• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok alakasız ama yazmak istedim belki fikir verilebilir...

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Öncelikle konum hiçbir başlığa uymadığı için yani ben öyle düşünüyorum o yüzden buraya yazıyorum...

Tv de çocuklar duymasını izliyorum ve evleri aşırı hoşuma gidiyor siyah krem ağırlıklı son sezonları galiba... Evin içi gerçekten çok ama çok mükemmel bana göre, sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce de çok güzel değil mi?
Bakıyorum benim evimde siyah ağırlıklı ama onlarınki çok daha güzel ve tv den baktığımızda bile sıcak hava veriyor... düşündümde öyle sıcak modern ev için neler lazım? Mobilyaları değiştirmeden nasıl modernleştirebiliriz?

Birde halıyı neye göre seçmek gerekir?

Birde meltem’in dizideki rolü, karakteri de aşırı güzel tam böyle oturmuş bir karakteri varı... sizler ne düşünüyorsunuz?

Gerçekten böyle düzgün oturaklı kendinden emin bir karaktere sahip olmak için başlıca ne gerek? Çok saçma bir soru oldu ama merak ettim

Son düzenleme:
Öncelikle konum hiçbir başlığa uymadığı için yani ben öyle düşünüyorum o yüzden buraya yazıyorum...

Tv de çocuklar duymasını izliyorum ve evleri aşırı hoşuma gidiyor siyah krem ağırlıklı son sezonları galiba... Evin içi gerçekten çok ama çok mükemmel bana göre, sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce de çok güzel değil mi?
Bakıyorum benim evimde siyah ağırlıklı ama onlarınki çok daha güzel ve tv den baktığımızda bile sıcak hava veriyor... düşündümde öyle sıcak modern ev için neler lazım? Mobilyaları değiştirmeden nasıl modernleştirebiliriz?

Birde halıyı neye göre seçmek gerekir?

Birde meltem’in dizideki rolü, karakteri de aşırı güzel tam böyle oturmuş bir karakteri varı... sizler ne düşünüyorsunuz?

Gerçekten böyle düzgün oturaklı kendinden emin bir karaktere sahip olmak için başlıca ne gerek? Çok saçma bir soru oldu ama merak ettim
Kocasını aldatmak gerekli mesela

Kizzz aldatti mi kocasinii en sonlarini izlemedim artik bi adam grmsti ariyodu mektup filan gonderiyodu melteme de gerisini blmiyorum
Yok yaa gerçek hayatta aldattı ya ondan dedim. Adam askerdeyken hemde

Aldattı mı ki? Bence bu karaktersizliğin özelliği... ben zaten dizideki rolünü seviyorum bana göre güzel oturmuş karakteri var ilk bölümlerine göre, eşiyle de gayret iyi (tamamiyle dizide ki rolleri)
Evet o yüzden onu izlerken odaklanamıyorum

O diziye hiç ısınamadım nedense ama mobilyaya gelirsek daha acık renkler evi daha ferah gosterir mobilyanızı boyayabilirsiniz şimdi çok guzel boya yapıyorlar koltuklarda koyuysa minder kirlentle renk katabilrsin

Back
X