• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok acillll yardım edin lütfen kızlarrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pelinn2285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
67
0
36
Edirne
kızlar düğünümüz yaza ama biz şimdiden mobilyaları almaya karar verdik..kampanyadan yararlanalım istedik çok kararsız biriyim bu mobilyaları beğendim ama siziinde fikirlerinize ihtiyacım var..olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım ayrıca önerebileceğiniz başka fikilerinizide bekliyorum..çok kısa süre içinde karar vermek zorundayız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese çok teşekkür ederim..resimleri eklemeye çalıştım ama umarım olmuştur...Eki Görüntüle 345643 $ipek-yemek-odasi-1314103818.webp$santorini_koltuk_takimi-250x250.webp

birincisi daha modern duruyor. sanırım lake olduğu için öyle geldi bana. bir de konsoldan dolayı..
koltuk takımının kasası ile mobilyaların tonu tam tutuyor mu? ona dikkat edersen güzel olur.
özellikle deri sandalye tercih edeceksen.
ilk foto.daki masanın bacaklarıyla diğer mobilyaların tonu tutmuyor farkettin mi?
bir de, eğer kirada oturacaksan vitrin alma derim. her salona sığmıyor sıkış pıkış..

canım ilk resm yani pera serisi benim yemek oda takımım:1:
evime geldi çok harika duruyo..vitrinin normalden daha değişik olması mobilyanın rengi ve kalitesi beni cezbetti:16::16::16:

canım beğendiklerinin ikisi de güzel. beyazla ahşabın uyumunu her zaman beğenmişimdir. hangisi dersen ilki daha güzel. tv ünitesi, sandalyeleri falan daha hoş geldi gözüme. diğerinde vitrin fazla bir de tv ünitesinde öyle arkası olanları sevmiyorum güzel gelmiyor gözüme. ilk fotoğraftaki takım daha kaliteli duruyor ayrıca

doğtaş carmen, alfemo resital, alfemo cornello, istikbal karel, istikbal prestij benim bildiğim buna benzeyen modeller. ilk fotoğraf bellona sanırım, bellona'da buna benzer bi kaç tkaım da olması lazım.

bu modelleri ben de çok araştırdım zamanında, hoşuma gidiyor beyazla ahşap :))

canım ilk resm yani pera serisi benim yemek oda takımım:1:
evime geldi çok harika duruyo..vitrinin normalden daha değişik olması mobilyanın rengi ve kalitesi beni cezbetti:16::16::16:

ayy canım sen ne zaman aldın memnunmusun birde kullanışlımı benimde çok hoşuma gitti..nasıl bir koltuk takımı aldın resimleri varsa görmek isterim canım mümkünse

Bence ikinci takım daha hoş modeli olsun rengi olsun asla geçmez kahve ve beyaz iki muhteşem renk ki koltuk takımın ile birebir aynı olur ve ikisi aynı odada çok ferah durur diye düşünüyorum bence ikinci takım :):)

kızlar düğünümüz yaza ama biz şimdiden mobilyaları almaya karar verdik..kampanyadan yararlanalım istedik çok kararsız biriyim bu mobilyaları beğendim ama siziinde fikirlerinize ihtiyacım var..olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım ayrıca önerebileceğiniz başka fikilerinizide bekliyorum..çok kısa süre içinde karar vermek zorundayız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese çok teşekkür ederim..resimleri eklemeye çalıştım ama umarım olmuştur...Eki Görüntüle 345643 Eki Görüntüle 345642 Eki Görüntüle 345644

tatlım bende dün aldım salon takımlarımı, benim düğünümde Temmuzda olucak Allah kısmet ederse, zevklerimiz benziyomuş, benim takımlarımda İstikbal Valensia serisi, bak istersen

ayy canım sen ne zaman aldın memnunmusun birde kullanışlımı benimde çok hoşuma gitti..nasıl bir koltuk takımı aldın resimleri varsa görmek isterim canım mümkünse

eylülde görcem kullanışını kuzum sadece koltuk kaldı almadığım krem ve mor koltuklar alcam:21::21:

Back
X