Ben nasıldan ziyade NEDEN diye sordum şu an:)
ya bırak allah aşkına 26 yaşında kocaman kadınsın nolmuş yani gittiysen de onlar öğrendiyse? utanacak bişey değil ki bu
aşkın verdiği heyecanla yapılmış ufak kaçamaklar
bişey olmaz utanacak bişey yok rahat ol
ben olsam evett yalan söylemedim ki seninle ilk defa biniyorum derdim :)
takılma o kadar boşver evet insan utanıyor cidden ama çabuk atlatacaksın zaten anne baba unutuyor kötü şeyleri aranızda hiç lafını açmayın ama olmamış gibi yaşamak en güzeli
Hani bu öylesine araştırmadan önüne çıkabilecek bir bilgi değil ki.Evet, ben de bunu soruyorum kendi kendime ''Neden''. . Benim aileme karşı bu durum dışında hiçbir yanlış anlaşılacak bir tek şeyim bile olmadı. Diğer kız kardeşlerim 16-17 yaşlarında ama onların bile vukuatları oldu, benim olmadı. Annem babama ''kızları çok sıkma'' demiş, babam da ''al, sen sıkmadığını gör'' demiş. Babam öz değil, bugüne kadar da yansıtmadı diyebilirim ama, ilk fırsatta bunu anneme karşı söylemesi beni rahatsız etti. .
Ayyy bayıldımm :) Ya haklısınız. . Ama onların gözünde öyle değil. Ki annem bana ağır bi laf kullandı ''millet duysa sana artık dul kadın gözüyle bakar'' diyor. ''Ya anne, yan yana, sevgilisiyle aynı şehirde yaşayan kızlar da sevgilileriyle buluşuyorlar, hatta onlar 100 görüşüyorsa, ben 1 görüşüyorum, öyleyse hepsi dul kadın gibi mi*'' diyemedim. Onlar da keşke sizin ya da benim gibi düşünebilselerdi. .
Hani bu öylesine araştırmadan önüne çıkabilecek bir bilgi değil ki.
Gerçi neyse ne artık evleniyorsun çok da dert olmamalı. Her şey unutulur gider:)
senin yaptığın seyahatleri ben de 18 yaşındayken yapmıştım
bayağı bi olay oldu tabi öğrendiklerinde.
babam böyle ağır konuşmuştu bana da
o zaman çok üzülmüştüm onlar da üzülmüştü (çünkü öyle evlenmek gibi bi mesele de yoktu daha üniversitedeydim)
neyse işte sonra zaman geçti her şey unutuldu evlendik..
şimdi düşününce iyi ki gidip gelmişiz diyorum. zaten senede bir kaç sefer ancak görüşüyoduk... hepsi geçti gitti anıları ve sakladığım biletleri kaldı.
Bence mevzu gitmen değil, gidipte söylememen. Bence söyleseydin ailen normal karşılardı. Kaldı ki normal karşılamayan bir aile olsa zaten fırtına koparırlardı. Bence gidip annele konuş, annecim özür dilerim, yaptığım kötü bişey yok, senin boynunu eğdircek bişey yapmadım, onu özleyip gittim ama sana söylemem gerekirdi de.
Kaç kaç nereye kadar kaçacaksın ki. Konuş rahatla canım. Bence o da bunu bekliyordur.
Biletleri babaniz aldıysa alırken aynı firmadan aldıysa eski yolcu olduğunuz için bilgiler çıkmış olabilir. O da merakla sormuştur? Belki.
baban bu kı demiş,annen kızım benı yanılmaz demiş,baba uveymı?anlamadım,ve lütfen utanma,lütfen,bunu ortaya çıkaran adam utansın,ben olsam asla sölemem,hele o çocukla evlencek düğün üzeri,kız yuzume bakamz dıye nasıl saklayacağımı şaşırım,ama bellki özellikle aramış bulmuş,üzme kendını
tatlım asla ama asla üzülcek bişey değil yaa,lütfen,en ıyısnı yapmışın,ohh sefan olsunEvet babam öz değil. Ama ben hiç saygısızlık etmedim, sadece sırf bu yaptığım dışında en ufak bir hatam olmadı. Saygısızlığım olmadı. . Hiçbir zaman sorgulamadım. Aramız soğuk olsa da takılmadım. Bu yaşa getirdi diye minnet duydum. Aynı şekilde ablalarımı da. . Ama şu an bu yaptığını düşünüyorum ve kızıyorum ona. Arkadaşlarıma anlatıyorum, onlar da aynı şekilde, bi 20 gün daha saklayamamış mı? diyorlar. Evde çok rahatsızım. Tüm mutluluğuma gölge düştü.
kuzum eşinin ailesi öğrenmesinde seninkiler emin ol affeder . ama benim kayınvalidem düğün haftamda beni hastanelik etmişti. benim oğlum kaza geçirdi sizin kıznız çıktı çıktı geldi altından aldı karı koca gibiler diye lafı atıp bana hayatımın kabusunu yaşattı . şimdilerde de heplaf sokuyor sen oğlumun peşinden koştun yakasına yapıştın diyor. ne diyeyim kendim ettim kendim kaşındım dayanamadım. annemler bir çok konuda suçlu oldukları halde bu konu açıldığında susuyorum. üzülme sen en azından ailen onlar emin ol aile hemen affeder hem sorun olacak olsa baban neler yapardı anlayışlı harika bir insanmış olgunmuş üzülmeKızlar 4 buçuk yıllık sevgilimle bu ay sonunda Allah kaza bela vermezse evleniyoruz.
Bu 4 buçuk yılda biz hep uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Ben yanına gittim, o geldi. . Öyle böyle zorlukla geçti o yıllar. Neyse ben o zaman içerisinde yanına gittim, o geldi vs. Ailemden farklı şekillerde izinler alarak. Yaşım da 26 şu an. Sorun olmadı bugüne kadar. Her neyse yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ya, benimki de durdu durdu en sonunda o oldu
Annemle İzmir' e uçakla gittiğimiz bi gün annem bana 'ilk kez biniyosun dimi' dedi. E tabi haliyle evet demiştim. İki gün önce annem 'hani ilk kez binmiştin? Baban bügüne kadar gittiğin tüm biletleri bana gösterdi' dedi. Dondum. Başımda aşağı kaynar sular döküldü. Anladığım kadarıyla babam bunu 1 ay önce öğrenmiş ama anneme yeni söylemiş. Babam bana konuyu açmadı. Açmayacak da. . . Düğünüme çok az süre kaldı ama sığamıyorum evime. . Yüzüm yok annemle herhangi bir şey bile konuşmaya.
Çok mutluydum, her şey Allah' a şükür çok yolundaydı. Gelin görün ki tüm sevincim, mutluluğum kursağımda kaldı. Yemek bile zor yiyorum oruç tutup acıktığım halde. .
Tabi ki yüzüm de yok tüm bunların yanında o bilet bilgilerime nasıl ulaşabildiklerini soramadım, soramayacağım da. Bu konuda fikri olan var mı? Tüm bunların yanında bu ufak bir detay. Yine de fikri olan varsa ve durumuma yorumu olan varsa sevinirim. .