bende baya beyazım fondaten olarak bb cream mishha m perfect cover 13 numara kullanıyorum tam rengim. rengini görmek amaçlı resim koyabilirim isterseniz hem de güneş koruması da içeriyo fena değil yani
Canm bu kremi çok merak ediyorum resimli falan bişeyler yapar mısın nolurrrrrr
Bi de sen nası aldın?
Bi de ne kadara aldın?
Bi de cilt tipini ve sendeki etkisini açıklarsan çok sevinirim
canım cilt tipim yağlıya dönük bir karma ve 6-7 saat kalıyo parlama falan yapmıyo. acayip kapatmıyo kızarıklarımı ama kapatıcı bile uygulamadan direk onu sürüyorum yüzüme. ardından pudra da kullanmıyorum iyi bir ürün bence =) nerden aldığıma gelince ebaydan aldım ben 20 küsür dolardı yanlış hatırlamıyosam öyle işte =) uygulamalı yok ama daha önceden isteyen olur diye elimin üstüne sıkıp koyarım tonu görürler diye düşünmüştüm onu koyucam şimdi resmi de koyabilirsem ancak hafta sonu olur hafta içi baya yoğunum çünkü
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ben bide doğuştan kızılım yani çil çıkar ama yine de ten rengimi koyulaştıramıyorum..
çilleri kapatıcak, pürüzsüz yapıcak , ama gözenekleri de tıkamayan fondöten ve pudra lazım..
genelde çoğu markanın en açığı bile çok koyu kalıyo... ben şuan maybelline in a.ık renk göz altı kapatıcısını kullanıyorum yüzümün her yerine kapatıcı niyetine..o derece açık bir şey lazım yani..
beyaz tende tenının 1 ton koyu pudra kesınlıkle daha hos duruo denemelısınız bnce :)
ben bide doğuştan kızılım yani çil çıkar ama yine de ten rengimi koyulaştıramıyorum..
çilleri kapatıcak, pürüzsüz yapıcak , ama gözenekleri de tıkamayan fondöten ve pudra lazım..
genelde çoğu markanın en açığı bile çok koyu kalıyo... ben şuan maybelline in a.ık renk göz altı kapatıcısını kullanıyorum yüzümün her yerine kapatıcı niyetine..o derece açık bir şey lazım yani..
Ben de aynı dertten muzdaribim maybellini affinimat fondotenin en açık rengi oluyor sadece ama o fondoteni de rengi dışında beğenmiyorum flor mar'ın rimel'in falan en açık renkleri bile çok koyubenim tenime göre tüm pudra ve fondötenler koyu kalıyo. çok yapay oluyo.. pudra zaten genelde cildimi kurutuyo. lütfen bi akıl verin bilmiyorumkismile
Kesinlikle beyazını alıp karıştır, aynı dertten muzdaribim...Kizlar ben mac face and body fondotenin c1 rengini aldim, koyu geldi maalesef. Beyazini alip karistirsam mi? Mac kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?