Çok acill bebeğimin vücıudunda birşeyler çıktı

sdkaece

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
15
3
6
30
Bebeğimin vücudunda lekeler çıktı doktora gittik anlayamadı cildiyeye gittik o da birşey demedi başka bir çocuk doktoru alerji olabilir dedi ne olabilir başına gelen var mı
9eeb2812-a55e-48d1-bd80-b0c66d04c241.jpeg

Bebeğimin vücudunda lekeler çıktı doktora gittik anlayamadı cildiyeye gittik o da birşey demedi başka bir çocuk doktoru alerji olabilir dedi ne olabilir başına gelen var mı Eki Görüntüle 3539591
Canım başka bir çocuk doktoruna git bienim ye genimde çıkardı ilk başta su çiçeği zannetttik mantar olmuş ilaç verdi geçti yine de atayım bak önce sulu olup patayip yaraya mi dönüşüyor

Nasıl deterjan sabun losyon kullanıyorsunuz kontrol edin içeriklerini.
Terliyorsa çok kalın giydirmeyin, ev sıcaksa bir zıbın bir yelek yetiyor.
Geçmiş olsun

Bebeğimin vücudunda lekeler çıktı doktora gittik anlayamadı cildiyeye gittik o da birşey demedi başka bir çocuk doktoru alerji olabilir dedi ne olabilir başına gelen var mı Eki Görüntüle 3539591
Bak ilk baslangicta böyle oldu
Eğer böyle olursa çocuk mantar olmuş olur

Eklentiler

• IMG-20250204-WA0008.jpg
    IMG-20250204-WA0008.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20250204-WA0007.jpg
    IMG-20250204-WA0007.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar, aynı şeyler 6 aylıkken benim kızımda da oldu. Doktora götürdük alerji dedi.1 ay alerji tedavisi uyguladık . Sonra farklı bir doktora gittik, su siğili dedi.Geçer gibi oldu sonra tekrar edip ,irili ufaklı minik yaralar çıkınca yine farklı bir doktora gittik ve maalesef uyuz teşhisi koydu. Hepimizi kontrol etti ,fakat sadece kızım uyuz olmuştu. Sizden bulaşmış olsa bile uyuz bakterisi sizin vücudunuzda barınmamış, bebekte yer edinmiş dedi Sonrasında uzun ve yorucu bir tedavi süreci başladı. Yani tedavi olarak sadece krem sürüyorsunuz ama tüm eşyaları yıka ütüle ,,poşetle, kaldır.... psikolojik olarak yorucuydu. Çok şükür geçti. Belki sizin değildir. Cilt hastalıklarının semptomları birbirine çok benziyor çünkü

Eklentiler

• 1000010324.jpg
    1000010324.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000010333.jpg
    1000010333.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu arada Belki sizin egzamada olabilir. Birden mi bu kadar oldu, yoksa yavaş yavaş mı arttı. Çok geçmiş olsun

Kesinlikle iyi bir ciddiye doktoruna gidin , biz en az 2 ay boşuna oyalandık ve bu yüzden çok arttı vücudunda.

Bence bir de çocuk alerji doktoruna gidin. Alerjik mi değil mi anlamak için. Ben alerjiye benzetemedim ama öyleyse de mamanızı değiştirirler, uygun mama verirler.

Bir anda oldu mamaya alerjisi olabilir dedi doktor kesin birşey demedi
Bize de tam tanı koyamamışlardı, bazısı ıslak yara şeklindeydi kızımın , bazıları nokta gibi kırmızıydı. Bize önce egzama,sonra su çiçeği sonra alerji dediler , en son uyuz olduğu anlaşıldı. Hatta ben bebeğim kaşınmıyor , nasıl uyuz olabilir dediğimde bebeklerde kaşınma olmayabilir dediler. İlacı kullandıktan sonra zaten bu yaralar dışa vurdu. Sonra cildi kurudu ve geçti. İnşallah biran önce doğru teşhis bulunur ve hemen tedaviye başlarsınız. Miniklere birşey olmasın 🙏 Yani iyi bir ciddiye doktoru bulmanız lazım.

Back