Çok az bi bütceyle NIKAH ŞEKERI işi yapıcam fikir lazım

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Kizlar başlıktan da anlaşilacaģi üzere az bi bütçem var ve bunu nikah şekeri bebek şekeri yaparak degerlendirmek istiyorum . Yarın Eminönü ne gidicem ama tülünu yapılmış mi alsam yoksa kendim tül alıp kesip yapsam mi siz ne diyosunuz butik dükkanımiz var ve internet sayfaları oluşturarak basliycam inşallah ,,,ama ilk etap için neler almalıyım yarına kadar cevaplarsaniz iyi olur para boş gitsin istemem yarın gidicem Allahın izniyle benim aklıma gelen malzemeler magnet,tül , süsler, Kurdela bu konuyla ilgili fikri olan var mı neler alabilirim vs .diye görüntü de atabilirsiniz yardiminiza ihtiyacım var

Bence önce modele karar verip sonra o model için gerekli malzeme ve renkleri alsanız daha iyi olur.
Tül alın desek hangi renk alacaksınız mesela?
Kurdela desek ince mi kalın mı, ne renk?
Tülü pembe, kurdelayı beyaz yapmanız gerekecek belki.

Hepsinden her renkte alamazsınız yazdıklarınıza bakınca.

O yüzden önce modele karar verin diyorum.

Model secin kendinize. onun size maliyeti ne olucak bi onu çıkartın.
Ve hazır modellere bakın. Onu ne kadardan alıp üstüne karınızı koyup satabilirsiniz.
Bunları değerlendirin ona göre yapın bence.

Model secin kendinize. onun size maliyeti ne olucak bi onu çıkartın.
Ve hazır modellere bakın. Onu ne kadardan alıp üstüne karınızı koyup satabilirsiniz.
Bunları değerlendirin ona göre yapın bence.
Öyle düşündüm tabi çünkü baya model ve Süs var ağır olan modelle r de var küçük heykeller gibi hepsini bi anda aalmam en iyisi 2.3 model belirlemek olacak

Doğru söylüyorsunuz önce modele karar veeryim tül konusunda tereddutteyim sus malzemesi satan yer öyle yapilmamis kefe sekilinde satarmiki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…