boy halledilir de ince bel ve orantılı kalça gerek bu gelinliğin hakkını verebilmek için. o sıkıntı bence
haklısınız belım yeterınce ınce ama zayıfım kalcadan kurtarırmıyım bılemıcem:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boy halledilir de ince bel ve orantılı kalça gerek bu gelinliğin hakkını verebilmek için. o sıkıntı bence
haklısınız belım yeterınce ınce ama zayıfım kalcadan kurtarırmıyım bılemıcem:26:
yok degıl.. demı bencede cok sagolun
çok geniş değilse bir şeycik olmaz, küçükse de belden kalçaya geçişte hafif bir kıvrılma olsa kafi. =)
cok tesekkur ederımçok güzel ve asil bence harika![]()
cok sagolun begenmenıze sevındımo kadar gelinlik paylaşılıyor nadiren beğendiğim gelinliklerden biri oldu tebrikler yolunuz açık olsun...![]()
ben bi kişi daha ekledi diye hatırlıyorum bu gelinliği ozmnda begenmiştim benimde gördüğüm en harika gelinliklerden birisi cok güzel fiyatı ne kadar bilen varmı ?? bide topuk kısmında küçük küçük çiçekler olan ayakkabıya bayıldım gercekten cok güzel .. .)
sen kendine göre ayarlarsıon bitanem harika gerçekten çok yakışır sana gerçekten gögüsten kesin kurtarırsın da kalçayı tarafı kesin terziye gider![]()
begenmene cok mutlu oldum canımmmm
haklısın bıraz daha kılo alayım da ben gogusten kurtarcagım kesın
![]()
ZERA ZERA
Markanın modellerı gercekten cok guzelmıs.
nereden alabılırız pekı?
ben özel dikim dusundum bulamazsam aynı bu gelınlıgı
Ankara İstanbul İzmir VAKKO mağazalarından bulabiliriz.. Ben Adana'da olduğum için imkanım olur mu bilmiyorum.. Özel dikim nasıl olur bilmiyorum.. Neyse bekleyelim bakalım isterssek bi yolunu bulur alırız diktiririz deliyiz![]()
Çok güzelmiş gerçekten