uzun bir süre emzirdigim için kimseye kisa süreliğine bile olsun birakamadim ama artik bu durum beni o kadar bunaltiyor ki anlatamam kizim 3yasinda oldu ama benim hiçbir sosyal aktivitem yok inanir misiniz 3yildir sinemaya bile gitmedim çünkü kızım bana o kadar yapışık ki ne annemle ne de kayinvalidemle duruyor hatta babasiyla bile durmuyor ayni evin içinde peşimde geziyor wc ye bile yanima geliyor.bi kaç ay önce evimin hemen yanındaki krese götürdüm yarım gün birazcık alıssın diye en fazla 1,5 ay gitti mümkün degil gitmiyor beni de istiyor yaninda bu durum nasil düzelecek bilmiyorum kendine ait zamani birak gecen ay ufak bi ameliyat oldum evde annem, kayinvalidem, eltim zor zaptetdiler cok zorluyor beni durum böyle oluncada 2.bebegi yapmagi düşünmüyorum bile.tecrubeli anneler lütfen bana yardim edin gercekten bunalimdayim artik.. :(((

emin olmamakla beraber belki diyorum belki bi kardeş olursa onunla vakit geççirmeye çalışır yada arkadaş edinebilecek ortamlara önce beraber girin park gibi yada bi arkadaşınızın çoğu gibi sonra yavaşş yavaş uzaklaştırmaya çalışsanız.

mrb sizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten bunalımdaysanız ikinci çocuğu düşümeyin bile benim 5 yaşında oğlum var kardeşim ne zaman doğck die ağladı ama doğdugu günden sonra onu tanıyamaz oldum kızınız size çok düşkünmüş kardeş gelince daha kötü oluyo biz şuanda hem bebeğe hem abisine agucuklar yapıyoruz

emin olmamakla beraber belki diyorum belki bi kardeş olursa onunla vakit geççirmeye çalışır yada arkadaş edinebilecek ortamlara önce beraber girin park gibi yada bi arkadaşınızın çoğu gibi sonra yavaşş yavaş uzaklaştırmaya çalışsanız.

Bende emin olamadigim için 2.de kararsızim cok da yas farki olsun istemiyorum ama cesaretim yok bakamam.evde beni zaten cok bunalttigi icin haftada iki yada üç kere top havuzlarina götürüyorum enerjisini atsin diye ama her yere beraber gittigimuz icin yoklugumu hemen farkediyor.

mrb sizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten bunalımdaysanız ikinci çocuğu düşümeyin bile benim 5 yaşında oğlum var kardeşim ne zaman doğck die ağladı ama doğdugu günden sonra onu tanıyamaz oldum kızınız size çok düşkünmüş kardeş gelince daha kötü oluyo biz şuanda hem bebeğe hem abisine agucuklar yapıyoruz

Bilemiyorum ki bazen düşünüyorum zaten herseyden kısıtlanmisim bunalinimdayim yapiyim 2.de o da ciksin aradan cok yas farki olmasin diyorum ama sonra vazgeciyorum bakamam ikisine birden diyorum allahim hayirli dogru zamanda versin ins.

..her yere beraber gittiğimiz için yokluğumu hemn farkediyor..demişsiniz.bence sorun burda olabilir. Bırakın top havuzuna anane babanne götürsün. Onlarla kısa kısa da olsa vakit geçirmesini sağlyın.belki zamnla onlara alışıp sizde kendinize vakit ayırabilirsiniz.

..her yere beraber gittiğimiz için yokluğumu hemn farkediyor..demişsiniz.bence sorun burda olabilir. Bırakın top havuzuna anane babanne götürsün. Onlarla kısa kısa da olsa vakit geçirmesini sağlyın.belki zamnla onlara alışıp sizde kendinize vakit ayırabilirsiniz.

İnanın çok istiyorum onlara birakmayi ama kimseyleyle durmadigi icin bi kac saatligine de olsa bakmaya cesaret bile edemiyorlar sensiz durmuyor hic bi seye kanmiyorum ikna edemiyoruz deyince böyle bi durum söz konusu bile olmuyor maalesef bu konuda kimse yardımcı olmuyor bana:(((

Back