• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çok begendıgım gelınlık...

gerçekten hoş..ama herkese yakışıp yakışmayacağı muamma :)
ayakkabılar da çok güzeell..ilki çok abartı ama :) o sadece vitrinlik sanırım c(:

ben de bu gelinliği giymiştim.fafat resimdekinden çok daha güzel etek kısmındaki mendillerin üzeri taşlı ve simli tüllü bi gelinlik mesela belli olmuo burda $aysira-gelinlik-2011.jpg

gerçekten hoş..ama herkese yakışıp yakışmayacağı muamma :)
ayakkabılar da çok güzeell..ilki çok abartı ama :) o sadece vitrinlik sanırım c(:
haklısınız guzel tasıyacagımdan hıc suphem yok fızıgım cok musait cunku ama muamma tabı
belkıde ben ustumde begenmem gercı ımkansız gıbı duruyo nasipse olucak bu ama:34:

ben de bu gelinliği giymiştim.fafat resimdekinden çok daha güzel etek kısmındaki mendillerin üzeri taşlı ve simli tüllü bi gelinlik mesela belli olmuo burdaEki Görüntüle 209441
begendıgım gelınlıkte cok kararlıyım baska gelınlıgı gozum gormuyo:17:

harikaa..... ilk defa bir gelinliğe işte bu! dedim, aman tanrım evlenmeliyim acilen! :52:
Bencede İŞTE BU dedigim icin ekledım:52:
darısı basına dıyelım:42:

umarım almak da nasıp olur
amın ınsallah nasip olur hayırlısıyla:61:

Tek kelimeyle muhteşem bi gelinlik.tam benlik :52:
temin edebildin mi peki?ben İzmir'de oturuyorum.bi arkadaş vakko da vardır dedi ama var mıdırki?
:59:
İnşallah güle güle giyersin:71:

Tek kelimeyle muhteşem bi gelinlik.tam benlik :52:
temin edebildin mi peki?ben İzmir'de oturuyorum.bi arkadaş vakko da vardır dedi ama var mıdırki?
:59:
İnşallah güle güle giyersin:71:

sagol:69:
etmedım cunku tam resımdekı gıbı olur mu aynısını almazsam dıye suphelerım var
sagol canım ınsallah sende gıyersın bılmem kı varmıdır bakmak lazım:26:

arkadaşlar benim de seçtiğim model buydu.diktiriyorum ben ve ilk provam vardı bugün umarım burdaki kadar güzel olur:)

arkadaşlar benim de seçtiğim model buydu.diktiriyorum ben ve ilk provam vardı bugün umarım burdaki kadar güzel olur:)

Canım nereye diktiriyorsun ve kaça? öğrenebilirmiyim. Bende bu modelden istemiştim, malesef nişanlım izin vermedi. Dantl ağırlıklı bir model diktireceğim. Bunun için hem uygun hemde güzel diken gelinlikçi arıyorum:40:

güzelmiş gerçekten canım, boyuda hiç problem etme giyersin topukluyu kapanır fark :)
önemli olan içinde mutlu olduğun gelinliği giymek

canım benim akrabam dikiyor kızılayda.normalde başkalarına diktiği fişleri gösterdi 2.300 dü bana tabi baya bir uygun oldu akraba farkından dolayı:)boy konusunu da bence de sorun etmeyin.gerçi benim boyum 173 ama daha kısa birinde de topukluyla sorun olabileceğini sanmıyorum.hatta gelinlikçim aynı modeli kilolu ve kısa birine diktiğini söyledi ve güzel bile olmuş.demek ki çokta önemli değil fizik.

canım zayıfım kalça olayını inş. hallederim dedin ve ben olaya el atıyorum:)
Öncelikle gelinlik süper, kalça içinde yeni incinin pop-up diye kalça kilodu var. Silikon kalça onu alabilirsin. 36 beden alırsan sorun yaşamazsın. Hayırlı olsun

Back