- 25 Mayıs 2013
- 21
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar biraz fazla beyazım ve ne sürersem süriyim hep koyu kalıyo,boynumla arasında acaip bi fark oluyo oraya sürsem kolum tutmuyo yani böyle tuhaf bişey.. fiyatı çok uçuk olmayan (max 30-35) bişeyler önerebilir misiniz? :)
ben de çok beyaz tenliyim malesef ürün bulmakta çok zorluk çekiyorum ama sana vereceğim tavsiyeler.(not:MacNC15ten açığım)
1)Fondöten:
-L'oreal True Match C1 (pembemsı duracak denediğinde ama ciltle rengi bütünleşiyor hemen fiyat olarak uygun indirimde 35 Tl ye alabilirsin normalde 50 olması lazımdı)
-nars siberia bu da oldukça açık renkli bir fondöten ancak yiat olarak daha fazla. Cilt yapına göre mat ve glowy bitirişli olanı tercih edebilirsin.
-Bourjouis Healthy mix no51.. Ben hata edip bourjois perfect123 fondötenini almıştım 51 nosu oldukça koyuydu. Yani mac NC15 ten de koyu geldi bana ancak healthy mix öyle değil gayet açık bir renk.
kapatıcı olarak kullanılan maybelline affinitone concelar var. 01 rengi. İstersen pn fondöten olarak kullanabilirsin ben bazen öyle yapıyorum.
- Pure beauty BB krem biraz koyu olsa da ciltle bütünleşiyor. Marketlerde satılan en açık renkli BB krem ancak bundan daha açık missha No13 var. Ben sitesine gelir gelmez onu almayı düşünüyorum. Pure beauty 25TL 30ml. Ancak 30ml den daha az bence. Missha 55 Tl gibi bir fiyatı var ve 50ml. Ve dolu duruyor.
2)pudra:
Rimmel de bir pudra var adını hatırlamıyorum oldukça açık bir renk. yine loreal true match C1 var. Catherine arley 01 var. O beyazların beyazı.
Allık olarak The balm hot mama öneririm. Beyaz ten için oldukça hoş.
Son olarak en önemlisi 50+ kaliteli bir güneş koruyucu. Bu hayatta en çok güneş koruyucusuna para veririrm. Çünkü beyaz tenliler güneşin zararlı etkilerinden daha çok etkileniyor. kesinlikle iyi bir güneş koruyucusu kullan.