Çok beğendiğiniz kafanıza yer etmiş kıyafeti aliyor musunuz? Şuan kafamda bugün gördüğüm o kıyafet var minimalciler beni anlar ya pa mı yo rum

Niloyatospikk

Nirvana
Pro Üye
23 Ocak 2016
32.464
48.776
Bugün çarşıda gördüğüm 2 li takımı düşünüp duruyorum. Minimale geçtiğimden beri çok bir şey almamaya çalışıyorum ya da alacaksam dolabımdan çok giymediğimi satıyorum yerine yenisi gelmiş olunca minimalde kalmaya devam ediyorum. Şuan o kıyafete hiç ihtiyacım yok neden 1000 tl cepten çıkarayım ama kafama koydum pazartesi yeniden gidip görüp almamak için kendimi ikna etmeye çalışacağım. Sinir bozucu bir durum ama çok güzeldi

Sanırım bir yıla yakındır bir elbisenin indirime girmesini bekliyorum almak için 🤣 ondan başka o fiyatlarda başka şeylerde aldım, o elbise de çok hoşuma gitti ama o fiyat etmez 😅 insin alcam. Her gördüğümde de deniyorum bir de. Belki böyle böyle sogurum.
Bazı elbiseleri internetten daha uyguna bulabiliyorum. Bir de öyle bakın

Bugün çarşıda gördüğüm 2 li takımı düşünüp duruyorum. Minimale geçtiğimden beri çok bir şey almamaya çalışıyorum ya da alacaksam dolabımdan çok giymediğimi satıyorum yerine yenisi gelmiş olunca minimalde kalmaya devam ediyorum. Şuan o kıyafete hiç ihtiyacım yok neden 1000 tl cepten çıkarayım ama kafama koydum pazartesi yeniden gidip görüp almamak için kendimi ikna etmeye çalışacağım. Sinir bozucu bir durum ama çok güzeldi
Ben bukadar kafama takılan şeyi asla almamazlik yapmam gider alırım. Almadım diye pişman olmaktansa alipta pişman olurum genelde 😂

X