- 12 Kasım 2016
- 2
- 0
- 24
- Konu Sahibi ecemdenzz5
Şimdi ben sınıf bşk yrd. 'yım bi kız var böyle kezban,çingene,kavgacı, boşboğaz çok konuşan bi kız bende başkanda hep onun adını yazıyoruz ki hocalarda ondan bıkmış durumda. neyse bana dediki hep bizi yazıyosun adaletsizsin dedi. bende dedimki en yakın arkadaşımı bile yazdım ne adaletsizliği dedim. oda dediki haa yani öncede en yakın arkadaşını yazmıyodun yeni yazmaya başladın öylemi dedi. bende dedimki 2''ben yazdım dedim yazmaya başladım demedim laflarımı çarpıtma' dedim sonra törene indik (olay perşembe günü gerçekleşti) ordada tartıştık. sınıfa çıkınca senin derdin ne dedim derdim sensin dedi orda bağıra bağıra tartıştık ve parmağımı çevirdi. parmağımı oynatamadım ve dedimki aha parmağım kırıldı tabibozuntuya vermedim dalga geçer diye eziklenmemek için. neyse işte ben derste ağladım ama sinirden ağladığımı söyledim. halbuki parmağımın acısından. sonra lavaboya gittim hocadan izin alıp orda bi abla dediki çay ocağına git buz koy dedi. çay ocağına gittim orda buz yoktu. lavabotura gittim orda buz koydum. müdüre karşılaştık işte durumu anlattım sonra müdür dediki parmağın incinmiş dedi kıza kızdı tabii. rehberliğede anlattık zaten kızda önceden 5 kere rehberliğe gitmiş. işte dün hastaneye gittik yüzüklparmağım çatlamış. elimden bileğime kadar sardılar. alçıya aldılar. pazartesi kızı dövcem alçılı elim taş gibi oldu alçısı. saçından tutup yere serip alçılı elimle beline vurmayı planlıyorum çok ileri giderse çenesine de olabilir.daha önce kavga etmedim. etmemeye çalıştım. hep medeni bir şekilde uzlaşmaya çalıştım ama bu içime dert oldu. kız benden biraz iri. okulda çok kavga etmiş. ama bende cılız değilim hatta normal bir kilom var. güçsüzde değilim. o parmağımı çevirdiğşinde ne yapacağımı şaşırdım neyse konu böyle kızın arkası yok. nasıl giriş yapıyım taktik verin hesaplaşma nasıl olsun tekme tokat saç nasıl yoliyim taktik acil. ayrıca pazartesi babamla müdüre şikayete gideceğiz.
15 yaşındayım 8 e gidiyorum
15 yaşındayım 8 e gidiyorum