• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok acil yardimlarinizi bekliyorum:(

tutkumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
69
0
86
Fransa
arkadaslar pko hastasiyim bu ay yumurta catlatma tedavisine basladik yumurtalarim olgunlarsi iki tanesi 18_20 oldu dun catlatma ignesini vuruldum ve 3 saat sonra kanama basladi doktorum igneyi vurulduktan sonra iliskiye girmemi soylemisti bu kanama duracaga benzemiyor hafif agrim var ama onemsemiyorum kanama cokk moralimi bozdu yillardir ilac tedavisi gordum bir oglum var 7 yasinda o bir kardes bizde bir cocuk daha istiyoruz 4 senedir cok yiprandim sizde de kanama oldumu yaa yakinlariniz da boyle bir sey oldumu cok sinirli ve gerginim gunlerce igne vuruldum bosunami gidecek bir aylik tedavi ya :(

konu başlığını görünce bi bakiim belki bi yardımım dokunur dedim ama çok üzgünüm bu konular hakknda zerre kadar bilgim yok size yardmcı olmayı çok isterdm tek söyleyebileceğm şey üzmeyn kendinizi moralinizi yüksek tutun umarm en kısa zamanda isteğnize kavuşursnz

bende yorumda bulunamıycam bilgim yok çünkü kanama hakkında..bende de klomen tedavisi bu ay başlıycak..o yüzden pek deneyimim yok..
ama bir çocuğunuzun olmasına gerçekten sizin adınıza sevindim..çünkü bizim hiç olmuyo :43:

Back