• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ağrım var yardım edin

HanDenizz

Kadere olan razılığım.Yazana olan aşkımdandır.❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2018
335
4.226
63
Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün var:KK61::KK61:netten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum 😔:KK42:

Konu hakkında net bilgi sahibi değişim ama bende de aşırı üşüttüğüm zamanlarda çok oluyor. Ayaklarınızı sıcak tutun ve ayağınızın altına sıcak su torbası koyabilirsiniz. Hafifletiyor ve ayakları sıcak tutmak işe yarıyor.

Enfeksiyon belirtileri gibi duruyor aynısını yaşadım berbat bir durum. Bana enfeksiyon denmişti ama sizde belki başka bisy vardır bilemicem. Allah yardimciniz olsun öyle hemen birkac günde geçmiyor ilaç desteği de almalısınız. Acile gitseydiniz keske basit bir idrar testiyle çıkar zaten ona göre ilaç yazar

Kum döküyorsundur bende var idral sorunun var kadın doğumcu bakardı neden test istemedi ki git sıcak suya otur çorapsız gezme onun ağrısı geçmez ilaçsız ama sıcak su hafifletir yerinde olsam acile giderim gerçekten berbat bir ağrısı var biliyorum
Kadın doğum kan ve idrar istedi cnm 20 gün oldu fakat bisey gözükmüyor dedi smear istedi aldım ürolojiden randevu fakat daha 4 gün var ve idrarım gelsin istemiyorum cok fena ağrıyor küveti doldurup oturdum biraz geçti ama tekrar idrar yaparken dayanılmaz oluyor:kızgın:

İlaç vermediler mi enfeksiyon varmış gibi geldi bana geçmiş olsun
Malesef vermedi zaten smear alınırken de canım yandı 😔 başka kadın doğuma gittim smear gelsin yumurtalıkta bişey gözükmüyor denildi ürolojik bişey bncede fakat daha randevuma 4 gün var:KK61:

Enfeksiyon belirtileri gibi duruyor aynısını yaşadım berbat bir durum. Bana enfeksiyon denmişti ama sizde belki başka bisy vardır bilemicem. Allah yardimciniz olsun öyle hemen birkac günde geçmiyor ilaç desteği de almalısınız. Acile gitseydiniz keske basit bir idrar testiyle çıkar zaten ona göre ilaç yazar
İnşallah yaa ondan korkuyorum bnde nette hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü insallah sadece enfeksiyondur yaa:dua:

Konu hakkında net bilgi sahibi değişim ama bende de aşırı üşüttüğüm zamanlarda çok oluyor. Ayaklarınızı sıcak tutun ve ayağınızın altına sıcak su torbası koyabilirsiniz. Hafifletiyor ve ayakları sıcak tutmak işe yarıyor.
Yok cnm yaa keşke üsütmeden olsa😔 pembemsi leke geliyor ve ağrı 10dk sürüyor 😔

Randevuyu bekleme acile git.bende olmustum idrarimdan kan gelmisti asiri bi yanma vardi.igne yaptilar rahatlatti bide idrar testi yapmislardi.sistit tir muhtemelen.
İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falan😔

Merabalar idrar yaparken ağrı yanma sorunu yaşıyorum idrardan sonra pembe leke geliyor az miktarda ve ağrı biraz sürüyor kasık ağrısı için kadın doğuma gittim yumurtalıklarda sorun yok dedi smear istedi fakat hala sonucum gelmedi ürolojiden randevu aldım fakat daha 4 gün var:KK61::KK61:netten baktım bir sürü neden yazmışlar çok korkuyorumm başına böyle bişey gelen var mı ağrıdan duramıyorum 😔:KK42:
Geçmiş olsun ama internete bakmayın kafanızı karıştırmayın korkutur ordaki sonuçlar ancak

İnsallah cnm yaa aslında netten bişey okumamak lazım ama dayanamayıp bakiyorum işte hiç iyi şeyler yazmıyordu valla tümör falan😔
Hayir hayir neti hic okuma nette mesane böbrek kanseri diyo zaten alakasi yok.sistit olmussun ben senede 1 kez olurum biliyorum antibiyotik verecktir dr bide bol su ic.

Geçmiş olsun ama internete bakmayın kafanızı karıştırmayın korkutur ordaki sonuçlar ancak
Aynen canım her seferinde bakmicam diyorum ama dayanamayıp bakıyorum iste😔

İlerlemiş sistit gibi duruyor.
Dahiliye ya da aile hekimine dd gidebilirsiniz. İdrar tahlili ile teşhis konuyor

Doktora bir anlam veremedim gercekten
Hemen acik eczane bulup purinol alin , urologa gidene kadar rahatlatir sizi en azindan
Ya sistitsiniz ya kum dokuyorsunuz , ve buna teshis koyamayan kadin dogumcunun da diplomasini elinden alinmasi gerekir
Gercekten size bu secenekleri sunmadi mi? Purinol al demedi mi? Hicbirseyin yok deyip gonderdi mi?

Kadın doğum kan ve idrar istedi cnm 20 gün oldu fakat bisey gözükmüyor dedi smear istedi aldım ürolojiden randevu fakat daha 4 gün var ve idrarım gelsin istemiyorum cok fena ağrıyor küveti doldurup oturdum biraz geçti ama tekrar idrar yaparken dayanılmaz oluyor:kızgın:
Idrar yolları Enfeksiyoni ya da kum dökme olsaydı idrar testinde kesinlikle çıkardı hastalığınız başka bir sey.

Back