• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Çok Beyaz Tenlilere Pudro Fondöten Önerisi

bende baya beyazım fondaten olarak bb cream mishha m perfect cover 13 numara kullanıyorum tam rengim. rengini görmek amaçlı resim koyabilirim isterseniz hem de güneş koruması da içeriyo fena değil yani

Canm bu kremi çok merak ediyorum resimli falan bişeyler yapar mısın nolurrrrrr :52:
Bi de sen nası aldın?
Bi de ne kadara aldın?
Bi de cilt tipini ve sendeki etkisini açıklarsan çok sevinirim :69:

Canm bu kremi çok merak ediyorum resimli falan bişeyler yapar mısın nolurrrrrr :52:
Bi de sen nası aldın?
Bi de ne kadara aldın?
Bi de cilt tipini ve sendeki etkisini açıklarsan çok sevinirim :69:

canım cilt tipim yağlıya dönük bir karma ve 6-7 saat kalıyo parlama falan yapmıyo. acayip kapatmıyo kızarıklarımı ama kapatıcı bile uygulamadan direk onu sürüyorum yüzüme. ardından pudra da kullanmıyorum iyi bir ürün bence =) nerden aldığıma gelince ebaydan aldım ben 20 küsür dolardı yanlış hatırlamıyosam öyle işte =) uygulamalı yok ama daha önceden isteyen olur diye elimin üstüne sıkıp koyarım tonu görürler diye düşünmüştüm onu koyucam şimdi resmi de koyabilirsem ancak hafta sonu olur hafta içi baya yoğunum çünkü

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

canım cilt tipim yağlıya dönük bir karma ve 6-7 saat kalıyo parlama falan yapmıyo. acayip kapatmıyo kızarıklarımı ama kapatıcı bile uygulamadan direk onu sürüyorum yüzüme. ardından pudra da kullanmıyorum iyi bir ürün bence =) nerden aldığıma gelince ebaydan aldım ben 20 küsür dolardı yanlış hatırlamıyosam öyle işte =) uygulamalı yok ama daha önceden isteyen olur diye elimin üstüne sıkıp koyarım tonu görürler diye düşünmüştüm onu koyucam şimdi resmi de koyabilirsem ancak hafta sonu olur hafta içi baya yoğunum çünkü

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Peki canm teşkkürler ama vazgeçtim malesef :5:

ben bide doğuştan kızılım yani çil çıkar ama yine de ten rengimi koyulaştıramıyorum..
çilleri kapatıcak, pürüzsüz yapıcak , ama gözenekleri de tıkamayan fondöten ve pudra lazım..
genelde çoğu markanın en açığı bile çok koyu kalıyo... ben şuan maybelline in a.ık renk göz altı kapatıcısını kullanıyorum yüzümün her yerine kapatıcı niyetine..o derece açık bir şey lazım yani..

Ben de kızılım:D neredeyse denemediğim ürün kalmadı hiçbirinden istediğim sonucu alamadım. cildim cok kuru, fondöten ve pudra bi zamandan sonra cildimde pütürlü bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca kendi cilt tonumdan daha acık bir kapatıcı henüz bulamadım. :50: Ben de şöyle heykel gibi bir yüz istiyorum. taş bebek gibi off offf :59::59:

kızlar profil fotoğrafımdaki gibi tenim o yüzden golden rose 04 pudra kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederm ;)

The Body Shop ürünlerine bir göz at derım uygun rengı bulabılırsın bıde cıldın kuruysa ya nemlendırıcı surdukten sonra pudranı sur yada yag bazlı bı fondoten tercıh et.

Son düzenleme:
Forumda arkadaşların beyaz tenliler için tavsiye ettikleri, Rimmel Stay Matte (ivory-100 numara) ve flormar true color (31 numara) fondötenlerini denedim. Eğer gerçekten beyaz tenliyseniz bunları denemeyin bile kızlar :52: en açık tonları bile koyu. Buğday tenli ve kumral kadınlar için beyaz durabilir ama beyaz tenliler için uygun değiller. :43: Flormarın alt tonu pembe, rimmelin ise sarı. Body shop'a da bakayım bari :61:

ben bide doğuştan kızılım yani çil çıkar ama yine de ten rengimi koyulaştıramıyorum..
çilleri kapatıcak, pürüzsüz yapıcak , ama gözenekleri de tıkamayan fondöten ve pudra lazım..
genelde çoğu markanın en açığı bile çok koyu kalıyo... ben şuan maybelline in a.ık renk göz altı kapatıcısını kullanıyorum yüzümün her yerine kapatıcı niyetine..o derece açık bir şey lazım yani..

Ay bu yazınız çok eski ama belki şimdi farklı bir ürün keşfetmişsinizdir diye sorayım dedim. Ben de mac den çok umutluydum tr deki ürünler yine koyu geldi bana:( aslında pek çok marka açık renkleri daha çok avrupaya veriyor bize daha buğday tonlar getiriliyor sıkıntı bu:( Ben de maybelline in concealerını sizin gibi yüzüme kullanınca boynumla aynı renk oluyo demek ki tenimiz aynı:):) ama problem şu ki sonradan farkettim dikkat edince, ilerleyen saatlerde şu kalitesiz fondötenler çamurlaşır yüzünüzde derler ya aynen öyle oluyo o ilk sürdüğüm renkten pürüssüzlükten oldukça farklı çamurumsu bir hal alıyor , üzerine pudra da denedim ama sorun tamamen üründe, daha kaliteli bir şey bulmak için coverderm e oldukça para verdim ama o da bemmbeyaz yani o kadar sahte ki maybelline e geri döndüm, dior koyu geldi.. bunlar hatırladıklarım yani aslında pek çok marka denedim siz bişey keşfettiniz mi maybelline e devam mı:)

Vampir beyazligim var oyle boyle degil.
Diadermine, nivea, garnier falan bb kremleri hep koyu geldi dagittim. En son avon bb kremin ivory rengi tam oldu
Fondotende cok kullanmadigim icin mac, estee lauder falan yuzlerce lira bayilmayacagim icin deborah milano comfort matt 01 ve avon ideal flawless ivory rengi tam oluyor. Aklinizda bulunsun :)

Konu çok eski gerçi ama bu fondöten bulamama benim de en şikayetçi olduğum konu, kağıt gibi beyaz olunca en açık fondotenler pudralar bile koyu kalıyo ve boyun-el/kol kısımlarıyla renk farklı oluşturuyo, flormar ve golden roseda çok açık renk pudra var ama kaliteleri iyi deil, birikme yapıyo bi süre sonra hepsini denedim, orta kalitede ürünlerde beyaza yakın renk yok, mac'te inanılmaz beyaz seçenekleri var evet ama mac da çok pahalı ne yazık ki

Eğer çok açık renk fondöten istiyosanız Revlon fondötenlerini öneririm.
Tabi ki fiyat limitini biraz artırabilirseniz Make up forever, Nars, Mac her zaman en iyisidir.

benim tenime göre tüm pudra ve fondötenler koyu kalıyo. çok yapay oluyo.. pudra zaten genelde cildimi kurutuyo. lütfen bi akıl verin bilmiyorumkismile
Ben de aynı dertten muzdaribim maybellini affinimat fondotenin en açık rengi oluyor sadece ama o fondoteni de rengi dışında beğenmiyorum flor mar'ın rimel'in falan en açık renkleri bile çok koyu :(

Kizlar ben mac face and body fondotenin c1 rengini aldim, koyu geldi maalesef. Beyazini alip karistirsam mi? Mac kullanan var mi?

Back