• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Çok az kullanılmış Kraft Twist RLX Travel Sistem bebek arabası

Tuuba34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
35
0
46
İstanbul
Çok az kullanılmıştır. Başka bir bebek arabası hediye geldiği için bunu kullanmıyorum.

istanbul avrupa yakası elden teslim edebilirim.

Fiyat: 650 tl

$466179.jpg resim ekledim

ben ist. dışında oturuyorum ve eşim 500 lira olursa alırız diyor. çnkü kargoyla yine aynı fiyat gbi olcak diyor. size de uyuyorsa almak istiyoruz.

Merhaba özelden de yazmıştım ama cevap vermediniz. Hala güncel mi ilanınız? Eğer güncelse ürünün fotoğrafını koyabilir misiniz?

Canım uzun süredir araba bakıyorum ama en çok bu arabayi beğendim fakat bütçemiz yeterli olmadığı için alamıyoruz biraz yardimci olursan ilk bebeğim için almayı düşünüyorum

arkadaşlar hala ilgileniyorsanız irtibata geçebilirsiniz. kırmızı rengi mevcut bende de, ana kucağı kısmını kullandık onu da kılıfıyla ve araçta kullandık, kış dönemine gelmesi sebebiyle en fazla 10 defa onu da alışveriş merkezlerinde kullanmışızdır. büyük kısmını hiç kullanmadık kızım büyüdüğü için arabaya binemk istemiyor artık. istenirse resimlerini burdan ya da whastup dan gönderebilirim. kardelen.yaren@gmail.com detaylı konuşabiliriz.

Back