• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acil!!!

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
yaa arkadaslar oglum 6 yasinda sanki birseylerden korktu...1 bucuk gundur surekli hickirik her yerde...elim ayagim titriyor....doktora goturdum geriz....ben hickiriga hicbirsey yapamam dedi many.... mi neeee....esim baska bir doktoru aradi o bana uzak....esimde calisiyor....ilaci var onun demis....benim gittigim doktor bana bagiriyor ne ilaci varmis diye...dedim böyle böyle direk eczaneden almak istemedim siz yazin dedim....bu kadinda yedi kafayi heral....sinirlerim bozulduu....moralim 0....ne yapacagim :50::50::50:

6 yasindaki cocuga ne iyi gelir bilmem ama oglumu bebekken hickirik tuttugunda azcik limon suyu veriyordum geciyordu.Zararsiz bisey dene istersen ama cok verme bi kac damla yeter,,gecmis olsun...

YUUKKK anaaaam yuuukkkk gecirmedi:)))sirkede icirdim zar zor bala karistirdim...hesteneyede goturdu babasi bu ne giiiiiiiiii.....amaaaa bilgisi olan yazsin....birsey yok bogazinda falan hamdolsun..........anaaaam psikolojikmiii kiiii....

ben nefesimi tutup 3 yudum su içerim teker teker.
ama siz yapmışsınızdır heralde.
bilemedimki şimdi

zekiyim alemsin:)))) buraya yazdigin gibi cocukla konusuyosan psikolojisi bozulmustur muhtemelen:))))
viyyyyyyyy yuk anaaam saka yapiyorum böyle yapmasam cocuk hepten korkacak biraz azallti sukur ben rahat davraniyorum galiba önemsememek gerekiyor....tik gibimi nee inanin ilk kez karsilastim arkadaslar...sukredecegimiz ne cok sey varmis....gecici olmasi birseyin hayat demek....

Back