- 9 Mayıs 2016
- 25
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
-
Daha bugün gördüm. İnstagramda evlilik fotoları. Musmutlu uçuyor havalarda. Kıskandım mı? Evet hem de nasıl. Beni o kadar ağlattı ki. Ama ne oldu sonunda. O yine mutlu ben ise hiç kimseyle artık arkadaşlık kuramayan biriyim.Sosyal medya bir yalan içinde bulunduğum dönem bunu anladım.Tamamen gösteriş herşey.
Rüyalarıma giriyor. Hem de belki bir yıldır. Bu olaylar olalı 3 yıl oldu.Valla takmayın. Kendinizi düşünün
Bazı şeyleri atlatmak zordur. Psikolojik destek alın. Bu şekilde hayatınızı kötü devam ettiremezsiniz.Rüyalarıma giriyor. Hem de belki bir yıldır. Bu olaylar olalı 3 yıl oldu.
Valla gamsız olacaksın biraz.Onları takibi de bırak seni olumsuz etkiliyor gibi.Yeni insanlara açık ol iyi niyetini yeniden kazan gönlünü ferahlat pozitif ol kendi hayatına odaklan kapılar sana da açılmaya başlayacaktır :)Daha bugün gördüm. İnstagramda evlilik fotoları. Musmutlu uçuyor havalarda. Kıskandım mı? Evet hem de nasıl. Beni o kadar ağlattı ki. Ama ne oldu sonunda. O yine mutlu ben ise hiç kimseyle artık arkadaşlık kuramayan biriyim.
En yakınlarım dediklerim beni sırtımdan vurdu. Kızkardeşim dediğim benim sırlarımı arkamdan başkalarına taşımış, benimle dalga geçmiş. Kendimden daha çok düşündüğüm bana yalan söyleyip düşmanlarımla birlik olmuş. En son en yakın arkadaşım yine işim var diyip baktım aramın bozuk olduğu insanlarla oturmuş yemek yiyor. Anlayamadığım şey bu olayların üzerinden 3-4 yıl geçti. Ben artık çok yalnızım, kimseye güvenmiyorum. Kimseyle arkadaşlık yapmıyorum artık. Ama bu insanlara hiçbirşey olmadı. Hala bir sürü arkadaşları var. Güzel güzel sosyal medya fotoları paylaşıyorlar. Yani kimi der ilahi adalet, kimi der karma. Yok mu yani bunlar şimdi? Niye ben insanlara bu kadar değer verirken yine bedel ödeyen ben oldum.
Senle benim ortak yönümüz bu...asırı deger vermek bacın da olsa annen de olsa seni bozar seni geren i hayatına alma herkese ederi kadar deger ver üzülme.En yakınlarım dediklerim beni sırtımdan vurdu. Kızkardeşim dediğim benim sırlarımı arkamdan başkalarına taşımış, benimle dalga geçmiş. Kendimden daha çok düşündüğüm bana yalan söyleyip düşmanlarımla birlik olmuş. En son en yakın arkadaşım yine işim var diyip baktım aramın bozuk olduğu insanlarla oturmuş yemek yiyor. Anlayamadığım şey bu olayların üzerinden 3-4 yıl geçti. Ben artık çok yalnızım, kimseye güvenmiyorum. Kimseyle arkadaşlık yapmıyorum artık. Ama bu insanlara hiçbirşey olmadı. Hala bir sürü arkadaşları var. Güzel güzel sosyal medya fotoları paylaşıyorlar. Yani kimi der ilahi adalet, kimi der karma. Yok mu yani bunlar şimdi? Niye ben insanlara bu kadar değer verirken yine bedel ödeyen ben oldum.
Bire bir aynı şeyleri yaşadım sayılır ama hiç üzülmüyorum iyi ki gerçek yüzlerini gördüm diyorum.Onlar beni kaybettiklerine yansınlar hiç umrumda değil. Siz de üzülmeyin inanın değmezler.En yakınlarım dediklerim beni sırtımdan vurdu. Kızkardeşim dediğim benim sırlarımı arkamdan başkalarına taşımış, benimle dalga geçmiş. Kendimden daha çok düşündüğüm bana yalan söyleyip düşmanlarımla birlik olmuş. En son en yakın arkadaşım yine işim var diyip baktım aramın bozuk olduğu insanlarla oturmuş yemek yiyor. Anlayamadığım şey bu olayların üzerinden 3-4 yıl geçti. Ben artık çok yalnızım, kimseye güvenmiyorum. Kimseyle arkadaşlık yapmıyorum artık. Ama bu insanlara hiçbirşey olmadı. Hala bir sürü arkadaşları var. Güzel güzel sosyal medya fotoları paylaşıyorlar. Yani kimi der ilahi adalet, kimi der karma. Yok mu yani bunlar şimdi? Niye ben insanlara bu kadar değer verirken yine bedel ödeyen ben oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?