Çok agresifim !

Ozqecik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
47
0
286
Ankara
Arkadaslar ben çok gergin ve sinirli biriyim aslında her zaman olmuyor bi an sinirlendim mi gözüm gerçekten hiç birşeyi görmüyor. o an elimde olan herşeyi fırlatıyorum. dün yine erkek arkadasımla kavga ettikten sonra bi bardağı kırdım o da elimde kırıldı cam içine girdi baya derin bi yara oluştu önemsiz bi konuda bi an sinirleniyorum ve kendimi frenleyemiyorum.. gerçekten bu durum artık beni çok üzüyor. sizce psikiyatriye mi gitmeliyim yoksa doğal yollarla halledebilir miyim ? lütfen yardımcı olun bu nedenden dolayı arkadaslarımdan ve sevgilimden çok tepki alıyorum

seni böyle agresif yapan şey ne canım..
aileden gelen bi durum mu yoksa bir şeylere çok sıkılıp içine mi atıyosun ..
olur ya insan atar içine aniden sinirleniverir ve bi an da patlar ..
benimde öyle olduğum zamanlar oluyo ama sebebi içten yaşadığım sıkıntılar oluyo genelde..
yeşil çay, meyve çayı falan iç canım bol bol sinirlere iyi gelir ..
baktın çok şiddetleniyo bi psikologa görün ama her şeyden önce iş sende bitiyo sakin olmalı ve karşındakini düşünmek zorundasın..

haklısın canım.. bi anda oluyor bende anlamıyorum patlayıveriyorum.. yeşil çayı arkadaşlarımda önerdi bi deneyim :)

Bence doktora gidin. Bende anlamıyorum, patlayıveriyorum diyorsunuz. Böyle durumlar kendi kendine veya yeşilçayla düzelmez. O sürece kadar neler yaşıyorsunuz tespit edilip o süre zarfında önlenebilir mi belirlenmesi gerek. Eğer bir anda ortaya çıkan sinir varsa mutlaka derinlerde yatan bir neden vardır. Yani bir uzman nedeni bulup size yol göstermeli. Bitki çaylarını ancak yardımcı olarak kullanabilirsiniz. Onları kullanırkende dikkat edin. Her bitki çayı yatıştırıcı değildir. Aksi tesir yapabilir. Mesela yeşil çayı akşamları içmemelisiniz. Tein uykusuzluk yapar.

aynı sorun bende de vardı sinirlenince kimseyi,hiç birşeyi,ortamı gözüm görmezdi 26 yaşıma kadar ailem çevrem çok çekti benden ........alsanaalsanasmiletaki eşimle tanışana kadar eşim çok sakin ,anlayışlı ve şevkat dolu biridir herkese karşı ama onun bu hali ,bana olan anlayışı benide durulttu farkında olmadan sonra herkes bambaşka biri oldun demeye başladı.......çopuyorumnanaktanok garip aslında ailemdende aşırı sevgi gören biriyim yani beni agrasif yapan şeyi çözemedim o yaşa kadar kendi kendime düzeldi hiç bir yardımda almadım belki benim eşim bana terapist oldu bilmiyorum ama çok zordur bilirim bununla başetmek elinde değil çünkü .... şuan sadece çok aşırı sinirlenirsem çok nadir eşya kırıyorum bende ......klava:
sevgilin tepki gösterebilir çünkü böyle biriyle yaşamak zor kendimize bile zor ama sana yardımcı olmalı oda huyuna gitmeli biraz zaten zamanla düzelir bişeyler ........inşallah kurtulursun :Saruboceq:eğer çok kötü diyosan yardım almanda tabiki faydalı olur ......a.s.

evet kesinlikle tedaviye gitmem lazım .. çevremdekiler sen bu öfkeyle birgün cinayet bile işlersin diyor gerçekten kendimden korkmaya başladım..:sinifsinif:

aynı sorun bendede var anlattığının aynısı ozqecik eşimle tartışmaya başlayalım eğer haklıysam ve o hala kendini savunuyorsa hemen bir şeyler fırlatırım ama haksızsam değil. hatta daha dün tartıştık konsol takımımın küllüğünü fırlattım kırıldı ben sinirliyim birşeyler anlatıyorum geçmiş karşıma pis pis sırıtıyor bekarken böyle değildim sanırım böyle olmama eşim sebeb oldu

evet evet aynı şeyi bende yaşıyorum bi arkadaşa bişey anlatıyorum ya alay edici bişey söylüyor ya sırıtıyor ya beni dinlemiyor bian tepe saçlarım yolunuyor gidip boğasım geliyor diyorum ya kendimden çok korkuyorum :sinifsinif: tedaviye gitmek isyorum ama düşündükçe tedavilik oldum diye üzülüyorum cesaret edemiyorumsenağlama

bende öyleyim ben evlenmeden önce de böyle agresiftim ama evlilik sürecinde çok ezildim evlendiğim adam benden daha agresifti haliyle ben hep alttan almak zorunda kaldım ve boşandıktan sonra ben çok duygusal oldum ama bazı insanlara karşı hala öyle agresifim ve bende de şu oluyor evliyken eşime söyleyemeyip yuttuğum birçok şey öfke anında sanki ona söylüyormuşum gibi şiddetli şekilde çıkıyor ağzımdan yani karşımdakini o sanıyor öfke kusuyorum. genel manada sakin akıllı biriyim ama sinirlenince senin gibiyim bende doktora gidicem çünkü böyle biri değil olmak istemiyorum. bilmiyorum bakalım ama son zamanlarda durulduğumu hissediyorum yaştan dolayı da olabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…