Çok arkadaş kazığı yedim, artık kimseye güvenemiyorum ve sevemiyorum.

Haydegidelum1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
25
19
38
35
En yakınlarım dediklerim beni sırtımdan vurdu. Kızkardeşim dediğim benim sırlarımı arkamdan başkalarına taşımış, benimle dalga geçmiş. Kendimden daha çok düşündüğüm bana yalan söyleyip düşmanlarımla birlik olmuş. En son en yakın arkadaşım yine işim var diyip baktım aramın bozuk olduğu insanlarla oturmuş yemek yiyor. Anlayamadığım şey bu olayların üzerinden 3-4 yıl geçti. Ben artık çok yalnızım, kimseye güvenmiyorum. Kimseyle arkadaşlık yapmıyorum artık. Ama bu insanlara hiçbirşey olmadı. Hala bir sürü arkadaşları var. Güzel güzel sosyal medya fotoları paylaşıyorlar. Yani kimi der ilahi adalet, kimi der karma. Yok mu yani bunlar şimdi? Niye ben insanlara bu kadar değer verirken yine bedel ödeyen ben oldum.

Sosyal medya bir yalan içinde bulunduğum dönem bunu anladım.Tamamen gösteriş herşey.
Daha bugün gördüm. İnstagramda evlilik fotoları. Musmutlu uçuyor havalarda. Kıskandım mı? Evet hem de nasıl. Beni o kadar ağlattı ki. Ama ne oldu sonunda. O yine mutlu ben ise hiç kimseyle artık arkadaşlık kuramayan biriyim.

Valla gamsız olacaksın biraz.Onları takibi de bırak seni olumsuz etkiliyor gibi.Yeni insanlara açık ol iyi niyetini yeniden kazan gönlünü ferahlat pozitif ol kendi hayatına odaklan kapılar sana da açılmaya başlayacaktır :)

Ya hayatında olmaya devam etselerdi ? Ya gerçek yüzlerini hiç göremeseydin ?
Bence kimsem yok yalnızım deme şükret Allah sana o “KARDEŞ ,DOST “ dediklerinin gerçek yüzlerini göstermiş en azından.
Az insan , çok huzur diye boşuna dememişler hem bence.

Ya salla arkadaşı arkadaş kim ki dış kapının dış mandalı. Ailene bak sevenlerine bak illaki onlar yanındalar. Aynı şeyi yaşadım kavga ettiğim insanla en yakınım sosyal medyada fotolar attı... ben hep değer verdim onların hep işleri vardı... aman kırılmasın diye söylemediklerimin on katını söylediler :)) çok kişiyi çıkardım hayatımdan. inan böyle daha mutluyum. Sohbet mi istiyorsun ailenle et, seni seven eş dostlarla et, birbirinize gelin gidin illaki vardır canım. Ama bir arkadaşım olsun canım ciğerim olsun diyorsan o işi boşver

Senle benim ortak yönümüz bu...asırı deger vermek bacın da olsa annen de olsa seni bozar seni geren i hayatına alma herkese ederi kadar deger ver üzülme.

Ben de böyle uzun yıllar süren, her zor anında yanında olan, aradığında ikiletmeyen arkadaşlıklari olan insanlara çok imreniyorum

Bende sizin gibi kazık yedim nerdeyse bir sene olacak hala aklıma geldikçe üzülüyorum olan bana oldu yalnız kaldım herkesin keyfi yerinde kimseye ederinden fazla değer verilmemeli

Bire bir aynı şeyleri yaşadım sayılır ama hiç üzülmüyorum iyi ki gerçek yüzlerini gördüm diyorum.Onlar beni kaybettiklerine yansınlar hiç umrumda değil. Siz de üzülmeyin inanın değmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…