Gebeliğe Hazırlık Çok az pembe lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dalgicbayan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
88
25
25
Gene ben geldim 5 ay oldu korunmayı bırakalı 5 ayın içinde doktora gittim anlık değişimlerin sonucu hamile kalmaya engel bisi yok dedi 3 gündür sağ kasığım batıyor resmen 11 gün var adetime bugün de çok çok az ve çok açık pembe bir lekelenme olmuş şuan başka olmadı acaba hamile olabilir miyim erken diye test yapmiyorum sormak istedim

Allah gonlunuze gore versin 11 gun varmis hala biraz daha bekleyin cunku şu an test de yapsaniz sonuc negatif cikabilir siz uzulursunuz bos yere.biraz daha bekleyin derim ben

Yumurtlamada lekelenme olablyo yerleşme lekesi olsa adete 4 gün kala falan oluyo
Şey soracağım mazur görün yumurtlama dediğiniz bebek oluşumu gibi falan mı çünkü o leke dediğim şey yumurtlamadan Bi gün sonra geldi çok az o günleri degerlendirdik tabi de hani sevinmelimiyim acaba bugün de midemde şişlik resmen midem ağrıyor bıçak sağlanması gibi

Yumurta çatlayınca döllenmeye hazır hale geliyo tüplere gidiyo,spermle buluşup dölelniyo.muhtemelen çatlayınca kan gelmiş normal bişey yaşamışsın.

Döllenip döllenmedigide 8 gün sonra kan testinde belli olur .yada evde adet olmaz san test yap cıkar beklemek istemiyosan en erken 8 gün sonra yaptır testi inşallah gebe kalırız sende bende

Merhabalar, benim de bat 9 Nisan cumartesiydi o gün önce açık pembe bir iki damla akıntım geldi, sonra idrardan sonra hafif pembe ya da kahverengi akıntım oluyor 3.gün bugün yani döngümün 30.günündeyim, gebelik testi aldım erken gebelik testi bile silik çıktı. Daha önce bir boş gebelik bir dış gebelik geçirdim doktora gitmeye korkuyorum şu an yine sağlıksız olacak diye. Durabilirsem bir hafta bekleyip öyle gideceğim hcg baktırmaya Böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…