- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 24
Tek taktığım doktor çok mu ilgisiz alakasız neden böyle yapıyor bilmiyorum ama artık rahatsız olmaya başladım. Kısaca yazayım uzun yazınca kimse bakmıyor cidden yardıma yoruma ihtiyacım var. Tel takılmadan önce başka bir doktora ama yine aynı yerde temizlettik alt ve üst dişlerimi. Üst dislerime daha önce takıldı teller 7 8 ay önce alt dislerime de 3 4 ay önce. Ama adam diş etlerim kıpkırmızı olmasına rağmen diş etlerimin ufak ufak kalkmasına rağmen tel taktı diş taşları da vardı olmasına rağmen taktı. Söyledim bir şey olmaz dedi zaten diş etlerimi görmemesi mümkün değil ben bile fırçalarken farkediyorumm etler kötüye gidiyor. Bir ara da benim randevumda başkasıyla konuştu konuştu geldi hemen baktı millet kapıya doluştu hemen hızlı hızlı yarım saatlik işi 10 dakikaya getirdi eve geldim telde ufak kalkmaa oldu yediğim sadece bulgur pilavıydı içindeki ipincecik tiftiklenmiş et parçasını çıkarırken çıktı ama iyi takmadı biliyorum sert şey yemedim ağzımı doldurmadım . Geçen de mesela diş telinin bir kısmı aşağıya doğruydu onu yerine getirmemiş eve geldim farkettkm aradım çağırdılar gittim düzeltti eve geldim bu sefer düzeltti dediğim kısmı gevşek duruyor diğer hepsi sapasağlam orası gevşek duruyor zaten o da kırıldı elimle oynatıyordum bile gevşekti yani zaten kırıldı ve yuttum 1 aydır arka kısmında eksik parça var dişlerimde 2 3 aydır gelişmiyor aynı olduğu gibi duruyor ilerleme kaydedemiyorum